Atbildēt pie šī temata 3 lapa no 7 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Nākošais
Izsledzas motors
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Es arii aizvakar tik pat jauki braucu un arii sauliite spiideeja un arii ripojot neitraalajaa vienk noslaapu - peec tam iedarbinaaju, kaa atlaizhu gaazi taa noslaapst - tad taa kaartiigi pagaazeeju un atkal viss ok... ???...nu gudrie puishi - ko labu pateiksiet???  Laughing

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elektronika... un atkal un aizvien.. iemesli var buut dazhaadi... buutu labi ja tu pateiktu kas par motorinju tavai draudzenei lai kaads cits vareetu jau pateikt varbuut ko konkreetaaku par sho notikumu..  Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Nu nav te nekā laba. Mana pagaidām tiai pāris reizes šitā ir niķojusies, nākas paturēt kādu laiciņu to gāzes pedāli, tad atkal viss kedā.
Nu nāksies dzīt uz diagnostiku  Wink varbūt tur vēl kas uzpeldēs. Gan man, gan kolēģim parādīja beigtu lambdu, pēc kuras nomaiņas Alfas pagaidām nav slāpušas. Man tas prieks maksāja 39Ls (diagnostika+lambda)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
motorinjsh manai mazuliitei ir 1,9 jtd - tas izsaka kautko vairaak?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
evija rakstīja:

Tad jau skaidrs, motors ir par vaju tai masinai. Bus jamaina!

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
shura Sogji, nebiedee cilveeku...
Vispaar jau manis aprakstiitaa fignja bija uz TS  Rolling Eyes Par dīzeļiem neko nepateikšu... Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Sogjis rakstīja:
evija rakstīja:

Tad jau skaidrs, motors ir par vaju tai masinai. Bus jamaina!

nu tik blonda es neesmu, lai uzkjertos uz taadiem jocinjiem Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Hint: Sogjim ir... veel MAZAAKS motors shura

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
var vien ieteikt neripot neitraalajaa, tas ir gan biistami, gan neekonomiski. labaak no kalninja ripot ar klokji kaadaa aatrumaa un nekas neslaaps Smile

ja taa notika vienreiz un nekas tamliidziigs vairs neatkaartiojas, tad diez vai ir veerts iipashi satraukties. ja saak slaapt regulaari vai leekaat apgriezieni, tad jaabrauc kaut kur uz diagnostiku. internetaa diez vai kaads noteiks ceeloni Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ega rakstīja:
Nu nāksies dzīt uz diagnostiku  Wink varbūt tur vēl kas uzpeldēs. Gan man, gan kolēģim parādīja beigtu lambdu, pēc kuras nomaiņas Alfas pagaidām nav slāpušas. Man tas prieks maksāja 39Ls (diagnostika+lambda)

Kur mainiji?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Tev tas nebūs aktuāli, jo man tas pasākums bija D-pilī. Tā ir tā lieta kuru var nomainīt jebkurš kas tiks klāt no apakšas... Izskrūvē ārā, noplēs nost, piesien jauno un skrūvē atpakaļ iekšā... a vispār pie mums ir incanti - diagnostika vienā vietā, pērc otrā, nomaina - treš­ā...  Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ega rakstīja:
Tev tas nebūs aktuāli, jo man tas pasākums bija D-pilī. Tā ir tā lieta kuru var nomainīt jebkurš kas tiks klāt no apakšas... Izskrūvē ārā, noplēs nost, piesien jauno un skrūvē atpakaļ iekšā... a vispār pie mums ir incanti - diagnostika vienā vietā, pērc otrā, nomaina - treš­ā...  Rolling Eyes

Tā arī domāju  Smile
A cik tā ļambda makāja jauna?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
25Ls tiesa gan neoriģinālā... bet atšķirība starp beigtu HZ kādu un neoriģinālo tomēr IR  Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ega rakstīja:
25Ls tiesa gan neoriģinālā... bet atšķirība starp beigtu HZ kādu un neoriģinālo tomēr IR  Wink

nu jā..
Man izslēdzas motors ar iespestu sajugu, kād bremzēju apstāties. Pa klusiņam tā notiek.
Vajag uz diagnostiku braukt, bet domāju tas ir ļambdas dēl.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Slonze rakstīja:
ega rakstīja:

nu jā..
Man izslēdzas motors ar iespestu sajugu, kād bremzēju apstāties. Pa klusiņam tā notiek.
Vajag uz diagnostiku braukt, bet domāju tas ir ļambdas dēl.

Es ar tikko kā Arfilā nomainīju to lambdu (laikam uzlika oriģinālo). Diagnostiku gan arī laikam taisīja, bet man jau bija pamatotas aizdomas, ka tā ir lambda (sakarā ar iespēju 155-tajai manuāli nočekot kļūdas kodu)  Wink Taču, vienīgie simptomi, ka nobeigusies lambda, bija manāmā rijība (jauktajā režīmā ~ 11 - 13l/100km), nedaudz neatsaucīgs gāzes pedālis un brīžiem mirgojoša sprauslas lampočka panelī. Nekādas slāpšanas vai apgriezienu "staigāšanas" netika novērotas.  hmm Tā ka stipri apšaubu, ka Tavā gadījumā pie vainas būs lambda. Jebkurā gadījumā - diagnostika par ļaunu nenāks.  Smile

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 3 lapa no 7 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration