|
1 lapa no 7 lapām pavisam
|
Autors |
Ziņojums |
meSu
Pievienojies: 15 Sep 2006
Komentāri: 7
Atrašanās vieta: rga
|
 Vēlos iegādāties alfu
Godātie kungi un cienītās dāmas,
esmu nonākusi pie atziņas, ka vēlos auto, tieši alfu! Mani interesē ne senākas par 98/99 gadu. Elegants 146/147 vai 156.
Motoriņu laikam ne lielāku par 2l. Benzīnu, ja vien mani kompetenti nepārliecina, ka ar dīzeli viss forši.
Gribētos klimatkontroli, cd, ādas salonu.
Ja te ir kāds variants, lūdzu, uzraksti man par.meksiku@gmail.com
Paldies! meSu
|
Fri Sep 15, 2006 11:42 am |
|
 |
Aivars
Pievienojies: 10 Sep 2006
Komentāri: 374
Atrašanās vieta: Jelgava/Rīga
|
Nezinu, vai derēs tev, bet no savas pieredzes varu ieteikt šo te autosalonu Vācijā. Nesen iegādājos pie viņiem savu 156-to. Auto - tecamā stāvoklī. Nopulēts, ķīmsikā tīrīšana, uzliktas jaunas riepas, nomainītas eļļas+filtri. Darboņi pretīmnākoši - operatīvi atbild uz e-pastu utt. Mazliet var pabīdīties pa cenām. Atvešana līdz LV + reģistrācija/numuri/TA izmaksāja papildus ~ 800 EUR. Piemēram 2001. gada 156 Sportwagon 2.0 JTS ar navigāciju, klimatu, parking sensoriem, ASR utt. finālā par 6500 EUR manuprāt nav nemaz slikti..
|
Fri Sep 15, 2006 12:32 pm |
|
 |
smic
Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 5497
Atrašanās vieta: Ķ.
2010 Alfa-Romeo Brera
|
Ar dīzeli viss ir forši
_________________ @Scmic
|
Fri Sep 15, 2006 12:51 pm |
|
 |
Presto
Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 1969
Atrašanās vieta: Rīga
|
Jautājums protams tikai par kilometrāžu. Tā cena tīri neko. Un vispār sitat nost, nu nesaprotu, kā var ūberkūlai mašīnai būt zema cena. Un vēl Vācijā
Pēdējoreiz rediģējis Presto Fri Sep 15, 2006 2:04 pm; pavisam rediģēts 3 reizes
|
Fri Sep 15, 2006 1:54 pm |
|
 |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
146 aizmirsti, nav ne elegants, ne ar klimu, aadu veel varbuut var atrast, bet nu tas ir spainis a lja golfs. jaaskataas labi 147/156 ar zinaamu veesturi un taa.
|
Fri Sep 15, 2006 1:54 pm |
|
 |
Presto
|
 Re: Vēlos iegādāties alfu
meSu rakstīja:Godātie kungi un cienītās dāmas,
esmu nonākusi pie atziņas, ka vēlos auto, tieši alfu! Mani interesē ne senākas par 98/99 gadu. Elegants 146/147 vai 156.
Motoriņu laikam ne lielāku par 2l. Benzīnu, ja vien mani kompetenti nepārliecina, ka ar dīzeli viss forši.
Paldies! meSu
Ja ir vēlme, vari ievērtēt manējo. Pašreiz tirgoju. Pār ādu runājot skaties, ka ziemā nesalst un vasarā necepās dibens.
http://www.autonet.lv/viss.php?id=66924
|
Fri Sep 15, 2006 1:55 pm |
|
 |
elbee
Member of

|
MF rakstīja:meSu rakstīja:Godātie kungi un cienītās dāmas,
Paldies! meSu
Ja ir vēlme, vari ievērtēt manējo. Pašreiz tirgoju.
uzvelc aadinju un tad
|
Fri Sep 15, 2006 1:57 pm |
|
 |
Presto
|
elbee rakstīja:MF rakstīja:meSu rakstīja:Godātie kungi un cienītās dāmas,
Paldies! meSu
Ja ir vēlme, vari ievērtēt manējo. Pašreiz tirgoju.
uzvelc aadinju un tad 
SMP
|
Fri Sep 15, 2006 1:58 pm |
|
 |
meSu
|
Ādas salons.. nu labi, no tā arī varētu atteikties. Vai piedāvātajam 156ajam ir "zināma vēsture", vai tuvākajā laikā šis auto prasītos uz servisu un tā??
No DE pasūtīt - nu neesmu tik kompetenta, lai mācētu to izdarīt.. man tā šķiet.
Un vēl, kā alfas uzvedās ziemā?
|
Fri Sep 15, 2006 2:32 pm |
|
 |
Presto
|
meSu rakstīja:Ādas salons.. nu labi, no tā arī varētu atteikties. Vai piedāvātajam 156ajam ir "zināma vēsture", vai tuvākajā laikā šis auto prasītos uz servisu un tā??
No DE pasūtīt - nu neesmu tik kompetenta, lai mācētu to izdarīt.. man tā šķiet.
Un vēl, kā alfas uzvedās ziemā?
Pārbaudi meilu, tur viss šķiet ir rakstīts. Servisā nesen biju, varu visu parādīt un apstāstīt, ja ir interese. Nu un ja auto nav no konveijera, tad kādreiz uz kādu servisu būs jābrauc šā kā tā.
Man piekritīs laikam lielākā daļa alfistu, ka ar alfu ziemā problēmu nav, ko?
|
Fri Sep 15, 2006 3:31 pm |
|
 |
meSu
|
Kungi, jums labi sanāk noklīst no galvenās tēmas..
Tā arī nesapratu, vai man ņemt vērā, ka ķibeles notiek un parasti visas reizē.. vai arī vienkārši tā ir smalka taktika, kā atsijāt potenciālos alfistus, tā teikt, lai ielās mazāk alfu  ?
Vienalga - joprojām esmu ieinteresēta alfās..
|
Fri Sep 15, 2006 5:57 pm |
|
 |
MartinsT
Member of

Komentāri: 12216
|
meSu rakstīja:Kungi, jums labi sanāk noklīst no galvenās tēmas..
Tā arī nesapratu, vai man ņemt vērā, ka ķibeles notiek un parasti visas reizē.. vai arī vienkārši tā ir smalka taktika, kā atsijāt potenciālos alfistus, tā teikt, lai ielās mazāk alfu ?
a kāda ir tēma? ja negribi vest no Vācijas - tad uz ss.lv un reklama.lv, apskaties kas patīk un droši postē iekšē - bez komentāriem nepaliksi! un mēdz gadīties arī noderīgi un vērtīgi padomi
|
Fri Sep 15, 2006 5:59 pm |
|
 |
MartinsT
Member of

Komentāri: 12216
|
|
Fri Sep 15, 2006 6:03 pm |
|
 |
elbee
Member of

|
MartinsT rakstīja:http://ss.ss.lv/msg/lv/54/2672/106857/Un4NHkBjQg==.html
vai tad 2004 gadā nevajadzēja būt ar FL? šķilts? 
bija arii shitaadas ar veco seju, bet jauno salonu. 02~04 gados. man personigi vecaa seja labaak iet pie duushas
ps: pljaapas par rulljiem paarvietoju, turpinam par lietu!
|
Fri Sep 15, 2006 6:43 pm |
|
 |
elbee
Member of

|
meSu rakstīja:Kungi, jums labi sanāk noklīst no galvenās tēmas..
Tā arī nesapratu, vai man ņemt vērā, ka ķibeles notiek un parasti visas reizē.. vai arī vienkārši tā ir smalka taktika, kā atsijāt potenciālos alfistus, tā teikt, lai ielās mazāk alfu ?
man viendien viens chalis staastija, ka shii 147 esot tiiri laba, mazliet bijusi uzsista kaadreiz, bet citaadi OK. un komplektaacijaa jau ir viss, ko var veeleeties- selespeeds, aada, klima... veel viena taada pati, tikai sarkana te par sho informacijas nau, bet sarkana, protams, ir forshaak kaa peleeka
tehniski 147 un 156 ir gandriiz identiskas, atliek tik izveeleeties, kura labaak iet pie sirds. 156 ir pieejamas vecaakas un leetaakas, bet nu nez vai ir veerts njemt nobrauktus pirmo gadu (98~99) modeljus. peec 156 es laikam aizbrauktu uz vaaciju un njemtu shaadu vai uz italiju pec shaadas
no 2.5 V6 nav jaabaidaas, jaunas vinjas maksaaja vismaz 30% vairaak par 2.0TS, lietotas ~ liidziigi, bet prieka un itaalju garshas vinjai ir vismaz par 30% vairaak kaa 4 cilindru dzineejiem. gevielas pateerinja starpiiba ir 1~2l uz 100km, kas ir apmeeram 1Ls. ja daudz jaabrauc un gribas ekonomeet, varbuut ir veerts skatiities diizeljus.
|
Fri Sep 15, 2006 7:03 pm |
|
 |
|
Pašlaik ir Mon Apr 28, 2025 5:38 pm | Visi laiki ir GMT + 3 Stundas
|
1 lapa no 7 lapām pavisam
|
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus Jūs šeit nevarat pievienot komentārus Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus Jūs šeit nevarat balsot aptaujās
|
|
|