Autors |
Ziņojums |
ralfins
Member of

Pievienojies: 17 Jul 2007
Komentāri: 6688
Atrašanās vieta: Rīga
|
 156 SW nepatīk lidot
...Sanāca piektdienas naktī baigi steigties, un braucot pa Hospitāļu ielas bruģi ar apmēram trīsciparu skaitli aizmirsu par debīlu bruģētu guļošo policistu uz kura tad arī sanāca tā pamatīgi uzlēkt ar visiem četriem pa gaisu - viss jau būtu O.K., bet piezemēšanās bij diezgan smaga, un tagad braucot pa bruģi priekšējā ritenī kaut kas klab - KAS TAS VARĒTU BŪT...
_________________ SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion
|
Mon Nov 26, 2007 2:36 pm |
|
 |
smic
Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 5497
Atrašanās vieta: Ķ.
2010 Alfa-Romeo Brera
|
|
Mon Nov 26, 2007 2:37 pm |
|
 |
ralfins
Member of

|
...palielīties varētu ja nekas negrabētu. Nav pa nedēļu laika celt augšā tāpēc arī prasīju kas tur varētu būt.
_________________ SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion
|
Mon Nov 26, 2007 2:39 pm |
|
 |
smic
Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 5497
Atrašanās vieta: Ķ.
2010 Alfa-Romeo Brera
|
Man jau liekas ka var būt dajebkas - sākot ar amortizatora atdures gultni, saliektu amortizatora štoku, sasistu stāvābolu (jeb šaru  ), augšējo šaru, stabilizatora atsaiti, vai pat postā aizgājušu motora spilvenu.
Jautājums - kādā brīdī grab?
_________________ @Scmic
|
Mon Nov 26, 2007 2:42 pm |
|
 |
ralfins
Member of

|
smic rakstīja:Man jau liekas ka var būt dajebkas - sākot ar amortizatora atdures gultni, saliektu amortizatora štoku, sasistu stāvābolu (jeb šaru ), augšējo šaru, stabilizatora atsaiti, vai pat postā aizgājušu motora spilvenu.
Jautājums - kādā brīdī grab?
grab tikai tad kad ne visai ātri brauc pa bruģi vai bedrēm - uz asfalta viss ir O.K. un stūri griežot arī viss O.K.
|
Mon Nov 26, 2007 2:43 pm |
|
 |
MartinsT
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 12216
|
ralfins rakstīja:...palielīties varētu ja nekas negrabētu. Nav pa nedēļu laika celt augšā tāpēc arī prasīju kas tur varētu būt.
pieļauju, ka saliektas/salauztas lietas piekarē nereti var radīt ķēdes reakciju, es laikam censtos pēc iespējas ātrāk aizdoties uz servisu.....
|
Mon Nov 26, 2007 2:46 pm |
|
 |
murphy
Pievienojies: 31 Jul 2006
Komentāri: 982
|
Uz hospitāļu jau dikti maigs tas guļošais, es tur viņam katru rītu eju uz 60-70 pāri  Tik vajag vairāk pa maliņu tā.
Runājot pa tēmu, kad uzzini kas par vainu, dod ziņu, man ar līdzīga graboņa. Ir aizdomas uz augšējo plauktu kuram laikam beidzot ir pienācis gals
|
Mon Nov 26, 2007 3:34 pm |
|
 |
zuncih
Pievienojies: 27 Aug 2006
Komentāri: 1401
|
murphy rakstīja:Uz hospitāļu jau dikti maigs tas guļošais, es tur viņam katru rītu eju uz 60-70 pāri Tik vajag vairāk pa maliņu tā.
Runājot pa tēmu, kad uzzini kas par vainu, dod ziņu, man ar līdzīga graboņa. Ir aizdomas uz augšējo plauktu kuram laikam beidzot ir pienācis gals
uz mazam bedritem shitadu hunju taisa amortinja padushak..
|
Mon Nov 26, 2007 3:36 pm |
|
 |
Oga
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 12375
2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
GTA peec dzhampa paar Hanzas ielu tikai "priekshauta" apaksha noskraapeejaas...  Turpmaak izvairos lielaa aatrumaa shkeersot reljefainas virsmas. Kas attiecas uz Ralfinja saapi, tad arii es piekritiishu viedoklim, ka jaadodas uz servisu. Peec shitaadiem gaajieniem klabonja var buut miljons mezglos. Es gan taa uz izjuutu liktu uz stabilizatora bukseem...
_________________ Alfa Romeo Spider S3
Alfa Romeo 156 GTA
Maserati Quattroporte V Automatica
|
Mon Nov 26, 2007 3:38 pm |
|
 |
murphy
Pievienojies: 31 Jul 2006
Komentāri: 982
|
zuncih rakstīja:murphy rakstīja:Uz hospitāļu jau dikti maigs tas guļošais, es tur viņam katru rītu eju uz 60-70 pāri Tik vajag vairāk pa maliņu tā.
uz mazam bedritem shitadu hunju taisa amortinja padushak..
Konkrēti uz bruģa dzirdama, un mazā ātrumā. Kur tās paduškas ir, augšā? Redzēt var kaut kā?
|
Mon Nov 26, 2007 9:40 pm |
|
 |
zeenjaa
Pievienojies: 10 Sep 2006
Komentāri: 1565
Atrašanās vieta: Jelgava
|
visdrīzamāk, ka jāmaina stabilizātors, liekas ka man šitā skaņa nu jau pēdējo gadu visu laiku ir  uzservisu aizbraucu, man saka ka nekādi defekti nav, visu izrausta uz čamda arī nekā neatrod!!! arī Saša teica ka viss bumbaas
|
Tue Nov 27, 2007 4:49 pm |
|
 |
elbee
Member of

Komentāri: 21646
|
zeenjaa rakstīja:arī Saša teica ka viss bumbaas 
tad toch stabilizators
|
Tue Nov 27, 2007 4:58 pm |
|
 |
Oga
Member of

Komentāri: 12375
2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
Mhm. To vinsh detektee, kad uz vinju stipri kliedz un liek braukt LEENI, ar vienu riteni pa bedriiteem
_________________ Alfa Romeo Spider S3
Alfa Romeo 156 GTA
Maserati Quattroporte V Automatica
|
Tue Nov 27, 2007 5:05 pm |
|
 |
zuncih
Pievienojies: 27 Aug 2006
Komentāri: 1401
|
zeenjaa rakstīja:visdrīzamāk, ka jāmaina stabilizātors, liekas ka man šitā skaņa nu jau pēdējo gadu visu laiku ir uzservisu aizbraucu, man saka ka nekādi defekti nav, visu izrausta uz čamda arī nekā neatrod!!! arī Saša teica ka viss bumbaas 
bus takaa manai 166 kautkas klabeja.. izradaas granaata izdilusi un uz mazaam bedreem taisa piesitienu.. un arii sakaas taa pekshnji.. 3 nedeljas vainu meklejaam un daljas mainijaam:P
|
Tue Nov 27, 2007 5:08 pm |
|
 |
|