Autors |
Ziņojums |
pratigais
Member of

Pievienojies: 05 Dec 2006
Komentāri: 1157
Atrašanās vieta: Salaspils
2000 Alfa-Romeo 166
|
Nekas... dieviņš šitādus agri vai vēlu pārmāca!
|
Sun Apr 08, 2007 2:10 pm |
|
 |
smic
Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 5497
Atrašanās vieta: Ķ.
2010 Alfa-Romeo Brera
|
lai drošinātājs maina to kapot` un to bagažniek` vāk. Jumt` piešpaktelēs imho.
Man viens vojagers apskādēja priekšbamperi un pēc tam vienā aizsvīdušā rītā es pret vien` cit vojager apskādēju pakaļbamperi.
Bet nu izskatās, ka vis ir izpulējams. Viss izņemot pakaļējās durvis, kuras apskādēja kāds nezināms loceklis
_________________ @Scmic
|
Sun Apr 08, 2007 6:02 pm |
|
 |
Oga
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 12375
2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
Man skaidrs, no kurienes nāk staigāšana pa auto jumtiem. Noskatamies Qashqai reklāmu un viss nostājas savās vietās. Vienīgi iedomāties, ka 166 ir skrituļdēlis... Sssssukas! Salauzt ceļgalus, lai nevar augstāk par slieksni uzlekt!
_________________ Alfa Romeo Spider S3
Alfa Romeo 156 GTA
Maserati Quattroporte V Automatica
|
Sun Apr 08, 2007 10:04 pm |
|
 |
Presto
Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 1969
Atrašanās vieta: Rīga
|
|
Sun Apr 08, 2007 11:09 pm |
|
 |
kaspars
Pievienojies: 21 Oct 2006
Komentāri: 2200
|
MF rakstīja:Lilechka rakstīja:Morali neattistijushies kropli! Skumji par cilveku degradaciju! Bet tomer ceresim uz labako! ( Man ari ir sasists aimugurejas bamperis stavvieta- 218Ls parkrasoshana , un par izsisto logu mashina zem pasham maju logam jau stastiju... ) Zhel tos slimos cilvekus...
Kaut kā daudz par bampera krāsošanu 
wo wo..tas toch
_________________ candymountainmotorsports ™
...because only milk and juice comes in 2L...
|
Sun Apr 08, 2007 11:32 pm |
|
 |
Lilija
Pievienojies: 01 Feb 2007
Komentāri: 147
Atrašanās vieta: Riga
2000 Alfa-Romeo 147
|
|
Mon Apr 09, 2007 8:04 pm |
|
 |
zeenjaa
Pievienojies: 10 Sep 2006
Komentāri: 1565
Atrašanās vieta: Jelgava
|
|
Tue Apr 10, 2007 12:16 am |
|
 |
arba
Member of

Pievienojies: 16 Jul 2006
Komentāri: 5514
Atrašanās vieta: Rīga
1975 Alfa-Romeo GTV 2000 Bertone
|
Šodien no rīta, man priekšā braucošai mašīnai no mazas s.... ieliņas iepirda viens sānā , šausmu skats, kad redzi, ka priekšā braucoša mašīna Rīgas centrā (Teika) uzmet divus kūleņus
_________________ es atgriezos 3 x
|
Tue Jul 17, 2007 4:36 pm |
|
 |
krxzi
Pievienojies: 10 Jun 2007
Komentāri: 255
2003 Alfa-Romeo 156SW
|
arba rakstīja:Šodien no rīta, man priekšā braucošai mašīnai no mazas s.... ieliņas iepirda viens sānā , šausmu skats, kad redzi, ka priekšā braucoša mašīna Rīgas centrā (Teika) uzmet divus kūleņus   nu eniivei.. prieks ka neapskaadeeja Tevi.. tur jau apdroshinaataaji bankroteetu.
_________________ 2.4JTD 20V mjet
|
Tue Jul 17, 2007 4:48 pm |
|
 |
ega
Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 3570
Atrašanās vieta: Rīga, Daugavpils
1996 Alfa-Romeo 155
|
Man pagājušnedēļ viens pašnāvnieks izdomāja priekšā izlīst... Braucu pa šoseju (galvenais ceļš un tā), kad no sānceļa (laikam vispār neskatoties uz manu pusi) sāk braukt ārā... i pat nedomāja bremzēt... Paspēju pa pretējo joslu viņu apbraukt nedaudz paceļot putekļus uz apmales... cccccccyka...
P.S. lekciju par līšanu pretējā joslā jau esmu noklausījies
|
Tue Jul 17, 2007 4:58 pm |
|
 |
kurbel
Pievienojies: 17 Apr 2007
Komentāri: 1648
Atrašanās vieta: Carnikava
|
ega rakstīja:Man pagājušnedēļ viens pašnāvnieks izdomāja priekšā izlīst... Braucu pa šoseju (galvenais ceļš un tā), kad no sānceļa (laikam vispār neskatoties uz manu pusi) sāk braukt ārā... i pat nedomāja bremzēt... Paspēju pa pretējo joslu viņu apbraukt nedaudz paceļot putekļus uz apmales... cccccccyka...
P.S. lekciju par līšanu pretējā joslā jau esmu noklausījies 
shis variants klasiski braucot uz tallinas apvedcelju caur juglas papiirfabrikai. tur tas kreisais saanu celinjsh (aiziet uz Ulbroku) iisi pirms izbraukshanas aaraa no Riigas
|
Tue Jul 17, 2007 6:25 pm |
|
 |
Mausis
Pievienojies: 01 Oct 2006
Komentāri: 383
1985 Alfa-Romeo 90
|
Starp citu, kad es vēl Juglā dzīvoju tad man ar vienreiz iepisa sānā kāds un iemīcīja vadītāja durvis. A man ta šitās durvis ar uguni neatradiisi. Blakus bij veicis ar kameru n tu za...al kad gāju prasīt lai parāda ierakstu lai var uzrakt to lohu kas iepisa durviis, shitie s..as nerāda  saka ka kamera bij pavērsta pret citu pusi.
Iztaisnot ta iztaisnoju bet vēl redzamas buktes. Kamēr neatradīs citas ko ielikt iekšā tikmeer jāgasē ar tādām apčamdītām durvīm
|
Wed Jul 18, 2007 2:46 pm |
|
 |
muuris
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 2628
Atrašanās vieta: Valmiera
|
Mausis rakstīja:Starp citu, kad es vēl Juglā dzīvoju tad man ar vienreiz iepisa sānā kāds un iemīcīja vadītāja durvis. A man ta šitās durvis ar uguni neatradiisi. Blakus bij veicis ar kameru n tu za...al kad gāju prasīt lai parāda ierakstu lai var uzrakt to lohu kas iepisa durviis, shitie s..as nerāda saka ka kamera bij pavērsta pret citu pusi.
Iztaisnot ta iztaisnoju bet vēl redzamas buktes. Kamēr neatradīs citas ko ielikt iekšā tikmeer jāgasē ar tādām apčamdītām durvīm 
A es pat varbuut zinu kur vareetu vienas taadas durvis but, ja interesee pazondeeshu.
|
Wed Jul 18, 2007 7:33 pm |
|
 |
Mausis
1985 Alfa-Romeo 90
|
Gaidīšu infoo SEN-SEI
A zin tad ta man tāda nemierīga sirds bij un sāku meklēt un vadītāja durves njeatradu un blakusseedētāja ar ne atradu tik abas aizmugurējās tās nedomājot paņēmu nebaltai dienai ja kāds cincīc akal nāks mazulītē, tik tad ja es redzēšu vaininieku es pieiešu un pats iekāpšu viņā un tikai tad kārtošu finansiālo pusi
Vienkārši besī ka kāds pārvērtē ko var pats un ko spēj tas sūds ar ko brauc un psiho pa tādām ielām un ceļiem kur labi zinādams ka ir dzīva satiksme vai pa pagalmiem.
Vienīgais mierinājums ir ka toreiz nebiju vienīgais kura mašinu piesmēja - otrā ieliņas pusē stāvēja GOLFS tam ar durvis reaļna izdrāza. Bet tas mierināja maz.
|
Thu Jul 19, 2007 11:39 am |
|
 |
Mausis
1985 Alfa-Romeo 90
|
muuris rakstīja:Mausis rakstīja:Starp citu, kad es vēl Juglā dzīvoju tad man ar vienreiz iepisa sānā kāds un iemīcīja vadītāja durvis. A man ta šitās durvis ar uguni neatradiisi. Blakus bij veicis ar kameru n tu za...al kad gāju prasīt lai parāda ierakstu lai var uzrakt to lohu kas iepisa durviis, shitie s..as nerāda saka ka kamera bij pavērsta pret citu pusi.
A es pat varbuut zinu kur vareetu vienas taadas durvis but, ja interesee pazondeeshu.
Nez vai 75tās
|
Thu Jul 19, 2007 11:43 am |
|
 |
|