Autors |
Ziņojums |
altez
Member of

Pievienojies: 09 Oct 2006
Komentāri: 2772
|
MartinsT rakstīja:man kā reizi 2.0TS apgrizieni sākuši lēkāt. elbee - kur nez labāk doties - uz to rumbulas mazdu vai arfilu?
Domāju, ka uz Arfilu nav vērts ar šādu kaiti. Par to Rumbulu neko nezinu. Bij vēl viena reāli laba elektriķa kontakts, kurš ņemās centrā (laikam Avotu iela). Var pieslēgt pie kompja, ir programmas utt. Atsauksmes reāli labas - no dažādiem autiņiem. Par TS lēkāšanas problēmu novēršanu gan neko nezinu.
|
Mon Oct 01, 2007 2:51 pm |
|
 |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
altez rakstīja:MartinsT rakstīja:man kā reizi 2.0TS apgrizieni sākuši lēkāt. elbee - kur nez labāk doties - uz to rumbulas mazdu vai arfilu?
Domāju, ka uz Arfilu nav vērts ar šādu kaiti. Par to Rumbulu neko nezinu. Bij vēl viena reāli laba elektriķa kontakts, kurš ņemās centrā (laikam Avotu iela). Var pieslēgt pie kompja, ir programmas utt. Atsauksmes reāli labas - no dažādiem autiņiem. Par TS lēkāšanas problēmu novēršanu gan neko nezinu. 
par avotu ielu arii esmu dzirdeejis labu.
|
Mon Oct 01, 2007 3:03 pm |
|
 |
krxzi
Pievienojies: 10 Jun 2007
Komentāri: 255
2003 Alfa-Romeo 156SW
|
varbuut kaads vareetu iedot kaadus kontaktus vai kaadu preciizaaku informaaciju par to avotu ielu...
chakareejaas man kruiiza kontrole..... arfilaa kljuudas nodzeesa, un kad prasiiju kas par vainu.. tad chali tikai nogrozija galvu un teica njeznaju... peec dienas atkal nogljukojaas kruiizs un nesleedzaas iekshaa..
_________________ 2.4JTD 20V mjet
|
Mon Oct 01, 2007 3:37 pm |
|
 |
Kaneelis
Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 348
Atrašanās vieta: Tīraines ciems
2006 Alfa-Romeo 159SW
|
MartinsT rakstīja:man kā reizi 2.0TS apgrizieni sākuši lēkāt. elbee - kur nez labāk doties - uz to rumbulas mazdu vai arfilu?
Man iekš 1.8 TS bij tāda nelaime. nomāinīju sveces, variatoru, gaisa mērītāju, tad vēl arī termostatu, un vēl kauko. Lambdu gan ne. Pēc katras no šo detaļu nomaiņas auto kādu laiku tā kā mazāk raustījās. taču vislabākais efekts tika panākts apmēram pirms mēneša vai 2 nomainot katalizatoru, kas bij pilnīgi aizaudzis (kā izrādījās) tagad toč ir labāk.
|
Mon Oct 01, 2007 4:00 pm |
|
 |
altez
Member of

|
krxzi rakstīja:varbuut kaads vareetu iedot kaadus kontaktus vai kaadu preciizaaku informaaciju par to avotu ielu...
chakareejaas man kruiiza kontrole..... arfilaa kljuudas nodzeesa, un kad prasiiju kas par vainu.. tad chali tikai nogrozija galvu un teica njeznaju... peec dienas atkal nogljukojaas kruiizs un nesleedzaas iekshaa.. 
Kaut kur mājās mētājās. Vakarā vai rītnorīta iepostēšu.
|
Mon Oct 01, 2007 4:50 pm |
|
 |
miza
Komentāri: 93
|
Biju uz to Rumbulu, džeks skazal eķi mašini mņe ņenravitsa, no jesļi atstajoš mašinu, možeķ do zaftra budu čevo ņibuķ vijasņiķ !
Nu vo tā.
Negribējās tur atstāt auto, varbūt ir vēl vietas kur aizdzīt, varbūt tiešām pirms skates piegriezt kautko, ja iespējams ?!
|
Mon Oct 01, 2007 5:21 pm |
|
 |
altez
Member of

|
altez rakstīja:krxzi rakstīja:varbuut kaads vareetu iedot kaadus kontaktus vai kaadu preciizaaku informaaciju par to avotu ielu...
Kaut kur mājās mētājās. Vakarā vai rītnorīta iepostēšu. 
Tāks.. atradu! Saucās viņš vārdā Ēriks - mob. 29413366. Un atrodās tas servisiņš pagalmā uz Avotu ielas starp Stabu un Ģertrūdes ielu kreisajā pusē, ja nemaldos.
|
Mon Oct 01, 2007 10:12 pm |
|
 |
elbee
Member of

|
miza rakstīja:Biju uz to Rumbulu, džeks skazal eķi mašini mņe ņenravitsa, no jesļi atstajoš mašinu, možeķ do zaftra budu čevo ņibuķ vijasņiķ !
Nu vo tā.
Negribējās tur atstāt auto, varbūt ir vēl vietas kur aizdzīt, varbūt tiešām pirms skates piegriezt kautko, ja iespējams ?!
sorrrry, ar manu 155 vinjsh ljoti aatri tika galaa un neko taadu neteica, mosh kaads cits meistars  ar to pagrieshanu uzmaniigi- kas der vienam, var nedereet citam... man dereeja shkjirba gaisa padevee. bet tas ir jaameegjina pie stenda, jaameegjina un jaameera CO. un tomeer paaugstinaats CO nekas labs nav, kaut kur ir probleema
|
Mon Oct 01, 2007 11:19 pm |
|
 |
miza
|
Tāds ar brillēm ?
Tas ir tur, kur kautkaads sabiedriskais griežas riņķī, un paari pa diagonāli tam aplim ir celiņš, kas ved uz to servisu, dziļa tumša garāža, tur nākamajos vārtos ir Mitsubishi un Mazda kapsēta /serviss, tur vēl kautkādi takši stāvēja uz remontu !?
A Tev arī 16V vai 8V ? Un vai viņām šprices vienādas ?
Damn, nevar jau saprast vai vispār var to šprici regulēt, neviens tā īsti nepasaka tajā servisā.
Jo kļudas ar neuzrādīja diagnostikā , ka kautkas neietu.
|
Mon Oct 01, 2007 11:24 pm |
|
 |
elbee
Member of

|
man ir 8V, domaaju, ka viss tur ir savaadaaks. kljuudas tas chalis arii neatrada, bet ar bakstiishanas metodi noteica, ka gaisa meeriitaajs chakaree praatu. veel bija idejas, ka sveces vareetu buut shvakas vai lambda zonde nestraadaa. jaapaarbauda katrs tas mezgls atsevishkji liidz kameer atrodas vainiigais. meegjini to avotu ielu, peec tam pastaastiisi
|
Mon Oct 01, 2007 11:32 pm |
|
 |
miza
|
OK, braukšu uz Avotu ielu !
|
Mon Oct 01, 2007 11:36 pm |
|