Atbildēt pie šī temata 4 lapa no 9 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Nākošais
par audio
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
nu juus te saspamojushi..  Laughing  kaa vadus pa salonu savilkt es zinu.. un  es jau netaisos tur likt nekaadu piiksteetaaju.. vai nu shito pashu vai druscinj niknaaku sisteemu.. Smile
reku man ieprieksheejais auto
tik shoreiz buus bez nekaadiem neoniem utt .. jo alfai shitaadi nepiestaav.. Very Happy

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
krxzi rakstīja:
nu juus te saspamojushi..  Laughing  kaa vadus pa salonu savilkt es zinu.. un  es jau netaisos tur likt nekaadu piiksteetaaju.. vai nu shito pashu vai druscinj niknaaku sisteemu.. Smile
reku man ieprieksheejais auto
tik shoreiz buus bez nekaadiem neoniem utt .. jo alfai shitaadi nepiestaav.. Very Happy

A vajag?!?  Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ja baigi gribās, tad VAJAG  Wink

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
vajag... varbuut konservatiivaaku.. bet nu nezinu.. man shausmiigi patiik.. es vispaar esmu melomaans.. nevaru bez muuzikas nekaadiigi.. laikam beerniibaa muzikas skola 10 gadu garumaa ir atstaajusi traumu.. Very Happy
+ veel komplektaa naak ekstra kaada ir tikai maybach un veel dazhiem.. masaazhas kreesli  Laughing

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
krxzi rakstīja:

riktiga palju dzenamaa mashiina.... Cool

bet nu buvnieciba jau musdienas ienesiigs business Wink

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
moš vienkāršāk - masāžisti?  Wink

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
krxzi rakstīja:

labikatā

Put yourself in a corner and find a way out!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
te vidjiku nevar kautkur ielikt?
alfai nenoi tiiri labi piestav..Smile)

www.draugiem.lv

niks zuncih..  nu nez varbut man berniba nebija spelmantinjas ar gaisminjam, bet liekas ka man tomer patiik:))

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
zuncih rakstīja:

www.draugiem.lv

niks zuncih..  nu nez varbut man berniba nebija spelmantinjas ar gaisminjam, bet liekas ka man tomer patiik:))

paskatiijos kas tev galerijaas daraas...  nu jaa.. Very Happy kaut kas ljoti paziistams... par to bendziintanku ir liidziigi gadiijies.. Smile vispaar uzsit uzreiz veeleeshanos uzpimpot savu alfu.. Very Happy
tik bez  neona..(sorry mashiinai nav kraasa taada lai buutu stiliigi un universaalam galiigi nepiestaav)  Laughing

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Re: Barošanas vads 
Hindo rakstīja:

Ar zaļo es apzīmēja vada ceļu no aķīša līdz aptuvenai vietai kur tas vads ieiet salonā. Pa blakussēdētāja pusi būs vieglāk izvilkt kā arī paslēpt. Un nepīsies pedāļi un kājas tajā vadā.  Very Happy Un pa ceļam vēl drošinātāju nevajadzētu aizmirst. To ar vislabāk atstāt motora telpā kaut kur kaut kā piestirpinātu. Smile Ļauj vaļu iztēlei.  Exclamation

Nevarētu lūdzu kāds precīzak pateikt to maģisko vietu, kur spēka vads ieet salonā?  Confused
Tur ir jāņem nost arī tas izolācijas materiāls vai kā? Nevaru atrast nevienā no norādītajām vietām Embarassed

Atbildēt ar citēšanu
wens rakstīja:
Hindo rakstīja:

Ar zaļo es apzīmēja vada ceļu no aķīša līdz aptuvenai vietai kur tas vads ieiet salonā. Pa blakussēdētāja pusi būs vieglāk izvilkt kā arī paslēpt. Un nepīsies pedāļi un kājas tajā vadā.  Very Happy Un pa ceļam vēl drošinātāju nevajadzētu aizmirst. To ar vislabāk atstāt motora telpā kaut kur kaut kā piestirpinātu. Smile Ļauj vaļu iztēlei.  Exclamation

Nevarētu lūdzu kāds precīzak pateikt to maģisko vietu, kur spēka vads ieet salonā?  Confused
Tur ir jāņem nost arī tas izolācijas materiāls vai kā? Nevaru atrast nevienā no norādītajām vietām Embarassed

Man ir tieši šādi izvilkts tass vads.Salonā es to ielaidu caur cimdu nodalījumu.karoč nācās izjaukt nedaudz to tā saucamo bardačoku tad ttur es sataustiju tādu apaļu gumijas korķi kuru es caurdūru ar garu +skrūvgriezi un tad pa to coksi ievadiju iekšā salonā to vadu,tādejādi šis vads salonā tiek ievulkts arī hermētiski noslēgtā veidā.

Atbildēt ar citēšanu
vilsons rakstīja:
wens rakstīja:
Hindo rakstīja:

Man ir tieši šādi izvilkts tass vads.Salonā es to ielaidu caur cimdu nodalījumu.karoč nācās izjaukt nedaudz to tā saucamo bardačoku tad ttur es sataustiju tādu apaļu gumijas korķi kuru es caurdūru ar garu +skrūvgriezi un tad pa to coksi ievadiju iekšā salonā to vadu,tādejādi šis vads salonā tiek ievulkts arī hermētiski noslēgtā veidā.

ok, paldies rīt būs jāpameiģina tā

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
krxzi rakstīja:
zuncih rakstīja:

www.draugiem.lv

paskatiijos kas tev galerijaas daraas...  nu jaa.. Very Happy kaut kas ljoti paziistams... par to bendziintanku ir liidziigi gadiijies.. Smile vispaar uzsit uzreiz veeleeshanos uzpimpot savu alfu.. Very Happy
tik bez  neona..(sorry mashiinai nav kraasa taada lai buutu stiliigi un universaalam galiigi nepiestaav)  Laughing

universalam??

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
A ko tauta domā par Hertz auto skaļruņiem.Labi,vidēji,slikti?????????????//

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
vilsons rakstīja:
A ko tauta domā par Hertz auto skaļruņiem.Labi,vidēji,slikti?????????????//

Nav slikti, noteikti!
Ir lētais gals - kas ir atbilstošs cenai un dārgais - kas arī ir atbilstošs cenai...

Atbildēt pie šī temata 4 lapa no 9 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration