Autors |
Ziņojums |
Nr.7
Member of

Pievienojies: 12 Oct 2006
Komentāri: 4677
2000 Alfa-Romeo 156
|
Jau 29./30. datumu nakts tika pavadiita darba egliitee Ikshkjilee (pims tam 4 stundas pa 333 Droshas Braukshnas Piligonaa nodziivojaas) taa, ka veel 31. pa dienu veel taa ne visai svaigi bija.  Taapeec viss mieriigi.
P.S. Jaunais gads uzsaakts pozitiivi, jo man ar alfu izdevaas tajaa poligonaa uzraadiit lielaako videejo aatrumu pusaplja veikshanaa no visiem 14 daliibniekiem (a mani koleegji ta ir bijushie un esoshie rallisti un kartingisti).
Veel arii izpelniijos tik daudz komplimentu no instruktoriem par saansliidi izraisoshaa elementa veikshanu, ka veel naakamajaa riitaa koleegji izteica skaudiigas pieziimes.
Karopche - par oooo, beemvee un MB iisaakaa reika un stingraakaa piekare rullee
|
Wed Jan 02, 2008 10:01 am |
|
 |
xls99
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 4132
2003 Alfa-Romeo 147GTA
|
Nr.7 rakstīja:Jau 29./30. datumu nakts tika pavadiita darba egliitee Ikshkjilee (pims tam 4 stundas pa 333 Droshas Braukshnas Piligonaa nodziivojaas) taa, ka veel 31. pa dienu veel taa ne visai svaigi bija. Taapeec viss mieriigi.
P.S. Jaunais gads uzsaakts pozitiivi, jo man ar alfu izdevaas tajaa poligonaa uzraadiit lielaako videejo aatrumu pusaplja veikshanaa no visiem 14 daliibniekiem (a mani koleegji ta ir bijushie un esoshie rallisti un kartingisti).
Veel arii izpelniijos tik daudz komplimentu no instruktoriem par saansliidi izraisoshaa elementa veikshanu, ka veel naakamajaa riitaa koleegji izteica skaudiigas pieziimes.
Karopche - par oooo, beemvee un MB iisaakaa reika un stingraakaa piekare rullee 
Janjem gan vera ka taja pusapli kur nak no kalna leja atruma detektors melo... man tur izdevas sasniegt fantastiskos 119 km/h, kam man bija gruti noticet.
Vai uz lielas megaripas 156 izdevas pakalju izmest? 164 ka tanks, ipasi nejuta to sitienu pa pakalju.
|
Wed Jan 02, 2008 10:17 am |
|
 |
Nr.7
Member of

2000 Alfa-Romeo 156
|
xls99 rakstīja:Janjem gan vera ka taja pusapli kur nak no kalna leja atruma detektors melo... man tur izdevas sasniegt fantastiskos 119 km/h, kam man bija gruti noticet.
tas kalninjsh ar liikumu tieshaam raadiija briinumus. Toties pusaplii raadiija diezgan preciizi, jo es meeghinaaju tajaa pusaplii iebraukt ar 3.grobu ~40km/h un tad nu pabeigt to apli kaa nu sanaak.
xls99 rakstīja:Vai uz lielas megaripas 156 izdevas pakalju izmest? 164 ka tanks, ipasi nejuta to sitienu pa pakalju.
kad uzbrauc uz taas ripas ar 40 km/h vai veel leenaak, tad samet riktiigi. Tachu viena kustiiba ar stuures sviru un 156 jau ir iztaisnots un aiziet mekleet, pa kuru skjirbu starps skjeershljiem jaatraapa. Dzheki ar A3, A6, 318i, 524i gan dabuuja peec taaas ripas pamatiigi vingrot
Toties veelreiz paarliecinaajos par to, ka, ja nepaarspiilee ar gaazes pedaali, 156 tomeer ir patiikama tendence uiz oversteering. Var jau gadiities, ka aizmuguree amiishi ir dranjkji...
Savukaart noveerotos auto virs 2 tonnaam taa ripa namaz nevar samest, jo Vito un E-klasi taa ripa sameta minimaali. Tiesa, ar Vito peec tam nevar tos shkjeershljus apbraukt ar noteikto aatrumu. Savukaart ar E-klasi direktors zheeli secinaaja, ka izsleedzot stabilitaates kontroles nekas taa arii neizsleedzas. C-klasei gan izsleedzas, tachu arii liikumos baigi zvaaljojas...
|
Wed Jan 02, 2008 10:55 am |
|
 |
AMV
Member of

Pievienojies: 23 Nov 2006
Komentāri: 4735
2001 Alfa-Romeo GTV
|
Cik man zinaams MB stabilitaates kontroli nekad nevar pa viesiem 100% izsleegt, nevienam jaunaakam modelim.
|
Wed Jan 02, 2008 1:36 pm |
|
 |
Oga
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 12375
2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
156FL arī nevarēja. GTA var.
_________________ Alfa Romeo Spider S3
Alfa Romeo 156 GTA
Maserati Quattroporte V Automatica
|
Wed Jan 02, 2008 2:06 pm |
|
 |
Nr.7
Member of

2000 Alfa-Romeo 156
|
galu galaa tas noveda pie taa, ka direktors staigaaja pie paareejiem, lai lai kaut nedaudz guutu prieku un izmeegjinaatu neelektroniskus auto, vietaa meegjinaadams iesmeereet savu garlaiciigo e-klasi
|
Wed Jan 02, 2008 2:38 pm |
|
 |
xls99
Member of

2003 Alfa-Romeo 147GTA
|
Ir gan dzirdets, ka bushot ari krietni jaugidaks megaripulis pieejams tuvaka nakotne, ar to vareshot samest shkjersam pilnigi dajebko.
Pec sho atrakciju izmeginasanas ta nedaudz pasedejam, papratojam, nonacam pie secinajuma, ka tur butu jadodas ar kadu vieglu un nelielu autinju, ideals butu kads no Lotus izstradajumiem  . Mazos Mitcu pitcu coltus un Opel metaja ta ka lupatas pa to laukumu.
|
Wed Jan 02, 2008 2:53 pm |
|
 |
Oga
Member of

2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
Nafig?
Alfa Romeo 156 GTA
|
Wed Jan 02, 2008 4:38 pm |
|
 |
xls99
Member of

2003 Alfa-Romeo 147GTA
|
Oga rakstīja:Nafig? 
Nafig jaudigaku megaripuli? - Lai varetu stiksmes autobusus sanslide dabuut
Nafig Lotus? - jo tas ir viegls, mazs un labi vadams
|
Wed Jan 02, 2008 4:45 pm |
|
 |
Nr.7
Member of

2000 Alfa-Romeo 156
|
nee nu buutu jau inchiigi vaakties, kad ir samests pa 90 graadiem.
bet nu pilniigi pietika ar sho ripu, lai dazhi bembisti izskatiitos neveikli.
A vispaar pasaakums pozitiivs. Var muusu bezsniega un bezledus apstaakljos iemanjas atguut.
Todien uz vakaru saaka piesalt un apledojushais asfalts bija manaami slidenaaks par to balto segumu  Man peedeejaa ripas meegjinaajumaa nemaz neizdevaas ieskrieties liidz prasiitajiem 50km/h.
|
Wed Jan 02, 2008 4:53 pm |
|
 |
elbee
Member of

Komentāri: 21646
|
nu jau arii uz koplietoshanas celju tukshaakaam vietaam var iemanjas normaali apguut. es te tikko uz miera ielas iemeegjinaaju auksto sliedi. pakaljgalu var aizslidinaat labaak kaa uz visaam krutajaam ripaam
|
Wed Jan 02, 2008 5:03 pm |
|
 |
Oga
Member of

2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
xls99 rakstīja:Oga rakstīja:Nafig? 
Nafig jaudigaku megaripuli? - Lai varetu stiksmes autobusus sanslide dabuut
Nafig Lotus? - jo tas ir viegls, mazs un labi vadams 
Nē nē. Tu nesaprati  Nafig kaut kas ir par katru cenu jāiedabū sānslīdē? Mūsdienās taču gandrīz ikkatrs spainis ir ar stabilizācijas sistēmu. Tie spaiņi, kuri tomēr nav ar "gudrībām", visticamāk ka nepieder ļaudīm, kas spētu un būtu gatavi apmaksāt attiecīgā poligona īri vai "drošas braukšanas" kursus. Un vēl. Cik % no viiem CSN notiek tādēļ, ka kāds ir pēkšņi un nekotrolējami "izmetis pakaļu"?
Alfa Romeo 156 GTA
|
Wed Jan 02, 2008 5:14 pm |
|
 |
AMV
Member of

Pievienojies: 23 Nov 2006
Komentāri: 4735
2001 Alfa-Romeo GTV
|
|
Wed Jan 02, 2008 5:16 pm |
|
 |
elbee
Member of

Komentāri: 21646
|
da izbeidziet. labas riepas + muusdienu stabilizaacijas sisteemas dara briinumus. 166 ar visaam sisteemaam ON (stabilizaaciju nemaz nevar atsleegt) pat ruchnjiku nevar noraut. tikko pierauj, shis jau glushii matoru, bremzee ratus un mieriigi saglabaa liidzshineejo kustiibas virzienu
ja ljoti grib, tad, protams, var dabuut to mashiinu arii nevaacamaa un nekotroleejamaa sliidee, bet to var izdariit tikai apzinaati un ar lielu piepuuli nevis nejaushi.
un ar vecaam, cietaam vai plikaam riepaam elektronika arii buus bazspeedziiga
|
Wed Jan 02, 2008 5:27 pm |
|
 |
MartinsT
Member of

Komentāri: 12216
Atrašanās vieta: Rīga
|
Oga rakstīja:
Nē nē. Tu nesaprati Nafig kaut kas ir par katru cenu jāiedabū sānslīdē? Mūsdienās taču gandrīz ikkatrs spainis ir ar stabilizācijas sistēmu. Tie spaiņi, kuri tomēr nav ar "gudrībām", visticamāk ka nepieder ļaudīm, kas spētu un būtu gatavi apmaksāt attiecīgā poligona īri vai "drošas braukšanas" kursus. Un vēl. Cik % no viiem CSN notiek tādēļ, ka kāds ir pēkšņi un nekotrolējami "izmetis pakaļu"?
manam spainim nekā izņemot abs nav, bet nu domāt par drošas braukšanas kursiem es tiešām sāktu tikai tad, ja to cena būtu pārdesmit Ls nevis pāris simti....
|
Wed Jan 02, 2008 5:30 pm |
|
 |
|