Atbildēt pie šī temata 8 lapa no 10 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Nākošais
Bremžu diski.
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs sps auto 
http://www.iauto.lv/images/users/Sviestc-2.jpg

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Re: sps auto 
smic rakstīja:
http://www.iauto.lv/images/users/Sviestc-2.jpg

dodu zobu, ka vinjam nebuus 2500, bet vai ogam vispar to vajag? hmm

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
iAuto pēdējo reizi atvēru kaut kad pirms 1,5 gadiem aptuveni c

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
nu, kad es 156 gribēju ds2500, viņš teica, ka nav. Bet es pieļauju ka var uzsūtīt. Vaig ferodo.co.uk numuru apskatīties tai detaļai.

Cerēt, ka autombilim, kas Latvijā ir 2 ekzemplāros, kaut kur mētājas noliktavā spooooooorta bremžu kluči ... priekš GTA viņu pat ebajā nav.

Pēdējoreiz rediģējis smic Thu Nov 29, 2007 1:24 pm; pavisam rediģēts 3 reizes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Oga rakstīja:
iAuto pēdējo reizi atvēru kaut kad pirms 1,5 gadiem aptuveni c

tā ir bilde, pļe.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
izstaas, ka Ferodo prieksh GTA neko nepiedaavaa, ebajaa zato ir OMP visu ritenju komplekts pa 43GBP. riktiigs djoshaks. Shocked

Sasha slaveeja shito OMP, bija njeemis Favoriitaa.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
a kursh zina, vai Ogam tie ir Brembo suporti un ar 4 cilindriem?
http://gallery.artlibitum.net/cuoreoga/aai

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
karoche tos DS ferodo Ogam nevajag, ja vien vinjs neplano pariet uz autosportu... shamie auksti vispar nekam nederot...

Karoche ar tiem diskiem un kluciem ir pilnigi pakalja... pedejas 2 nedelas ar ifo. vaksanu vien esmu nodarbojies.

Beigas esmu iegadajies zimmerman diskus (prieksa un pakaljaa), pakaljaa sarkanos ferodo un priksa lucas klucus.

Vispar cik cilveku tik versiju, dzirdeju pat tadu, ka ferodo succks, maksa daudz, efekta nekada (tas gan nav par DS, kurus civilajiem vispar NEVAIG). Lucas kluci esot  super

Diskus un pakalejos ferodo nemu no Sviesca, prieksejas kalodkas (ferodo) riga un tas apkaime vispar nevar dabut (oficialais dilers APE motors - pasutijums jagaida lidz 2 ned.). Lucasus panjemu Auto Favorita.

Driz saliksu visu virsu, uztaisisu apkatku un tad jau redzes kas tur cikst un kas ne.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
izstaas, ka Ferodo prieksh GTA neko nepiedaavaa, ebajaa zato ir OMP visu ritenju komplekts pa 43GBP. riktiigs djoshaks. Shocked

Sasha slaveeja shito OMP, bija njeemis Favoriitaa.

Ferodo piedaavaa gan. Par OMP padomaashu. Un paldies par ieteikumu DS2500 sakaraa - tie tieshaam esot labi, ja grib vasaraa shkeersot Alpus, nebraucot pa baanjiem. Paareejos gadiijumos esot zvizdjec Smile
Taa ka pastiisies, kas te ar tiem ferodo iraid taadiem parastajiem, bet principaa jau briestu tiem OMP...

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Ferodo man domāt ka APEmotors tirgo tā cītīgi.Man ar darba kolēģis savam volvokroskantrijam sapirka visu komplektu.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
xls99 rakstīja:
karoche tos DS ferodo Ogam nevajag, ja vien vinjs neplano pariet uz autosportu... shamie auksti vispar nekam nederot...

Karoche ar tiem diskiem un kluciem ir pilnigi pakalja... pedejas 2 nedelas ar ifo. vaksanu vien esmu nodarbojies.

Beigas esmu iegadajies zimmerman diskus (prieksa un pakaljaa), pakaljaa sarkanos ferodo un priksa lucas klucus.

Vispar cik cilveku tik versiju, dzirdeju pat tadu, ka ferodo succks, maksa daudz, efekta nekada (tas gan nav par DS, kurus civilajiem vispar NEVAIG). Lucas kluci esot  super

Diskus un pakalejos ferodo nemu no Sviesca, prieksejas kalodkas (ferodo) riga un tas apkaime vispar nevar dabut (oficialais dilers APE motors - pasutijums jagaida lidz 2 ned.). Lucasus panjemu Auto Favorita.

Driz saliksu visu virsu, uztaisisu apkatku un tad jau redzes kas tur cikst un kas ne.

Nu mana pieredze ar zaļajiem Ferodo uz 155 bija nepatīkama. Tākā mans pelēcītis bija BEZ ABS. tad ar tiem bremzēt bija ļoti jokaini. Viņiem pāreja no fāzes gandrīz bremzē uz noķīlēti rati bija zibenīga! Tie neļāva spēlēties ar bremžu spēku - vai nu nepietiekami bremzē, vai nu riepas kauc. Tiesa riepas ar nebija nekāda pasaka. Ja tos liek aizmugurē varbū tas nav tik jūami un braukt var.
Es nomainīju tos klučus pret PAGID un ar tām pašām riepām pavērās pilnīgi jauna bremzēšanas efektivitāte, kā arī kontrole pār bremzēsanu - Pagid kluči ļāva spēlēties ar bremžu spēku tajā diapazonā, kurš Ferrodo zaļajiem izpalika - tajā, kad bremzes patiesi bremzē. Ja gribējās noķīlēt ratus - tad bija ar abām kājām riktīgi jāiespiež tas pedālis grīdā...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
tas jau vispaar zinaams fakts, ka zaljie Ferodo dilst kopaa ar bremzhu diskiem Laughing vismaz ar koleegja ooooa3 pakaljeejaa tilta taa notika.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Isa atskaite par bremzu mainju... ieprieksejas brivdienas tika nomainiti prieksejie bremzu diski (vecie bija kritiska stavoklii), pie viena protams ari kluci tika uzlikti jauni. Izmaktota formula: Zimmerman diski + Lucas uzlikas.

Apskatot pakalejas, secinaju ka tur veljoprojam viss ir labi, pat originalas AR uzlikas stav virsu... nezinu gan kurs vinjas licis un kad, bet nodilusas labi ja 1/3 no kopeja biezuma.

Vel gan nav isti piebraukatas jaunas bremzes un piestradatas, bet pirmie iespaidi ir baigi labi... njem ljoti labi, statajs labi, ja labi spiezam iespejams ari nobloket ritenjus. Kopuma  super

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
DIY - kaa 155 (145/6) aizstaat standarta bremzes ar Brembo 4 podu sisteemu

http://forum.berlinasportivo.org/showthread.php?t=873

ps: es to nedariishu, jo viens no DIY manualja punktiem ir 17" wheels will probably be needed although SOME 16" will fit. 16" Speedlines will NOT fit. Sad

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
c
Man jau liekas ka 2l 16v bremzes nav nemaz tik sliktas... bet var jau arī tā Smile

Put yourself in a corner and find a way out!
Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 8 lapa no 10 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration