Atbildēt pie šī temata 6 lapa no 9 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Nākošais
ALFA ROMEO 145 for sale
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
kakjis rakstīja:
j.k. rakstīja:
Ā un vēl.. vai es minēju ka viņš skan ideāli shura

jēzus... uzskaitītas tik nenormāli vērtigas lietas, ka jājautā - a iedarbināt to auto var?  Rolling Eyes  Laughing

A kā tad skaņu dzirdēs? shura Vispār es par boxeriem "in general". Par šo konkrēto eksemplāru neko nezinu Very Happy

Put yourself in a corner and find a way out!
Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Vienīgais, kas man 145-ajā nepatīk ir piesprādzēšanās... Vai nu ir jāsēdina kāds aimugurē lai padod siksnu, vai jābrauc ar tabureti uz atpakaļu, jādabū siksna un jāatgriežas pie pedāļiem  Mr. Green

To kaķis - 145 ar bokseri, bez tās ātrumkārbas, pat īsti nav kam plīst, ja mēs par tādām globālām lietām  Wink

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
kakjis rakstīja:
j.k. rakstīja:
Ā un vēl.. vai es minēju ka viņš skan ideāli shura

jēzus... uzskaitītas tik nenormāli vērtigas lietas, ka jājautā - a iedarbināt to auto var?  Rolling Eyes  Laughing

var  Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ega rakstīja:
Vienīgais, kas man 145-ajā nepatīk ir piesprādzēšanās... Vai nu ir jāsēdina kāds aimugurē lai padod siksnu, vai jābrauc ar tabureti uz atpakaļu, jādabū siksna un jāatgriežas pie pedāļiem  Mr. Green

To kaķis - 145 ar bokseri, bez tās ātrumkārbas, pat īsti nav kam plīst, ja mēs par tādām globālām lietām  Wink

kāpē tad jamie tik nepopulāri???

redz, man tiešām pašlaik to auto nevajag, bet laukos ielikt šķūnī, lai nebaltām dienām vai vnk, kad aizbraucu tur un pēc eglītes negribās lauzt savu esošo auto - tīri labi noderētu... muterei arī uz 5km attālo veikalu dampis ka prieks! Smile Tāpē mana cena bij tik nepieklājīgi zema, cik nu bija... neizslēdzu iespēju arī to auto sataisīt un palēnām tirgot jau bik dārgāk... nu nezinu karoč, kam tās alfas ir domātas! Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ralfins rakstīja:
elbee rakstīja:
j.k. rakstīja:
Davchiks rakstīja:
starpcitu dzineeja skanja shim boxerim ir feina, kautkur dzilji sirdi atgaadina subaaru  Cool

Pareizāk sakot Subāru bokseri atgādina alfas boxerus (ražoja no 72.gada) Very Happy

kaut kur lasiiju basnju, ka Alfa subaram paardeva boxermotora raseejumus taalajos 70tajos Wink

...basnja - Subaru jau ap 1960 bija primitīvi opozīti...

Tikai Alfai opozitniks ir vienā gabalā, a Subāram līmējas (skrūvējas) kopā no divām pusēm...
Vispār man kaut kā vairāk sākt vilkt uz Alfiskām lietām - Boxeri, vecie TS, nevis Fiatiskie 16v plastmasnieki shura

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Jancix rakstīja:

es jau nu Davchika vietaa tieshaam pats sataisiitu un tad notirgotu.

nju ja neviens shajaas briivdienaas nepanjems, taa arii dariishu  Exclamation

Pēdējoreiz rediģējis Davchiks Fri Nov 16, 2007 5:14 pm; pavisam rediģēts 1 reizi

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ega rakstīja:

Ātri pierod.
Vienīgi, kad kāds iesēžas aizmugurē, gadās, ka cilvēks automātiski paņem priekšējam beņķim paredzēto siksnu. Very Happy

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
kakjis rakstīja:
Un iekš ss.lv tā vecuma auto neir, līdz ar to tirgus cena (nejaukt ar ilgās tirgošanas cenu), nav nosakāma!  

to ss.lv ierakstiju taa... pat nepaskatijos. bet nu veel nesen 145 tur bija vesela chupa.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ega rakstīja:
..Vispār man kaut kā vairāk sākt vilkt uz Alfiskām lietām - Boxeri, vecie TS, nevis Fiatiskie 16v plastmasnieki shura

Aye! Man tas pats.
Vienīgi, lai būtu pavisam neFiatiska Alfa, jāatgriežas diezgan senā vēsturē un tad tas varbūt tikai un vienīgi otrais auto...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Nu varbūt tad ne 100% Alfa, bet vienkārši - mazāk Fiatiska... Kādas pogas, slēdzīši var jau palikt  Cool

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
kakjis rakstīja:
nu nezinu karoč, kam tās alfas ir domātas! Smile

Nu ja esi braucis ar Alfu un nevari atbildēt uz šo jautājumu pats, tad drošvien nav domātas Tev Smile
(jaunākām (156, etc.) var arī atrast racionālu skaidrojumu, bet vecākām - tur točna bez "fīlinga" nav jēgas pirkt Alfu).

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ega rakstīja:
Nu varbūt tad ne 100% Alfa, bet vienkārši - mazāk Fiatiska... Kādas pogas, slēdzīši var jau palikt  Cool

155/75 8vTS vai v6?
33/145 1.7 boxer?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
karoche vechi! Driiz eju prom no biroja un vairs nebuushu pie interneta, ja kaads shovakar atbrauks panjems atdoshu pa 550!!! shis tieshaam nav nekaads uzmetiens, auto ir LABS, un tie, kas ceert kautko no alfaam to saprot, ka cena ir OK! ja tieshaam ir nopietna interese atbraucat apskataties un secinat, auto shobriid ir Balozhos,

ieprieksh piezvanat 2 6669909 (Davis)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Davchiks rakstīja:
karoche vechi! Driiz eju prom no biroja un vairs nebuushu pie interneta, ja kaads shovakar atbrauks panjems atdoshu pa 550!!! shis tieshaam nav nekaads uzmetiens, auto ir LABS, un tie, kas ceert kautko no alfaam to saprot, ka cena ir OK! ja tieshaam ir nopietna interese atbraucat apskataties un secinat, auto shobriid ir Balozhos,

ieprieksh piezvanat 2 6669909 (Davis)

Shocked nu jau burtiski pakalj met.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
j.k. rakstīja:
ega rakstīja:

155/75 8vTS vai v6?
33/145 1.7 boxer?

Pled, kāpēc nav 155 ar 2litriigu boxeru? shura

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 6 lapa no 9 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās