Autors |
Ziņojums |
palaidniex
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15407
Atrašanās vieta: Rīga
1996 Alfa-Romeo Spider
|
 Skate
Līmējot uz stikla OCTA uzlīmi pamaniju, ka man drīz skate beidzās.
Tizlākais tas - ka beidzās PIRMS es atgriežos no komandējuma.
Tad nu braucu uz skati. Šodien prāvs apmeklējums, rindas garas - paākums uz nepilnām 2 stundām izvērtās, BET priecīgākā ziņa ir tā, ka skate ir izieta pilnīgi "pa nullēm"...
Es zinu, cik mūsu kantora autiņi skati pēc jau pirmā lietošanas gada nevar iziet pilnīgi "pa nullēm"...
Sīkums, bet patīkami!
Lai tik kāds man pamēģina iestāstīt, ka AR netur mūsu plašās dzimtenes ceļus (hadenē NEKAS nav mainīc).
_________________ in Busso we trust...
|
Sat Sep 02, 2006 2:51 pm |
|
 |
MartinsT
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 12216
|
man bija līdzīgi, tikai komandējuma vietā atvaļinājums:)
vienu 1 gan ielika, izpūtējam viens stiprinājums bija nolūzis. vienīgi pamanīju, ka pāris vietās rūsa ir parādijusies, es tagad domāju, vai vajag pirms ziemas kautko apsmērēt utml..
|
Sat Sep 02, 2006 2:58 pm |
|
 |
Presto
Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 1969
|
To palaidniex
Gan jau vēl paspspēsi hadeni iepazīt un tad redzēs kādas slavas dziesmas Tu dziedāsi. AR ne ar ko īpašu hadenes mainīšanas ziņā neizceļas starp citiem auto, tā lūk.  Un man pie di...as kurš te tūlīt sāks man oponēt un tā.
|
Sun Sep 03, 2006 11:20 am |
|
 |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
MF rakstīja:To palaidniex
Gan jau vēl paspspēsi hadeni iepazīt un tad redzēs kādas slavas dziesmas Tu dziedāsi. AR ne ar ko īpašu hadenes mainīšanas ziņā neizceļas starp citiem auto, tā lūk. Un man pie di...as kurš te tūlīt sāks man oponēt un tā.
slikta nakts?
|
Sun Sep 03, 2006 11:43 am |
|
 |
palaidniex
Member of

Komentāri: 15407
1996 Alfa-Romeo Spider
|
Diez vai elbes Octavia neko hadenē nemainot izies pirmo skati pa nullēm...
Mums kantorī tā negadāz bieži - nu tas, ka pie noskrējiena > 25 kkm auto hadene nav sākusi bojāties, vai pat jau tajānebūtu kaučkas mainīc...
_________________ in Busso we trust...
|
Thu Sep 07, 2006 2:59 pm |
|
 |
elbee
Member of

|
palaidniex rakstīja:Diez vai elbes Octavia neko hadenē nemainot izies pirmo skati pa nullēm...
kaadi juus visi latvieshi, mljin  Octavia kaareiz pirms nedeljas izgaja skati "pa nulleem", ikuraat 25k km uz pulkstenja.
|
Thu Sep 07, 2006 3:46 pm |
|
 |
smic
Komentāri: 5497
Atrašanās vieta: Ķ.
2010 Alfa-Romeo Brera
|
palaidniex rakstīja:Diez vai elbes Octavia neko hadenē nemainot izies pirmo skati pa nullēm...
Mums kantorī tā negadāz bieži - nu tas, ka pie noskrējiena > 25 kkm auto hadene nav sākusi bojāties, vai pat jau tajānebūtu kaučkas mainīc...
Jums tak nav nevienas škodas... ok viena ir.
kakao.lv kāreiz bija viena octavia notestēta.
_________________ @Scmic
|
Thu Sep 07, 2006 5:20 pm |
|
 |
Oga
Member of

Komentāri: 12375
2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
TA ir jauka vieta! Nevajag te zaimot ja!
Man lidz shim ir bijis tikai preteeji. Liidz pat tam, ka bail braukt ar to auto, jo pie celja neturaas, bet skatee neko - pa nulleem
Mans uzskats, ka TA nu nekaadaa gadiijumaa nav uztverams kaa auto ritoshaas daljas diagnostikas veids vai etalons tam, kas ar to auto buutu jaadara. Ja viss ok, braucam. Ja nepatiik - remonteejam.
Protams, cita lieta, ja saak piesieties tie "pridurki s opeljami" pie visaadaam vainaam, par kuraam pashiem nav ne jeegas. Bet nu man taa nav gadiijies :tfu-tfu-tfu:
|
Thu Sep 07, 2006 5:30 pm |
|
 |
knauķis
Pievienojies: 05 Sep 2006
Komentāri: 134
|
elbee rakstīja:palaidniex rakstīja:Diez vai elbes Octavia neko hadenē nemainot izies pirmo skati pa nullēm...
kaadi juus visi latvieshi, mljin Octavia kaareiz pirms nedeljas izgaja skati "pa nulleem", ikuraat 25k km uz pulkstenja.
elbee, slikti ar nerviem
|
Thu Sep 07, 2006 7:11 pm |
|
 |
arba
Member of

Pievienojies: 16 Jul 2006
Komentāri: 5514
1975 Alfa-Romeo GTV 2000 Bertone
|
Vecajai 156 bija tikai viena piezīme 6 gadu garumā -'eļļas noplūde, nekad nekas par ritošo
_________________ es atgriezos 3 x
|
Thu Sep 07, 2006 7:12 pm |
|
 |
elbee
Member of

|
|
Thu Sep 07, 2006 7:18 pm |
|
 |
elbee
Member of

|
shodien arii ar veco Alfu izgaaju skati  viens "1" tomeer palika, briivkustiiba stuures mahaanismaa, kaut gan shodienas baudiitaajs teica, ka esot tik minimaala, ka "1" jau nu vareeja arii nelikt un remonteet jau gan neko tur nevajagot. taa luuk, ir arii normaali chalji TA, seedekli arii shis neizreguleeja!
|
Thu Sep 14, 2006 8:18 pm |
|
 |
Aivars
Pievienojies: 10 Sep 2006
Komentāri: 374
Atrašanās vieta: Jelgava/Rīga
|
Bet man, lūk, sāpe ar TA pagājušajā nedēļā gadījās. Iegādāju savu pirmo Alfu kam tikko Vācijā turienes TA izieta, servisa grāmata līdz pēdējiem kilometriem sazīmogota utt. Auto kā konfekte. Piereģistrēju un tajā pat dienā uz TA nolēmu aizbraukt. Un uzrāvos uz indīga čurbāna, kam vai nu AR kā suga riebjas, zobs sāpēja vai spieda apakšbikses, bet jau uzreiz iebraucot boksā bija skaidrs, ka izrūnīs. Un izrūnīja par lufti stūres reikā. Nākamajā dienā aizbraucu līdz Arfilai, kur man drūms, mazrunīgs, bet zinošs cilvēks (Saša?) pēc rūpīgas ritošās daļas izpētes neko sliktu/remontējamu/maināmu tā arī neatrada. Kad apstāstīju, kas par problēmām ar TA, šis teica, ka iedarbinot motoru lufte pazūd - tāda konstrukcija. To nezināju ne es, ne cienījamais TA inspektors, kaut gan viņam itkā tādas lietas būtu jāzin. OK, tāpat viņš namācēja attaisīt haubi un kad ievēroju, ka viņš jau pieķēries plastmasas restei sāk enerģiski to purināt, piegāju un palīdzēju attaisīt, varbūt tas šo tik ļoti saniknoja? Anyway, nepatīkami..
|
Thu Sep 14, 2006 9:07 pm |
|
 |
zeenjaa
Pievienojies: 10 Sep 2006
Komentāri: 1565
Atrašanās vieta: Jelgava
|
|
Thu Sep 14, 2006 9:27 pm |
|