Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 5 lapām pavisam
Iet uz lapu 1, 2, 3, 4, 5  Nākošais
Signalizacija!
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Signalizacija! 
Kur letak uzstadit signalizaciju, ja tas butu deriga KASKO? Kas, kur, cik maksa?

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Arī aktuāls jautājums... Nu uzstāda sīdzenes dajebkur, bet pie apdrošinātājiem jāuzzin - kādas sīdzenes viņi grib redzēt autiņos, jo ir dzirdēts ka pie sīdzeņu markām piekasās.
A kā ir ar atslēgām? Vajag jau laikam divas... Man Alfai nāca līdzi tikai viena  Sad Vai otra viņiem derēs līdziga pēc formas vai obligāti vajag lai ar to mašīna būtu iedarbināma?

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Mašīnai ir jābūt divām atslēgām, ar kurām auto var iedarbināt. Pie kam, ja viena no tām ir ar imobilaizeru, arī otrai atslēgai ir jābūt ar imobilaizeru.
Attiecībā uz visām alfām apdrošinātājiem ir viena prasība - signalizācija ar divu pogu režīmu (ar vienu ieslēdz, ar otru izslēdz), dinamisko kodu un salona apsardzi (ultraskaņas devēju).
Jau no 95.gada visām alfām rūpnīcas variantā ir 4 atslēgas - 3 ar iebūvētu imobilaizeru un viena servisa atslēga.

Alfa Romeo Latvijas tirgus īpanības dēļ nav apdrošinātāju riska grupā !!! Tā kā  - Very Happy pa lēto ! Siglanizācijas cena ar uzstādīšanu no 90-170 Ls (atkarībā no signalizācijas pašizmaksas). Darba izmaksas parasti ir konstantas.

Vēlams uzlikt signalizāciju ar zināmu brenda nosaukumu un garantiju, kā arī lai signalizācijai būtu servisa atslēgšanas režīms.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Alfām jau visām čips atslēgā... a kur dabūt čipu otrai atslēgai? Man ir 96 gada 155. i bez signalizācijas vispār Very Happy
Kaut kādos topikos iekš iAuto liekas bija runa par šito un 2. atslēgas izgatavošanas ceņņiks bija ap 100Ls  Evil or Very Mad

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Deizi rakstīja:
Mašīnai ir jābūt divām atslēgām, ar kurām auto var iedarbināt. Pie kam, ja viena no tām ir ar imobilaizeru, arī otrai atslēgai ir jābūt ar imobilaizeru.
Attiecībā uz visām alfām apdrošinātājiem ir viena prasība - signalizācija ar divu pogu režīmu (ar vienu ieslēdz, ar otru izslēdz), dinamisko kodu un salona apsardzi (ultraskaņas devēju).
Jau no 95.gada visām alfām rūpnīcas variantā ir 4 atslēgas - 3 ar iebūvētu imobilaizeru un viena servisa atslēga.

Alfa Romeo Latvijas tirgus īpanības dēļ nav apdrošinātāju riska grupā !!! Tā kā  - Very Happy pa lēto ! Siglanizācijas cena ar uzstādīšanu no 90-170 Ls (atkarībā no signalizācijas pašizmaksas). Darba izmaksas parasti ir konstantas.

Vēlams uzlikt signalizāciju ar zināmu brenda nosaukumu un garantiju, kā arī lai signalizācijai būtu servisa atslēgšanas režīms.

diez vai kāds no šejienes prātvēderiem varētu izstāstīt izsmeļošāk Very Happy

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Deizi  yo

truukstosho atsleegu probleemu var risinaat vienkaarshi. Auto Italia servisaa paarkodeet sisteemu, ka taa atziist tikai to vienu vieniigo atsleegu un sho faktu saskanjot ar potenciaalo apdroshinaataaju. daudz maz normsaalie apdroshinaataaji apmainjaa pret oficiaalaa diilera izzinju piekritiis.

par signalizaacijaam ieteiktu likt populaaros un vispaaratziitos itaalju brendus- Cobra, Meta, Laserline u.c. ar vinjiem mazaak probleemu un, ja nu tomeer kas, ir iespeejams taas noveerst. apdroshinaataajiem Alfu gadiijumaa pa lielam ir vienalga, peedeejo Alfu nozaga 90. gadu beigaas shura

kur likt? jebkuraa servisaa, kur ir elektrikjis. ja specializeeti pa signalizaacijaam, tad varu ieteikt zemeekmineeto. nebus ljoti leeti, bet nu chalji vismaz sajeedz, ko dara Wink

"Koferis", SIA, Autoserviss
Maija 4, Rīga, LV-1006
Tālrunis    7545539

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Deizi rakstīja:

katram apdrošinātājiem ir savas prasības, piemēram baltā salona aizsardzību neprasa.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ega rakstīja:
Alfām jau visām čips atslēgā... a kur dabūt čipu otrai atslēgai? Man ir 96 gada 155. i bez signalizācijas vispār Very Happy
Kaut kādos topikos iekš iAuto liekas bija runa par šito un 2. atslēgas izgatavošanas ceņņiks bija ap 100Ls  Evil or Very Mad

Nu ko es tev varu pateikt Smile
Ieberzies tu ar tsleegu kaa es  yo Zvani uz AutoItalia, tur tevi "iepriecinaas". Man taa nezinaashana maksaaja 140 Ls
120 atsleega+koda karte+ veelak uzinaaju ka cenaa neietilpa atsleegas kodeeshana

Taatad gatavoo piki  Rolling Eyes  Laughing

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
picaSSo rakstīja:
ega rakstīja:

Nu ko es tev varu pateikt Smile
Ieberzies tu ar tsleegu kaa es  yo Zvani uz AutoItalia, tur tevi "iepriecinaas". Man taa nezinaashana maksaaja 140 Ls
120 atsleega+koda karte+ veelak uzinaaju ka cenaa neietilpa atsleegas kodeeshana

Taatad gatavoo piki  Rolling Eyes  Laughing

bāc ku dārgi. daudziem autiņiem ebay var iepirkt sagatavi pa 10$ un pa 10-20Ls čipu sakodēt un pa pāris Ls jebkurā atslēgu darbnīcā pievīlēt.....alfām tā nevar? Confused

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Ar 155 A/R ir savādāk nekā ar 147/156/166, šim autombīlim var uztaisīt atslēgas klonējumu Question  Tik vajag zināt kur griezties.
Var pamēģināt pie "bērnu pasaules" ir viena atslēgu izgatavošanas darbnīciņa, nereti man tur ir izdevies šo to sadarīt. Bet tas tikai tāpēc ka, ir auto kam ir CODA CARD kur mēs esam bezspēcīgi, un ir auto kam ir SPECIĀLA atslēga ar kuras palīdzību var piekodēt citas atslēgas - ja šīs atslēgasnav, tad jāmēģina klonēt!!!!!!!!!!!! Idea

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Kas tie par par murgiem ka prasa 2 atslēgas, neviens neprasa 2 atslēgas, pietiek ar 1 atslēgu.
Un pietiek pat ar rūpnīcas imobilaizeru, var uzlikt papildus sigeni un viss.
Vispirms aprunājies ar apdrošinātājiem(vairākiem nevis vienu) un noskaidro ko viņiem vajag un pasaki kas tev jau ir(rūpnīcas signalizācija un rūpnīcas imobilaizers atslēgā).

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Deizi rakstīja:

Ar shiem parametriem es diezvai buutu dabuujis CASCO Smile
Man 166 ir originaalaa signalizaacija, ar 1 pogu. Ok, ir salona aizsardziiba utml., bet poga ta viena. Un klaat pielikta (lai bagazhnieks nav no bardachoka jaataisa valjaa) absolutely noname signalizacija par Ls 60 (vai kaut kaa taa - preciizi neatceros). Nez kaadeelj apdroshinaataajiem tieshaam ir pilniigi vienalga Mr. Green Kaa teica viens man paziistams apdroshinaataajs: "ja tev to mashiinu kaads nospers, es reekshu 7 dienas no vietas". Pagaidaam staigaa druumu gjiimi... Wink

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
es liku 156. signalizāciju Senču ielā 2 (starp Autoringu un Nesti) - Tur tas vīruks (elektriķis) tiktiešām ir tāds, kas to lietu saprot, un īstenībā pat līdz smieklīgumam pedantisks Smile) - - tad kad tā signalizācija bija ielikta, tad viņš visu apstāstīja un parādīja tādā stilā, ķa sajutos es kā kādā muzejā Mr. Green

Signalizācijas marku, protams, neatceros, bet maksāja Ls 90, un ir apdrošinātāju akceptēta.

Autonamā lētākais Skybrake - tika likts darba Vectrai - 130 Ls

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Varu sarunat pa letu uzstadit SIA Denals. Jebkuru pretaizdz. ierice.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
es pa 65Ls  uzstaadiju un Baltas kasko dereeja, varbuut tapeec ka apdroshinaashanas menedzheris paziistams))), ja interesee kur taadu leeto uzstaadiju, Matiisa ielas galaa pirms dzelzcelja pa kreisi, varu telefonu iedot, ja vajag)))

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu Apmeklēt lietotāja mājas lapu
Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 5 lapām pavisam
Iet uz lapu 1, 2, 3, 4, 5  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration