|
1 lapa no 2 lapām pavisam
|
Autors |
Ziņojums |
miza
Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 93
|
 155 2.0 16v TS CO līmenis
Biju skatē, viss Ok, bet CO par augstu, biju ARFILĀ, tur pieslēdza pie kompja un saka, ka kļūdas neesot (paplātīja rokas un viss), nezinu kas un kā, bet līmenis par augstu, kur griezties, varbūt kādam līdzīga problēma ir bijusi. ?!
Skate uz mēnesi ir, pagaidām.
|
Mon Oct 01, 2007 12:51 pm |
|
 |
andrey87
Pievienojies: 22 Aug 2007
Komentāri: 235
Atrašanās vieta: Daugavpils
1998 Alfa-Romeo 156
|
man bijusi tada stuka ar fordu, tipa skatee raada 20x vairak par normu, aizdzinu pie vieniem reguletaiem tie teic, 4to es stulbs un man viss norm.., pie otriem tas pats, braucu uz TA, tur atkal xvz cik times norma parniegta, nu blago trapijas normalais skatitajs, palaida
|
Mon Oct 01, 2007 12:57 pm |
|
 |
199cm
Pievienojies: 10 Aug 2006
Komentāri: 23
|
 Man arī tā bija ar 156 Alfu
Domāju, ka Tava kļūda ir tikai tā, ka Arfilā ar kaiti biji. Aizbrauc pie kāda prātīgāka. Man izrādījās tukšgaitas vārsta problēma - 15Ls un lieta tika pieregulēta (un ari benzīnu tagad mazāk rij).
|
Mon Oct 01, 2007 12:58 pm |
|
 |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
 Re: 155 2.0 16v TS CO līmenis
miza rakstīja:Biju skatē, viss Ok, bet CO par augstu, biju ARFILĀ, tur pieslēdza pie kompja un saka, ka kļūdas neesot (paplātīja rokas un viss), nezinu kas un kā, bet līmenis par augstu, kur griezties, varbūt kādam līdzīga problēma ir bijusi. ?!
man bija identiska probleema. un CO tapa saremonteets ar skruuvgriezi TA izieshai, proti, manuali padots mazliet vairaak svaigaa gaisa pa shkjirbu gaisa trubaa, jo gaisa meeriitaajs (mehaaniskais) kaut kaadu sev vien zinaamu iemeslu deelj gaazh benju kaa traks, pret ko man gadiigsakot nav iipashu iebildumu
dzineeja reguleeshanaa gudrs chalis ir Rumbulaa, Mazda servisaa. kaa citaa topikaa jau rakstiiju. atrodas vinsh 16 (???) autobusa galapunktaa. pa diognaali shkjeersojot asfalteeto autobusa galapunkta laukumu, turamies pa kreisi liidz pamanam izkaartni MAZDA serviss. telefona numuru diemzheel esmu kaut kur pakaasis. diagnostika maksaa 15ls, bet tas chalis neaprobezhojas ar "kluudas ir, kljuudu nav", vinjsh var pameeriit gan CO, gan zondes, gan gaisa meeriitaaju signaalus, piereguleet, patiiriit un pamainiit, ko vajag.
|
Mon Oct 01, 2007 1:07 pm |
|
 |
altez
Member of

Pievienojies: 09 Oct 2006
Komentāri: 2772
|
 Re: 155 2.0 16v TS CO līmenis
miza rakstīja:Biju skatē, viss Ok, bet CO par augstu, biju ARFILĀ, tur pieslēdza pie kompja un saka, ka kļūdas neesot (paplātīja rokas un viss), nezinu kas un kā, bet līmenis par augstu, kur griezties, varbūt kādam līdzīga problēma ir bijusi. ?!
Cik daudz pārsniedz normu? Pirms braukšanas iekšā nevajag dzinēju slāpēt nost - drīzāk jau sagāzēt, lai lambda normāli strādā. Man 1x šī fīča palīdzēja, bet ne alfai. Ja daudzkārt pārsniedz normu, tad būs vien kaut kas jāpieregulē/jāmaina. Iebrauc kādā citā saprātīgā servisā, lai nodiagnosticē!
|
Mon Oct 01, 2007 1:09 pm |
|
 |
miza
|
Paldies !
Ir tā, ka vinsh tur laikam kaadi 6-7 raada , a cik jaabuut nezinu.
Tad sanāk, ka uz skati var tjipa pieregulēt, jāpatur šis variants ar galvā
|
Mon Oct 01, 2007 1:23 pm |
|
 |
elbee
Member of

|
taa, 16. autobuss uz rumbulu it kaa neiet. taatad kaut kaada cita autobusa galapunkts tur ir vai kaadreiz ir bijis. adrese vareetu buut Maskavas 450/452, uzreiz aiz Rumbulas tirgus eekas.
|
Mon Oct 01, 2007 1:23 pm |
|
 |
miza
|
OK, meklēšu rokā .
|
Mon Oct 01, 2007 1:24 pm |
|
 |
MartinsT
Member of

Komentāri: 12216
Atrašanās vieta: Rīga
|
man kā reizi 2.0TS apgrizieni sākuši lēkāt. elbee - kur nez labāk doties - uz to rumbulas mazdu vai arfilu?
|
Mon Oct 01, 2007 1:27 pm |
|
 |
elbee
Member of

|
MartinsT rakstīja:man kā reizi 2.0TS apgrizieni sākuši lēkāt. elbee - kur nez labāk doties - uz to rumbulas mazdu vai arfilu?
nez, labaak dodies uz restoraanu, baaru, operu... kaut vai kino
|
Mon Oct 01, 2007 1:34 pm |
|
 |
j.k.
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15462
2005 Alfa-Romeo 156GTA
|
elbee rakstīja:MartinsT rakstīja:man kā reizi 2.0TS apgrizieni sākuši lēkāt. elbee - kur nez labāk doties - uz to rumbulas mazdu vai arfilu?
nez, labaak dodies uz restoraanu, baaru, operu... kaut vai kino 
_________________ 156GTA, 75TS
Put yourself in a corner and find a way out!
|
Mon Oct 01, 2007 1:38 pm |
|
 |
elbee
Member of

|
nopetni! leekaajosh 16v TwinSparks ir pilniigs pizhiks. neriskeeshu neko ieteikt..
|
Mon Oct 01, 2007 1:42 pm |
|
 |
j.k.
Member of

2005 Alfa-Romeo 156GTA
|
Es te uzsūtīju temp. devēju.. redzēs vai tas mainīs ko pie 2,5kRpm.
Tāda neliela nevienmērība tanī diapazonā parādās.
Atslēdzot MAF'u nekas nemainās.
Lambdu mainīt negribu, braukt pie pūšļotājiem arī. Sveces mainītas. Vēl paliek varianti: svečvadi/spoles vai inžektors čakarējas vai ... vai arī .... vai arī ..... "variantu daudz un viss tik garšīgs"
|
Mon Oct 01, 2007 1:53 pm |
|
 |
zuncih
Pievienojies: 27 Aug 2006
Komentāri: 1401
|
j.k. rakstīja:Es te uzsūtīju temp. devēju.. redzēs vai tas mainīs ko pie 2,5kRpm.
Lambdu mainīt negribu, braukt pie pūšļotājiem arī. Sveces mainītas. Vēl paliek varianti: svečvadi/spoles vai inžektors čakarējas vai ... vai arī .... vai arī ..... "variantu daudz un viss tik garšīgs" 
vai nu arii www.mobile.de un liekam jaunu jaudigaaku bildi iekshaa:))
|
Mon Oct 01, 2007 2:42 pm |
|
 |
j.k.
Member of

2005 Alfa-Romeo 156GTA
|
zuncih rakstīja:j.k. rakstīja:Es te uzsūtīju temp. devēju.. redzēs vai tas mainīs ko pie 2,5kRpm.
vai nu arii www.mobile.de un liekam jaunu jaudigaaku bildi iekshaa:))
Tas tā kā stāsts par jaunbagātnieku, kurš brauc mainīt mašīnu uz salonu, jo pilns pelnutrauks
|
Mon Oct 01, 2007 2:43 pm |
|
 |
|
Pašlaik ir Sat Apr 26, 2025 9:49 pm | Visi laiki ir GMT + 3 Stundas
|
1 lapa no 2 lapām pavisam
|
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus Jūs šeit nevarat pievienot komentārus Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus Jūs šeit nevarat balsot aptaujās
|
|
|