Autors |
Ziņojums |
krxzi
Pievienojies: 10 Jun 2007
Komentāri: 255
2003 Alfa-Romeo 156SW
|
 audio baroshananas vadi 156jai
tātad esmu nonācis pie slēdziena ka bez kaartīgas mūzikas nevaru iztikt nevienā auto, un ir shobriid aktuaals jautaajums.. pa kurieni visvieglaak ir izvilkt baroshanas vadu no akumulatora uz salonu, ko jaaskruuvee nost lai tiktu klaat pie kaada cauruma pa kuru ielaist vadu salonaa.. taalaak pa salonu viss ir skaidrs kaa izvilkt..
druscinj palauziiju galvu.. taa uz fikso nevareeju atrast kur to vadu maukt cauri.
_________________ 2.4JTD 20V mjet
|
Mon Jul 16, 2007 8:55 pm |
|
 |
Sogjis
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 2111
Atrašanās vieta: Riga, Latvija
2000 Alfa-Romeo Spider
|
Ir tur vaditaja puse caurums, kur var dabut to vadu cauri. Precizi nepateiksu, bet tur ir ari kautkads gumijas korkjis, kuram var izbazt cauri. Kas isti janem nost vairs neatceros. Katra zina to plastmasu, kas atrodas zem slotinam mes nemam nost. Vai tas bijaa nepieciesams, ari neatceros  Hope it helps.
|
Mon Jul 16, 2007 9:09 pm |
|
 |
krxzi
2003 Alfa-Romeo 156SW
|
o .. danke..  vismaz tagad zinu ka nav jaaboree caurumi un nav janjem nost spaarns kaa dazhai labai hondai
Pēdējoreiz rediģējis krxzi Mon Jul 16, 2007 9:12 pm; pavisam rediģēts 1 reizi
|
Mon Jul 16, 2007 9:12 pm |
|
 |
Sogjis
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 2111
Atrašanās vieta: Riga, Latvija
2000 Alfa-Romeo Spider
|
Jaa, un salona nekas ipash nost nebija janem. Man liekas, ka kaut kur zem stures iekartas tas vads naca ieksa un tur viss it ka ir brivs ...
|
Mon Jul 16, 2007 9:12 pm |
|
 |
krxzi
2003 Alfa-Romeo 156SW
|
nu jaa.. no iekshpuses tur viss toch ir briivs.. taalaak smuki gar slieksni liidz grabazniekam.. un ir bum bum .. veel tik jaaizveido smuka integreeta kaste kreisajaa pusee pie arkas... un var baudiit audio priekus..
|
Mon Jul 16, 2007 9:14 pm |
|
 |
Oga
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 12375
2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
krxzi rakstīja:nu jaa.. no iekshpuses tur viss toch ir briivs.. taalaak smuki gar slieksni liidz grabazniekam.. un ir bum bum .. veel tik jaaizveido smuka integreeta kaste kreisajaa pusee pie arkas... un var baudiit audio priekus.. 
Jaapskata buus tas rezultaats peec tam  Man ari ir pastiprinaata interese vismaz par HU mainju - originaalais blaupunkc ir peedeejais meesls  Man ir tikai 1 saape laikam pa lielam - dabuut HU, kas "sadarbojas" ar stuuri. Tb lai audio vadiiba uz stuures nezuud.
_________________ Alfa Romeo Spider S3
Alfa Romeo 156 GTA
Maserati Quattroporte V Automatica
|
Mon Jul 16, 2007 11:25 pm |
|
 |
elbee
Member of

Komentāri: 21646
|
|
Mon Jul 16, 2007 11:32 pm |
|
 |
krxzi
2003 Alfa-Romeo 156SW
|
Oga rakstīja:krxzi rakstīja:nu jaa.. no iekshpuses tur viss toch ir briivs.. taalaak smuki gar slieksni liidz grabazniekam.. un ir bum bum .. veel tik jaaizveido smuka integreeta kaste kreisajaa pusee pie arkas... un var baudiit audio priekus.. 
Jaapskata buus tas rezultaats peec tam Man ari ir pastiprinaata interese vismaz par HU mainju - originaalais blaupunkc ir peedeejais meesls Man ir tikai 1 saape laikam pa lielam - dabuut HU, kas "sadarbojas" ar stuuri. Tb lai audio vadiiba uz stuures nezuud.
to visu pasaakumu var savienot ar originaalo magi un smuki nomaskeet.. ir taa saucamaas melnaas galvas kas liekas kaut kur aiz abshifkas un darbojas uz pulti! taa lai zagljiem rokas neniezeetu bet lai buutu viss... jo peec iepireksheejas pieredzes daargu magji vairs negribu likt mashiinaa... tad labaak ipodu + pastiprinaataaju normaali uz skaljrunjiem visiem.. un ja origjinaalo galvu saregulee un nenoslogo paaraak tad arii var sareguleet taa ka ir okei..  es shodien no origjinaalaa dabuuju aaraa tiiri patiikamas un skaljas augshas un visus bez kropljojumiem.. tagad tik suubi kas pietusheetu apakshu truukumu un ir okei.. jo ja saregulee tumbaam normaalas apakshas tad bez papildus virbroizolaacijas neiztikt.. un STP smags maita...
|
Mon Jul 16, 2007 11:44 pm |
|
 |
Oga
Member of

2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
Neesmu baigais zbeciālists. Esmu novērojis, ka FLAC (AAC vai tml. nekompresētie) skan nesalīdzināmi labāk arī ar oriģinālo galvu. Ideāls variants būtu dabūt klāt pie oriģinālās galvas pastirprinātāju, pie kura, apejot to galvu, pielikt iPodu... Tas daudz ko sakārtotu. Bet es negribu baigi "ķīmiķot" to spaini un labs HU daudz ko šai ziņā atrisinātu... Cik saprotu, tad  sēriju Blaupunktus var puslīdz droši likt, jo tiem derēs oriģinālais stūres vadības štepselis. Bet es gan gribētu 100% pārliecību, pirms sākt tur kaut kur dziļāk rakties un skrūvēt.
Alfa Romeo 156 GTA
|
Tue Jul 17, 2007 12:17 am |
|
 |
krxzi
2003 Alfa-Romeo 156SW
|
teoreetiski ja ir labas zinaashanas elektronikaa tad nekaa sarezgjiita nav gandriiz jebkuru galvu sasleegt ar stuuri... taa kaa teoreetiski un praktiski var sasleegt arii ipod ar pastiprinaataaju pa tiesho, bet bez nopietna adaptera un pamatiigas reguleeshanas nekas praatiigs nesanaaks.. aa.. un veel kas... radio arii tomeer vajadziiga lieta..  nu eniivei meegjinaashu kaut ko sakjiimikjot ar esosso magji..
tad jau redzees kas sanaaks...
p.s. es arii neesmu nekaads specs, bet jo vairaak lietas tiek sasleegtas neatkariigi, jo lielaaks mudzheklis un haos izveidojas..
|
Tue Jul 17, 2007 12:22 am |
|
 |
Oga
Member of

2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
Nu es negribu kvalitatīvu skaņu no iPod laist caur to sūda defaulto galvu, kas visu izčakarē un dod tālāk  iPodam ir vadiņi, kas to savieno ar line-in HU... To piejūdzam... pastiprinātāja line-in. Tiktāl ok. iPods skan. Radio savukārt ir FM, kas norauj podā dajebkuru skaņu, lidz ar to teorētiski pietiek ar oriģinālo HU + stiprekli + vadu un tad pamazām piebūvēt skaļrunīšus? iPodu uz stūres vadīt nav obligāti, par cik tā saturu var droši mainīt pirms katra brauciena, veidojot visādus "party shuffle" utml.  Vārdu sakot izskatās, ka būs pie gadījuma jāatdod InCar čaļiem, lai par to padomā...
Vārdu sakot, es tik tā - pļāpāšanas pēc
Alfa Romeo 156 GTA
|
Tue Jul 17, 2007 12:30 am |
|
 |
MartinsT
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 12216
Atrašanās vieta: Rīga
|
caurums, ja pareizi atceros, ir vadītāja pusē zem/aiz stūres. es atverot haubi atradu gumijas pipsiku, ko izņemot arā atklājās caurums, pa kuru stūmu iekšā vadu. sidženes taures vadu vajadzēja izvilkt......
|
Tue Jul 17, 2007 8:47 am |
|
 |
murphy
Pievienojies: 31 Jul 2006
Komentāri: 982
|
Labāk iesakiet kādu sakarīgu mp3 maģi ar sarkanu apgaismojumu un neuzkrītošu dizainu, lai iederas kopējā interjerā
|
Tue Jul 17, 2007 10:57 am |
|
 |
MartinsT
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 12216
Atrašanās vieta: Rīga
|
daudziem pionieriem gan displeja, gan pogu krāsu var mainīt - starp tām 10 ir arī sarkana.
pioneer deh-p5800mp
pioneer deh-p5900mp
|
Tue Jul 17, 2007 11:24 am |
|
 |
murphy
Pievienojies: 31 Jul 2006
Komentāri: 982
|
Vienīgi Pionierim baigie vijeboni tās pogas. Man jau baigi patīk esošais Blaupunkt, žēl tik ka nav disku tāds pats
|
Tue Jul 17, 2007 11:28 am |
|
 |
|