|
1 lapa no 3 lapām pavisam
|
Autors |
Ziņojums |
envy
Pievienojies: 07 Nov 2007
Komentāri: 147
|
 Pārdodu Castrol EDGE Formula RS SAE 10w60 Eļļu
Super eļļa sportiskajiem alfas dzinējiem!
Eļļas veids:
Pilnīgi sintētiska eļļa. Pārbaudīta sacīkšu trasēs ekstremālos apstākļos.
Motori.
Sporta mašīnu motoriem, kam vajadzīga sacīkšu braukšanas kvalitāte. Maksimāli tūnētiem motoriem. Motoriem, kuri izmanto ļoti daudz eļļas.
Priekšrocības.
Nodrošina papildu jaudu maksimāli tūnētiem motoriem.
Efektīvi aizsargā sarežģītos un maksimāli augstas temperatūras apstākļos.
Nodrošina mazāku eļļas patēriņu.
Labi piemērota tūnētiem motoriem.
Specifikācijas.
ACEA A3/B3/B4
API SL/CF
Cena:
Parasti 11.50LVL/litrā
5l kanniņa = 39 LVL
1l kanniņa = 9.5 LVL
Atrodas pie manis mašīnā! t. 29231557 alex@racingparts.lv
Iesaku visiem gonščikiem! un tiem kas netaupa savus motorus!
Pēdējoreiz rediģējis envy Thu Nov 08, 2007 5:24 pm; pavisam rediģēts 1 reizi
|
Thu Nov 08, 2007 5:19 pm |
|
 |
ralfins
Member of

Pievienojies: 17 Jul 2007
Komentāri: 6688
Atrašanās vieta: Rīga
|
...eļļa nodrošina papildus jaudu...hmm - man lūdzu salej uz 300ZS...  , bet īstenībā šitā eļļa ir ļoti laba - mēs to savā raļļu mašīnā arī gāžam iekšā...  , tikai agrāk viņa saucās "RS" ja nemaldos
_________________ SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion
|
Thu Nov 08, 2007 5:21 pm |
|
 |
envy
|
ralfins rakstīja:...eļļa nodrošina papildus jaudu...hmm - man lūdzu salej uz 300ZS... 
es zinaaju, ka visi piesiesies! bet taa ir Castrol informaacija, nevis mana!
Man vnk ienaacas pa labu ciparu, taapeec pa tik pat labu piedaavaju te!
p.s. shis ir mans privats piedavajums, nevis firmas!
p.p.s. ir jau arii RS, es ar Mobil sajaucu, divas lietas vienlaiciigi domaa tad taa ir!
|
Thu Nov 08, 2007 5:24 pm |
|
 |
ralfins
Member of

Pievienojies: 17 Jul 2007
Komentāri: 6688
|
...pēdējo reiz kad šito pirku man teica ka tā ir tā pati "RS" tikai nomainījies nosaukums...un kamēr vēl ir pieejami vecie iepakojumi būs abi varianti...
_________________ SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion
|
Thu Nov 08, 2007 5:27 pm |
|
 |
j.k.
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15462
2005 Alfa-Romeo 156GTA
|
Es negribu piesieties, jo piedāvājums izskatās tiešām labs.
Vienk., uzziņai: Citāts:Motoriem, kuri izmanto ļoti daudz eļļas.
Dīvaini, man šķiet, ka motori, kas patērē daudz eļļas to dara nodilušu detaļu dēļ un ja tajā ielies tīri sintētisku eļļu, viss varētu būt vēl sliktāk..
Tas tik tā... lai cilvēki nedomā, ka spooorta eļļu var liet jebkurā motorā un uzreiz visas problēmas būs atrisinātas...
EDIT: Ja mēs runājam par lielu patēriņu pie lielām slodzēm, tb, kad motors griežās sacīkšu režīmā, tad tā ir cita lieta. Situācijas, kad zemākas kvalitātes eļļa pie lielas temp. kļūst tik šķidra ka sāk spiesties garām gredzeniem utt.
_________________ 156GTA, 75TS
Put yourself in a corner and find a way out!
|
Thu Nov 08, 2007 5:31 pm |
|
 |
envy
|
j.k. rakstīja:Es negribu piesieties, jo piedāvājums izskatās tiešām labs.
Vienk., uzziņai: Citāts:Motoriem, kuri izmanto ļoti daudz eļļas. Dīvaini, man šķiet, ka motori, kas patērē daudz eļļas to dara nodilušu detaļu dēļ un ja tajā ielies tīri sintētisku eļļu, viss varētu būt vēl sliktāk..
Tas tik tā... lai cilvēki nedomā, ka spooorta eļļu var liet jebkurā motorā un uzreiz visas problēmas būs atrisinātas...
EDIT: Ja mēs runājam par lielu patēriņu pie lielām slodzēm, tb, kad motors griežās sacīkšu režīmā, tad tā ir cita lieta. Situācijas, kad zemākas kvalitātes eļļa pie lielas temp. kļūst tik šķidra ka sāk spiesties garām gredzeniem utt.
Tā arī ir šī cita lieta, ja atceramies, ko nozīmē SAE, tad 60, tieši nozīmē noturību pie lielām slodzēm un temperatūrām!
p.s. domāju, ka Castrol starptautiskajā mājas lapā būs labāk aprakstīts ka LV
Mans piedāvājums nevar tikt uzskatīts kā ieteikums vai rekomendācija! Katrs pats, kas novērtēs un zinās, kas tas ir to nopirks!
p.s. EĻĻA IR NO VĀCIJAS IENĀKUSI! nevis kaut kāds poļu širpotrebs kā lielākā daļa pie mums tirgoto
|
Thu Nov 08, 2007 5:39 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

Komentāri: 15407
1996 Alfa-Romeo Spider
|
Agrāk gan Kastrolis ražoja minerālās eļļas ar 10w60
sportā minerālās eļļas cik zinu augstāk tiek vērtētas...
Un interesanti zināt, kas ir tas širpotrebs - runāsim konkrētām prču zīmēm...
_________________ in Busso we trust...
|
Thu Nov 08, 2007 5:55 pm |
|
 |
MartinsT
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 12216
|
palaidniex rakstīja:Un interesanti zināt, kas ir tas širpotrebs - runāsim konkrētām prču zīmēm... 
Valvoline?
|
Thu Nov 08, 2007 5:57 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

1996 Alfa-Romeo Spider
|
MartinsT rakstīja:palaidniex rakstīja:Un interesanti zināt, kas ir tas širpotrebs - runāsim konkrētām prču zīmēm... 
Valvoline? 
Droši vien, jo to taču Feģa ar kadžas aparātiņu no ļergas pārtvaices produktiem ražo Daugavpils ielā 4, pagalmā...
|
Thu Nov 08, 2007 6:01 pm |
|
 |
j.k.
Member of

Komentāri: 15462
2005 Alfa-Romeo 156GTA
|
Palaidniex: nu tu arī uzreiz personīgi visu uztver
_________________ 156GTA, 75TS
Put yourself in a corner and find a way out!
|
Thu Nov 08, 2007 6:02 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

1996 Alfa-Romeo Spider
|
j.k. rakstīja:Palaidniex: nu tu arī uzreiz personīgi visu uztver 
Galīgi nē!
Man vienkārši gribas zināt ar ko salīdzina.
Ja kāds saka ka bmw ir labāks - un pārējās nav mašīnas, tad lai pasaka ar kurām ir salīdzinājis un kāpēc ir labāka...
|
Thu Nov 08, 2007 6:07 pm |
|
 |
smic
Komentāri: 5497
Atrašanās vieta: Ķ.
2010 Alfa-Romeo Brera
|
j.k. rakstīja:Es negribu piesieties, jo piedāvājums izskatās tiešām labs.
Vienk., uzziņai: Citāts:Motoriem, kuri izmanto ļoti daudz eļļas. Dīvaini, man šķiet, ka motori, kas patērē daudz eļļas to dara nodilušu detaļu dēļ un ja tajā ielies tīri sintētisku eļļu, viss varētu būt vēl sliktāk..
Tici, vei nē, bet pilnīgi jauns Audi R8 diezgan normāli ēd eļļu. Tik daudz, ka kanniņa jāvadā līdzi. Esot supercāru īpatnība, kā dīleris skaidroja.
_________________ @Scmic
|
Thu Nov 08, 2007 6:18 pm |
|
 |
envy
|
širpotrebs? tāda pati eļļa ar tādu pašu iepakojumu un brendu tirgota oficiālā veikalā, bet ražota Austrumeiropas tirgum... Sportisti rallijā zinās precīzāk komentēt, bet diemžēl kvalitāte atšķiras, tāpat kā veļas pulveriem... Ne uz vienu citu brendu te nebija tēmēts
|
Thu Nov 08, 2007 6:19 pm |
|
 |
smic
Komentāri: 5497
Atrašanās vieta: Ķ.
2010 Alfa-Romeo Brera
|
BET strīdēties par eļļu labumu ir tik pat produktīvi, kā strīdēties par dažādu marku ziemas riepu labumu, futbolu, reliģiju, kŗāna garumu utt.
Subjektīvas tās visas lietiņas ir un godīgi sakot atšķirību starp Castrol, Valvoline, Mobil un to mannoil sūdu, ko iegāzu zilajā spainī neesmu jutis.
_________________ @Scmic
|
Thu Nov 08, 2007 6:21 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

1996 Alfa-Romeo Spider
|
racingparts.lv rakstīja:širpotrebs? tāda pati eļļa ar tādu pašu iepakojumu un brendu tirgota oficiālā veikalā, bet ražota Austrumeiropas tirgum... Sportisti rallijā zinās precīzāk komentēt, bet diemžēl kvalitāte atšķiras, tāpat kā veļas pulveriem... Ne uz vienu citu brendu te nebija tēmēts 
Mhm - milzīgā eļļas pārstrādes koncernā nevienam nav ko darīt, kā izbūvēt papildus līniju zemākas kvalitātes, vai uzrādītajiem parametriem neatbilstošas eļļas ražošanai... Ko tu murgo! Eļļas ražošana notiek ja ne gigantiskos, tad vbisai milzīgos naftas pārstrādes uzņēmumos, kuros lētāk ir ražot vienu un to pašu eļļu nevis divas - labāku un sliktāku.
Un ko darīt eļļas ražotājam, kad pie viņa griežas bmw, mb vai cits a/m ražotājs ar tekstu - tava sūda austrumeiropas tirgum ražotā eļļa mums ir likusi veikt n-tos garantijas remontus dzinējam, nevēlies kompensēt?
Pašvaks mārketings tev puis sanāca...
|
Thu Nov 08, 2007 6:25 pm |
|
 |
|
Pašlaik ir Sat Apr 26, 2025 3:01 pm | Visi laiki ir GMT + 3 Stundas
|
1 lapa no 3 lapām pavisam
|
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus Jūs šeit nevarat pievienot komentārus Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus Jūs šeit nevarat balsot aptaujās
|
|
|