|
2 lapa no 2 lapām pavisam
|
Autors |
Ziņojums |
lāča_kungs
Member of

Pievienojies: 04 Sep 2007
Komentāri: 2329
Atrašanās vieta: Rīga
|
njā, es arī domāju, ka nedarbojas skaļuma poga, bet regulēt tomēr var, tikai no ļoti klusa uz ļoti, ļoti klusu:)
|
Sun Oct 14, 2007 9:45 pm |
|
 |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
lāča_kungs rakstīja:njā, es arī domāju, ka nedarbojas skaļuma poga, bet regulēt tomēr var, tikai no ļoti klusa uz ļoti, ļoti klusu:)
papeetiju droshinaataaju sarakstu. atsevishkji nav izdaliits skanjas pastiprinaataajs. uz ICS ir divi droshinaataaji- nr.4 (radio) un nr 7 visai sisteemai, bet taa kaa aparaats straadaa, tad tie diez vai buus pie vainas. pie tam uz vinjiem seedeeja arii citi pateereetaaji, piemeeram, aizpiipeetaajs.
ja joprojaam nestraadaa (  ) tad es laikam parautu valjaa apshuvumus, izvilktu aaraa stiprekli un apluukotu, vai uz vinja, vai kaut starp vinju un akji nav kaads droshinaataajs. sliktaa zinja ir taada, ka kaut kam tikt klaat, ja ir gan stiprinaataajs, gan chengeris, gan navigaacija, ir ljooooti gruuti, un visaadu vadu, releju tur ir ljooooti daudz, taapeec bez iipasham elektrikja iemanjaam es laikam pats tur nagus nebaaztu
|
Mon Oct 15, 2007 1:35 pm |
|
 |
Sogjis
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 2111
Atrašanās vieta: Riga, Latvija
2000 Alfa-Romeo Spider
|
Ja nekas cits nelidz, iesaku aiziet ari pie ausu arsta
|
Mon Oct 15, 2007 1:44 pm |
|
 |
lāča_kungs
Member of

|
O, tieši nesen izsita piepīpētāju! Kolēģis mēgināja dabūt tur iekšā citus priekšmetus! Tie Nr. 7 un 4 ir priekšā (Service 7, Service 4) ?
labi, bet izskatās, ka jāmeklē elektriķis  Nevar kāds ko ieteikt? Arfilā derēs? Tieši šonedēlj bija ieplānota neliela apkopīte, pagaidām gaidu detaļas un ceru, ka rūpju saraksts nepalielināsies
|
Mon Oct 15, 2007 5:32 pm |
|
 |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
lāča_kungs rakstīja:O, tieši nesen izsita piepīpētāju! Kolēģis mēgināja dabūt tur iekšā citus priekšmetus! Tie Nr. 7 un 4 ir priekšā (Service 7, Service 4) ?
tieshi taa, priekshaa.
Citāts:labi, bet izskatās, ka jāmeklē elektriķis Nevar kāds ko ieteikt? Arfilā derēs? Tieši šonedēlj bija ieplānota neliela apkopīte, pagaidām gaidu detaļas un ceru, ka rūpju saraksts nepalielināsies 
meegjini... es nevienu labaaku elektrikji nezinu. pamazaam mekleeju kaadu, kas buutu ar mieru origjinaalo signalizaacijas bloku pakjidaat. riit ap 12 man vienu it kaa ieteikshot viens cits, kuru man ieteica pirms kaadas nedeeljas, bet kursh pats izmisiigi izvairaas no taa darbinja. Arfila nekaadu interesi par manu bloka kjidaashanu neizraadiija. "nee" neteica, bet nebija arii taa, ka vinji visu pamestu un rautos pie mana bloka. gluzhi kaa ar airbag bloku, kurus it kaa kaut kur remonteejot, tikai neviens nezin, kur tieshi
|
Mon Oct 15, 2007 6:20 pm |
|
 |
tauruss
Pievienojies: 19 Dec 2006
Komentāri: 48
Atrašanās vieta: Latvija
|
elbee rakstīja:lāča_kungs rakstīja:O, tieši nesen izsita piepīpētāju! Kolēģis mēgināja dabūt tur iekšā citus priekšmetus! Tie Nr. 7 un 4 ir priekšā (Service 7, Service 4) ?
tieshi taa, priekshaa.
Citāts:labi, bet izskatās, ka jāmeklē elektriķis :( Nevar kāds ko ieteikt? Arfilā derēs? Tieši šonedēlj bija ieplānota neliela apkopīte, pagaidām gaidu detaļas un ceru, ka rūpju saraksts nepalielināsies :roll:
meegjini... es nevienu labaaku elektrikji nezinu. pamazaam mekleeju kaadu, kas buutu ar mieru origjinaalo signalizaacijas bloku pakjidaat. riit ap 12 man vienu it kaa ieteikshot viens cits, kuru man ieteica pirms kaadas nedeeljas, bet kursh pats izmisiigi izvairaas no taa darbinja. Arfila nekaadu interesi par manu bloka kjidaashanu neizraadiija. "nee" neteica, bet nebija arii taa, ka vinji visu pamestu un rautos pie mana bloka. gluzhi kaa ar airbag bloku, kurus it kaa kaut kur remonteejot, tikai neviens nezin, kur tieshi :(
Jā nu jau pus gadu braucu ar degošu airbeg brīdinājuma lampinu un daudzi rausta tikai plecus nezinot kur nomainīt laikam jāpērk ar visu stūri apmēram 100 ls
|
Mon Oct 15, 2007 7:41 pm |
|
 |
lāča_kungs
Member of

|
Šodien pajaucos pa bagāžnieku, noņēmu tapsējumu, paskatījos...viss tik smuki un kārtīgi, ka nolēmu ar savām "elektromeistara" zināšanām labāk neiejaukties! Gāju palūkot drošinātājus...jep!!! Service Nr.7. Nomainīju un viss strādā, tātad vizīte pie ausu ārsta arī tiek atcelta  Un bonusā arī piepīpētājs darbojās, tā, ka elbee var piestrādāt par gaišreģi! Paldies!
|
Tue Oct 16, 2007 12:52 pm |
|
 |
Mausis
Pievienojies: 01 Oct 2006
Komentāri: 383
1985 Alfa-Romeo 90
|
 Re: pazuda mūzika:(
lāča_kungs rakstīja:Skaista rudens diena, svētdiena. Kā jau pienākās, devāmies nelielā izbraukumā pa Rīgas ielām. Ieskrējām arī šādos, tādos veikaliņos... Iekāpām, ierūcinājām....kaut kā trūkst! Trūkst mūzikas Uz ekrāna viss notiek, var pārslēgt gan FM, gan CD, tikai skaļums nenāk laukā...bišku, bišku tik skan
Pieļauju, ka vaina varētu būt skaņas pastiprinātājā, labākajā gadījumā - izsists drošinātājs! Jautājums ir tāds - kur šie abi brīnumi meklējami. Kā lai zina kur ir tas drošinātājs, kas maināms???
Lūdzu, ja kādam ir līdzīga pieredze vai kādas idejas
Dziedi pats.
|
Tue Oct 16, 2007 3:50 pm |
|
 |
NIKSONS
Pievienojies: 10 May 2007
Komentāri: 4423
2012 Alfa-Romeo voyager
|
lāča_kungs rakstīja:Šodien pajaucos pa bagāžnieku, noņēmu tapsējumu, paskatījos...viss tik smuki un kārtīgi, ka nolēmu ar savām "elektromeistara" zināšanām labāk neiejaukties! Gāju palūkot drošinātājus...jep!!! Service Nr.7. Nomainīju un viss strādā, tātad vizīte pie ausu ārsta arī tiek atcelta Un bonusā arī piepīpētājs darbojās, tā, ka elbee var piestrādāt par gaišreģi! Paldies!
Bik nesapratu. Tai mašīnai ir pastiprinātājs, vai kā
It kā jau būtu jābūt, ja galva ieslēdzas, bet muzārs nespēlē  Un kāpēc tadā gadienā tur vispār kaut kas skan ?
|
Tue Oct 16, 2007 5:36 pm |
|
 |
lāča_kungs
Member of

|
nju kaut kas līdzīgs pastiprinātājam tur (bagāžniekā) bija. Nezinu, kas un kā tur skanēja vai neskanēja, bet tagad atkal viss ir kārtībā  Bija jānomaina drošinātājs
|
Tue Oct 16, 2007 7:28 pm |
|
 |
|
Pašlaik ir Mon Jun 16, 2025 10:09 pm | Visi laiki ir GMT + 3 Stundas
|
2 lapa no 2 lapām pavisam
|
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus Jūs šeit nevarat pievienot komentārus Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus Jūs šeit nevarat balsot aptaujās
|
|
|