Autors |
Ziņojums |
rons
Pievienojies: 16 Jul 2006
Komentāri: 81
1997 Alfa-Romeo GTV
|
 Radara detektors
Biedri,iesakiet kaut ko par antiradariem.Gribu iegādādāties .Tikai neko par viņiem nezinu,kāds būtu labs.Varbūt kāds no jums ko zin?
|
Fri Sep 08, 2006 7:18 pm |
|
 |
xls99
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 4132
2003 Alfa-Romeo 147GTA
|
 Re: Antiradars
rons rakstīja:Biedri,iesakiet kaut ko par antiradariem.Gribu iegādādāties .Tikai neko par viņiem nezinu,kāds būtu labs.Varbūt kāds no jums ko zin?
aha iesakiet gan, kad tika aplukots soda punktu regjistrs, man pasham slikti palika...
|
Fri Sep 08, 2006 7:27 pm |
|
 |
j.k.
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15462
Atrašanās vieta: Rīga
2005 Alfa-Romeo 156GTA
|
Hmmm.. antiradars vai radara detektors?
_________________ 156GTA, 75TS
Put yourself in a corner and find a way out!
|
Fri Sep 08, 2006 7:54 pm |
|
 |
Sergiy
Pievienojies: 27 Aug 2006
Komentāri: 50
|
No vinas nav nekada tolka. Vini tikajh bridina... ka uz tevi sauj. Vins sauj dazhadas reizes pec pirma detektors bridina .. pec tam pa bremziem.. un vinsh shuj vel reiz laj salidzinatu .. un pirmaj un otrajs atskiras un vins sauj vel reiz .. Labs antiradars - sponsors. Masina kas brauc prieks tevis a lielu atrumu
|
Fri Sep 08, 2006 8:08 pm |
|
 |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
latvijaa tos ir aizliegts lietot, gan antiradarus, gan detektorus. sods 40ls un aparaata konfisceeshana, soda punktu gan nav
|
Fri Sep 08, 2006 8:11 pm |
|
 |
Sergiy
|
elbee rakstīja:latvijaa tos ir aizliegts lietot, gan antiradarus, gan detektorus. sods 40ls un aparaata konfisceeshana, soda punktu gan nav 
Tagad ir tadas antiradarus .. kas pasi noslegas ... bridina un noslegas. Vinus nevar atrast
|
Fri Sep 08, 2006 8:23 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

Komentāri: 15407
Atrašanās vieta: Rīga
1996 Alfa-Romeo Spider
|
Tas ir kā?
Pabrīdina, pačakarē radara rādījumus un tad pac norubās, kamēr pac atkal viņu neieslēdz???
_________________ in Busso we trust...
|
Fri Sep 08, 2006 8:30 pm |
|
 |
Sergiy
|
palaidniex rakstīja:Tas ir kā?
Pabrīdina, pačakarē radara rādījumus un tad pac norubās, kamēr pac atkal viņu neieslēdz???
Tochno es nezinu .. zinu ka vins atsledzas laj vinu neatradu. A ka vins ta dara es nezinu.
|
Fri Sep 08, 2006 8:32 pm |
|
 |
elbee
Member of

|
Sergiy rakstīja:palaidniex rakstīja:Tas ir kā?
Tochno es nezinu .. zinu ka vins atsledzas laj vinu neatradu. A ka vins ta dara es nezinu.
1. ir taadas ieriices, ar kuraam var uztvert radardetektoru. lietuvieshu un igaunju polichiem taadas ir, muuseejiem nav.
2. antiradarus neesmu iipashi maniijis, ka kaads latvijaa lietotu/ tirgotu
3. bet modernajos radardetektoros ir iestraadaata aizsardziiba pret detektorus uztveroshajam ieriiceem. par stariem un viljnjiem neko nezinu, bet tikliidz detektors sajuut shaadas ieriices iedarbiibu, tas dod zinju vadiitaajam un momentaa izsleedzas.
|
Fri Sep 08, 2006 8:47 pm |
|
 |
smic
Komentāri: 5497
Atrašanās vieta: Ķ.
2010 Alfa-Romeo Brera
|
Sergiy rakstīja:No vinas nav nekada tolka. Vini tikajh bridina... ka uz tevi sauj. Vins sauj dazhadas reizes pec pirma detektors bridina .. pec tam pa bremziem.. un vinsh shuj vel reiz laj salidzinatu .. un pirmaj un otrajs atskiras un vins sauj vel reiz .. Labs antiradars - sponsors. Masina kas brauc prieks tevis a lielu atrumu 
Vispār no detektora IR jēga.
jo tu zini, kur stāv policisti ar radaru.
jo viņi mēdz šaut arī pa citām mašīnām
Un pat ja šauj pa tevi
var paspēt sabremzēties (ja brauc ar +20...30)
Lietoju detektoru divus gadus
Soda kvīšu par speedingu NAV.
Detektors man ir pats lētuma kalngals - maksāja 49$
Ir viltus trauksmes.
Bet tas netraucē - var pierast.
156tai vēl neesmu uzkāris, bet tikko kā'būs pirmā speedinga kvīts...
jeb varbūt labāk viņu negaidīt?
_________________ @Scmic
|
Fri Sep 08, 2006 9:01 pm |
|
 |
smic
2010 Alfa-Romeo Brera
|
Jā - un menti nemana to štruntu, ja viņš ir piekārts saulessarga rajonā.
_________________ @Scmic
|
Fri Sep 08, 2006 9:06 pm |
|
 |
smic
2010 Alfa-Romeo Brera
|
smic rakstīja:Sergiy rakstīja:No vinas nav nekada tolka. Vini tikajh bridina... ka uz tevi sauj. Vins sauj dazhadas reizes pec pirma detektors bridina .. pec tam pa bremziem.. un vinsh shuj vel reiz laj salidzinatu .. un pirmaj un otrajs atskiras un vins sauj vel reiz .. Labs antiradars - sponsors. Masina kas brauc prieks tevis a lielu atrumu 
Vispār no detektora IR jēga.
jo tu zini, kur stāv policisti ar radaru.
jo viņi mēdz šaut arī pa citām mašīnām
Un pat ja šauj pa tevi
Lietoju detektoru divus gadus
Soda kvīšu par speedingu NAV.
Detektors man ir pats lētuma kalngals - maksāja 49$ (bet ir gan VG2 gan Laser detection, visus parastos bandus ķer pa pāris km)
Ir viltus trauksmes. Protams.
Bet tas netraucē - var pierast. iekšpilsētā no viņa jēga maza principā.
156tai vēl neesmu uzkāris, bet tikko kā'būs pirmā speedinga kvīts...
jeb varbūt labāk viņu negaidīt?
_________________ @Scmic
|
Fri Sep 08, 2006 9:15 pm |
|
 |
elbee
Member of

|
smic rakstīja:
Un pat ja šauj pa tevi
nez, man 1x naktii murjaanjos uz tuksha celja uzshaava tieshi virsuu, detektors nopiiksteeja (diez gan vaaji), bremzeeju, bet panjeema taapat uz kaut kaadiem standarta 76. +/- taa arii bija. attieciigi arii secinu, ka sabremzeties, jau shauj tieshi tev virsuu nevar.
|
Sat Sep 09, 2006 12:20 am |
|
 |
smic
2010 Alfa-Romeo Brera
|
Ja ir "īstais" pīkstiens, es metu pa mēmajiem neskatoties uz spidomeru, vien iemetot aci spogulī. Bet nu kaut kā man šķiet, ka ar +20 menti īsti nevēlas turēt, un ja no 80 izdodas momentā nobremzēt uz 60, skaiti, ka esi sveikā ticis cauri - stalkeram vajag kādas sekundes 2 imo lai noteiktu ātrumu.
Un man ar šīm 2 sekundēm pietiek...
_________________ @Scmic
|
Sat Sep 09, 2006 12:51 am |
|
 |
smic
2010 Alfa-Romeo Brera
|
rons rakstīja:Biedri,iesakiet kaut ko par antiradariem.Gribu iegādādāties .Tikai neko par viņiem nezinu,kāds būtu labs.Varbūt kāds no jums ko zin?
Cik esi ar mieru tērēt? Vislabāk jau pirkt ebayā. Detektorus arī labprāt sūta uz LV.
Cenas - no 30 - 400$ - atkarībā no kvalitātes, jutības utt. Vari palūrēt te, bet pincips ir vienkāršs - jo dārgāks jo labāks. Jautājums vien ir - vai tiešām tādas extras kā kompass vai voice ir vajadzīgs...
Labākais detektors imo ir Valentine One - maksā zvērīgi, bet itā perfekti filtrē viltus signālus, un range ir 4x lielāks kā manam Radioshack štruntam. (salīdzinājumam - pirms Jūrmalas radara mans pīkst aiz tās stāvvietas, Valentīns pīkst lauka vidū mazliet aiz siemens halles)
Protams - ir visādi jammeri un scrambleri (tas ko sauc par antiradariem) bet imo LV ar tādu braukt ir pārāk riskanti.
_________________ @Scmic
|
Sat Sep 09, 2006 1:04 am |
|
 |
|