Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu 1, 2  Nākošais
Alfa Romeo ipatsvars Latvijas celjos
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Alfa Romeo ipatsvars Latvijas celjos 
nesen bija diskusija par ar vien pieaugosho Alfu apjomu. luudzu! shobrid ss.lv pardoshanas piedavajuma ir 102 automasinas!!! Vairaak kaa Fiat ar 83, Seat 70, Skoda 55..

http://www.ss.lv/lv/transport/cars/alfa_romeo/index.html

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
mans domat,ka atri uz alfu skatisimies ka uz opeli vai vw, jo patiesam to kljust DAUDZ, ja katrs rakstis "es tevi redzeeju" tad xvz cik lpp tur vajadzes.. agrak d-pili redzeju labi ja 1-2 alfas diena, tad tagad jau 10-20 dienaa.. nu pie leisiem cenniks jau ari kritas, var un pa 2k atrast 2000 gada auto, tas maz kuru aptures-par remontiem jau neviens nedoma (ka es hammer )  Very Happy
Zato auto  yo  yo  yo

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Beidzot Lex mazāk kā Alfu  hammer

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ja godīgi, man tas ne pārāk patīk. foršāk tak vizināties ar excluzīvu auto, nevis šipotrebu  Rolling Eyes

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Aber old-school alfas tak nav nekāds širpotrebs Smile
Bertone, 75, GTV6 ... varianti ir daudz Smile

Put yourself in a corner and find a way out!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
tieši tā. kādu 75 3.0 derētu paņemt kautkad......

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
MartinsT rakstīja:
tieši tā. kādu 75 3.0 derētu paņemt kautkad......

Vai s1-s4 Spider'i Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Nu 145 JTD man laikam ir vienīgā LV Razz

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Es ceru, ka mans Sud's arī ir vienīgais LV, bet nu drošu ziņu laikam nav. btw. Reģistrēts viņš ir vienkārši kā "Alfa Romeo" bez modeļa nosaukuma Razz

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Tāds kā man GTV laikam ir vienīgais LV (Nu tipa pelēkā krāsā ar sarkanu ādu un 3.0 dzinēju  Laughing ) Iespējams pēc izlaiduma gada mans GTV ir pats jaunākais LV, bet neesmu pārliecināts!

Un cik es katru dienu braukāju uz darbu un atpakaļ un pa Rīgu un Latviju, alfas es redzu ļoti maz... varbūt kādu 1-2 nedēļā  Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ls-premo rakstīja:
Tāds kā man GTV laikam ir vienīgais LV (Nu tipa pelēkā krāsā ar sarkanu ādu un 3.0 dzinēju  Laughing ) Iespējams pēc izlaiduma gada mans GTV ir pats jaunākais LV, bet neesmu pārliecināts!

Un cik es katru dienu braukāju uz darbu un atpakaļ un pa Rīgu un Latviju, alfas es redzu ļoti maz... varbūt kādu 1-2 nedēļā  Rolling Eyes

nez... man gan liekas, ka tieši pēdējā laikā Alfas uz ceļiem parādās stipri kuplā skaitā (vismaz salīdzinot ar mazliet senākiem laikiem)... un lielākajai daļai numuru sērija sākas ar G, kas nozīmē reģistrāciju aptuveni pēdējā gada laikā...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
manupraat, Alfa 156 modelis ir sasniedzis vislabveeliigaakos importa apstaakljos. taa ir komfortabla, moderna, parasti labi apriikota un gliita automashiina. kuru eiropas zemee var dabuut par taadu ciparu, lai atvedot uz shejienu to mieriigi bez iipasha riska paardotu ar pienjemamu peljnju. 4~5k euro ir latvijas tirguu visejoshaakaa cena. taapeec vinjas ved un arii peerk.

pat pusliidz objektiivi skatoties, kas veel ir cenu diapazonaa 4~5k euro? domaaju, ka ljoti daudzi uzkjeras uz joprojaam modernaa, unikaalaa un nenovecojoshaa dizaina, momo salona, automatiskaas klimas, patiikamas un preciizas vadiibas, forshiem dzineejiem un tml. fishkaam... un tad jau skatiities un izmeegjinaat visaadas Vectras, Mondeo un Lagunas vairs nav veerts. bet MB C, BMW 3 un Audi A4 ir tomeer pakaapi daargaaki, bet liidziigaa cenaa esoshie vecie modelji (e36 bmw, vecaa c klase un apaljiigais a4) ir jau taadi stipri novecojushi un paarveerteeti imo.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
to, ka chiikst plaukti, ka dzineeji rij ellju, ka siksnas mainja izmaksaa 200ls, ka nemitiigi bojaajas visas detaljas ar uzrakstu "made in Germany", ka sajuugi netur vairaak par 100k km, ka sveces ir 8 un maksaa vismaz 10ls gabalaa, laimiigie iipashnieku uzzin peec tam Wink

iipashi veiksmiigajiem palaimeejas tikt pie bojaatiem Selespeed un dzineejiem ar izdilushaam shaaleem shura

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Kaitinoši ir tas, ka faktiski nav piedāvājumā ne 156 ne 166, kas būtu ražotas pēc 2002. gada, kas faktiski ir labākie modeļi, un kam vajadzētu būt tikai nedaudz dārgākiem - spriežot pēc de cenām.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
to, ka chiikst plaukti, ka dzineeji rij ellju, ka siksnas mainja izmaksaa 200ls, ka nemitiigi bojaajas visas detaljas ar uzrakstu "made in Germany", ka sajuugi netur vairaak par 100k km, ka sveces ir 8 un maksaa vismaz 10ls gabalaa, laimiigie iipashnieku uzzin peec tam Wink

iipashi veiksmiigajiem palaimeejas tikt pie bojaatiem Selespeed un dzineejiem ar izdilushaam shaaleem shura

...tāpēc 156 jāpērk sākot ar kādu 2001 gadu un 7000 eirām - tad sakot ka augstākminētās problēmas tik bieži nepiemeklē... Very Happy

Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu 1, 2  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration