Autors |
Ziņojums |
MartinsT
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 12216
Atrašanās vieta: Rīga
|
Lietoju iepriekšējo versiju nex6, ir ok. Iespējams, ka labāku bildi var dabūt ietaupīto naudu iztērējot labam objektīvam.....hvz
|
Mon May 16, 2016 10:05 pm |
|
 |
versatile
Pievienojies: 28 May 2014
Komentāri: 665
2008 Alfa-Romeo 159SW
|
Nex 6 un a6000 ir labas kameras.
Pirms aci mest uz sony sistēmu, jāpaskatās uz objektīvu sortimentu un cenām.
Un ja gribas bildes 100% palielinājumā pētīt, jābildē tikai raw.
Man patika, bet uz Sony sistēmu es atpakaļ nepārietu.
|
Mon May 16, 2016 11:24 pm |
|
 |
AMV
Member of

Pievienojies: 23 Nov 2006
Komentāri: 4735
2001 Alfa-Romeo GTV
|
versatile rakstīja:Nex 6 un a6000 ir labas kameras.
Kāpēc uz Sony nepārietu ?
Neviena testā neredzu Canon  jocīgi. Viņiem tak arī noteikti ir kas labs šinī segmentā.
Laikam jau galvenie uzstādījumi ir Izspiest pēc labaku bildes kvalitāti no pēciepsējas mazāka korpusa un lai nav super sarežģīta kontrole. Leica laikam lepojās ar baigi maziem gabarītiem, bet tur jau laikam cena aksesuāriem atkal nav salda.
_________________ Zvaigznēm ir nozīme
|
Tue May 17, 2016 12:30 pm |
|
 |
j.k.
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15462
2005 Alfa-Romeo 156GTA
|
AMV rakstīja:versatile rakstīja:Nex 6 un a6000 ir labas kameras.
Neviena testā neredzu Canon jocīgi. Viņiem tak arī noteikti ir kas labs šinī segmentā.
Laikam jau galvenie uzstādījumi ir Izspiest pēc labaku bildes kvalitāti no pēciepsējas mazāka korpusa un lai nav super sarežģīta kontrole. Leica laikam lepojās ar baigi maziem gabarītiem, bet tur jau laikam cena aksesuāriem atkal nav salda.
a kādus aksesuārus vajag? nav pašpietiekams tas aparāts?
_________________ 156GTA, 75TS
Put yourself in a corner and find a way out!
|
Tue May 17, 2016 12:37 pm |
|
 |
AMV
Member of

Pievienojies: 23 Nov 2006
Komentāri: 4735
2001 Alfa-Romeo GTV
|
j.k. rakstīja:AMV rakstīja:versatile rakstīja:Nex 6 un a6000 ir labas kameras.
Neviena testā neredzu Canon jocīgi. Viņiem tak arī noteikti ir kas labs šinī segmentā.
a kādus aksesuārus vajag? nav pašpietiekams tas aparāts?
šī klase visi nāk kā body. Optika atsevišķi jāpērk.
_________________ Zvaigznēm ir nozīme
|
Tue May 17, 2016 12:39 pm |
|
 |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
AMV rakstīja:Laikam jau galvenie uzstādījumi ir Izspiest pēc labaku bildes kvalitāti no pēciepsējas mazāka korpusa un lai nav super sarežģīta kontrole.
Tad labak aiziet pie kada fotografa kursos, un vares to kvalitati ari no telefona bildem izspiest neka teret stuku par ziepjutrauku
_________________ Itāļu auto speciālisti, auto tirdzniecība - 67 383 626 www.autofficina.lv
|
Tue May 17, 2016 12:49 pm |
|
 |
GirtzB
Pievienojies: 01 Apr 2012
Komentāri: 244
|
Par kursiem piekritu.
Bet NEX-6 ir pat ļoti ok aparāts, jau pāris gadus lietošanā, gan jau ka ir update. Es gan leitoju tikai ar kit objektīvu. SEL-P1650
Objektīvu izvēle ar ir kaut kāda.
Normālai lietošanai gandrīz neko vairāk nevajag, jo pēc šī nākošais solis ir full-frame spogulene, visas amatieru līmeņa spogulenes kļūst nevajadzīgi lielas un sarežģītas.
|
Tue May 17, 2016 1:25 pm |
|
 |
MartinsT
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 12216
|
vēl jau ir citu ražotāju objektīvi, es lietoju lētu Sigmu, jo Sony sel35f18 likās par dārgu  bet nu telpās gribētos gaišāku tomēr.....
http://www.stevehuffphoto.com/2012/09/26/the-199-sigma-30-f2-8-real-world-lens-review-on-the-sony-nex-7-bang-for-the-buck-of-the-year/
|
Tue May 17, 2016 1:37 pm |
|
 |
dzintis
Pievienojies: 20 Jul 2006
Komentāri: 3819
Atrašanās vieta: tur kur pēdējā alfa...
1996 Alfa-Romeo Spider
|
Kādam nevajag praktiski nelietotu KIEV 6C TTL?
_________________ dejojam dizko!
|
Tue May 17, 2016 2:32 pm |
|
 |
Nr.7
Member of

Pievienojies: 12 Oct 2006
Komentāri: 4677
2000 Alfa-Romeo 156
|
elbee rakstīja:AMV rakstīja:Laikam jau galvenie uzstādījumi ir Izspiest pēc labaku bildes kvalitāti no pēciepsējas mazāka korpusa un lai nav super sarežģīta kontrole.
Tad labak aiziet pie kada fotografa kursos, un vares to kvalitati ari no telefona bildem izspiest neka teret stuku par ziepjutrauku 
+1
_________________ SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion
|
Tue May 17, 2016 3:44 pm |
|
 |
versatile
2008 Alfa-Romeo 159SW
|
Sony f/4 optiku sauc par "bright".
Bet vairāk mani kaitina Sony interfeiss, tāda saj;ūta, ka ir gadžets, ar kuru ķimerēties, pārslēgt režīmus, utt, utjpr.
Ar fuji (pašlaik x-e2) varu vienkārši bildēt, turklāt, bez stresa arī iekš jpeg.
|
Wed May 18, 2016 12:23 pm |
|
 |
ega
Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 3570
Atrašanās vieta: Rīga, Daugavpils
1996 Alfa-Romeo 155
|
versatile rakstīja:Sony f/4 optiku sauc par "bright".
Bet vairāk mani kaitina Sony interfeiss, tāda saj;ūta, ka ir gadžets, ar kuru ķimerēties, pārslēgt režīmus, utt, utjpr.
Ar fuji (pašlaik x-e2) varu vienkārši bildēt, turklāt, bez stresa arī iekš jpeg.
mani vispār besī kaut ko iestatīt caur interfeisiem (precīzāk sakot - izvēlnēm). pusprof. nikoniem šai ziņā ir divi rimbuļi, ar kuru un dažādu pogu kombināciju palīdzību visu var ātri un precīzi iestatīt bez kaut kādām menjuškām utt
|
Wed May 18, 2016 2:12 pm |
|
 |
Nr.7
Member of

Pievienojies: 12 Oct 2006
Komentāri: 4677
2000 Alfa-Romeo 156
|
ja lieto pat 3-4 gadus vecu viedtālruni, tad priekš kam vajadzīgs ziepjutrauks?
_________________ SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion
|
Wed May 18, 2016 2:28 pm |
|
 |
versatile
2008 Alfa-Romeo 159SW
|
Vot fuji man tieši tāpēc arī patīk - diafragma uz objektīviem (vismaz xf sērijai), slēdzis uz kameras - ISO man parasti automātiskais.
Vēl fuji patīk ar to, ka regulāri izlaiž softa jauninājumus - tā februārī jau morāli it kā novecojušais x-e2 noķēra krietni jaunāko x-t10. Un nav runa par mikroskopiskiem labojumiem - pilnīgi cita AF sistēma, utt.
Šo nepiedāvā neviens no ražotājiem.
Un es pats ar telefonu bildēu daudz, bet telefoni ar sakarīgu zoom, pirmkārt, ir maz, otrkārt, pārāk lieli. Treškārt, telefonam kabatā vienmēr nospeķojas kameras lēca, fotoaparātiem tomēr vāciņš priekšā parasti.
Bet jā, ar telefonu var krutas bildes taisīt, nupat jau raw ir pieejams.
|
Wed May 18, 2016 3:22 pm |
|
 |
monclerjacket
Pievienojies: 01 Dec 2023
Komentāri: 263
|
 Air Jordan
|
Wed Feb 26, 2025 2:59 pm |
|