Atbildēt pie šī temata 16 lapa no 33 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 31, 32, 33  Nākošais
Arfila
Novērtē ar atzīmi!

5 20% 20% ( 17 )
4 32% 32% ( 27 )
3 25% 25% ( 21 )
2 21% 21% ( 18 )

Balsis pavisam : 83
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
reds rakstīja:
a man atkal Arfila neuzlika kā nākas gaisa padeves trubu  Mad

Galvenais, ka benzina padeves trubai viss chiki!  super

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Sogjis rakstīja:
reds rakstīja:
a man atkal Arfila neuzlika kā nākas gaisa padeves trubu  Mad

Galvenais, ka benzina padeves trubai viss chiki!  super

ne, nee, galvenais ir gaiss. labaak maz benziina bet ljoti daudz gaisa neka maz gaisa bet ljoti daudz benziina Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
pareizi, priekshniek!

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Pagājš 4dien biju pieskrējis un ritošās diagnostiku Arfila.Nodiagnosticēja to,ko arī biju domājis ka ir pie vainas tam ka
priekšā bij biku grabulis un atrada vēl dažus kasjakus ja kurus laikus nebūtu novērsis būtu radušies krietni sāpīgāki tēriņi.bet stāsts ir par to,ka dažš ta žēlojas par Sašas slikto attieksmi utt pret klientiem,nu es nevaru nevienu sliktu vārdu par to teikt.Aprunājāmies kas un kā,un tad vēl par to cik hujovijs laiks ārā un ka varot manu auto tūliņ saremontēt,bet nevis pēc nedēļas kā biju domājis.Karoče viss bij super  super  super

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Vakar arī viens čalis zvanīja Sašam ar Selespeed problēmu. Visu sarunāja, piebrauks paskatīsies. Es biju pabrīdinājis čali par potenciāli nīgro attieksmi sākumā utml., bet čalis saka, ka Saša esmot bijis izcili pacietīgs, pretimnākošs utt. super
Varbūt salasījušies forumu un kaut ko secinājuši? Wink

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Oga rakstīja:
Vakar arī viens čalis zvanīja Sašam ar Selespeed problēmu. Visu sarunāja, piebrauks paskatīsies. Es biju pabrīdinājis čali par potenciāli nīgro attieksmi sākumā utml., bet čalis saka, ka Saša esmot bijis izcili pacietīgs, pretimnākošs utt. super
Varbūt salasījušies forumu un kaut ko secinājuši? Wink

Labi ja tā Cool da man uz pieres rakstīts ka ar mani var "parunāties" naac

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
eS Arfilaa pasutiju radiatoru 164 alfai, man teic max. 2 ned un maksaa aptuveni 100 ls, domaju baigi labi jo visur citur cenas bija pat 3x augstakas, jau pagajis vairak par menesi, tagad kad zvanu tad saka ka ir 2 veidu radiatori letie un dargie un manejais letais vel nav atnacis. tad vareja no sakuma pateikt kada ir ta kartiba, es ta ka mulkjis gaidu. No tas itaalijas ar erzeli vareeja jau atjaat Mad

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
dzonijs rakstīja:
eS Arfilaa pasutiju radiatoru 164 alfai, man teic max. 2 ned un maksaa aptuveni 100 ls, domaju baigi labi jo visur citur cenas bija pat 3x augstakas, jau pagajis vairak par menesi, tagad kad zvanu tad saka ka ir 2 veidu radiatori letie un dargie un manejais letais vel nav atnacis. tad vareja no sakuma pateikt kada ir ta kartiba, es ta ka mulkjis gaidu. No tas itaalijas ar erzeli vareeja jau atjaat Mad

neplesh drebes..., ja tas radzinjs nak no Italijas, tad tas ir pilnigi pienjemami (Starpcitu ari es gaidu 164 radiatoru jau kadu ~menesi). Es pat baigi nebrinitos, ja tiktu atsutits radiators, kurs biegas izraditos netads kads tika pasutitts....
Dzuzepe taksh ari grib panjemt atvalinajumu biki aizbraukt lidz jurai, kadu vincaru iekapaat utt.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
dzonijs rakstīja:

Bet vai naudu jau samaksāji? Pasūti vairākās vietās uzreiz un kurš pirmais atnāk to ņem ciet.  Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Kad pirku savu Alfu - "Arfilaa" taisiju dzineja un ritošas iekartas diagnostiku. Nodiagnosticeja visu! Viss bij  super  drink   Samaksaju par visu 25ls. Bet "Auto Italia" par to pašu prasija 45ls.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Народ вопрос насчёт запчастей на Alfu GTV. Есть у кого связи чтоб достать на прямую из Италии? Говорят там на много дешевле.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu ICQ Numurs

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
дорого и фиг договоришься (это я про своих коллег).  Проще в магазине.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
DJik rakstīja:
Народ вопрос насчёт запчастей на Alfu GTV. Есть у кого связи чтоб достать на прямую из Италии? Говорят там на много дешевле.

ko tieshi vajag? palasi diskusijas te pat, alfisti.lv. liela dalja ritoshaas un elektronikas nopeerkama ebay (.de vai .co.uk), ir arii virkne interneta veikalu, kas specializejas uz Alfa Romeo daljaam.

te vairaak http://www.alfisti.lv/viewtopic.php?t=482

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Kādam kkur nemētājās 147 AR TS aizmugurējās atsaites???? pietiks ar vienu!!!! uz borģūra uzskrēju ar aizmuguri Sad pagaidām iztaisnoju ar veco labo kuvaldu un bez bēdām braucu, bet nu vajadzētu nomainīt Very Happy

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
DJik rakstīja:

ko tieshi vajag? palasi diskusijas te pat, alfisti.lv. liela dalja ritoshaas un elektronikas nopeerkama ebay (.de vai .co.uk), ir arii virkne interneta veikalu, kas specializejas uz Alfa Romeo daljaam.

te vairaak http://www.alfisti.lv/viewtopic.php?t=482

Спасибо за инфу.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu ICQ Numurs
Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 16 lapa no 33 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 31, 32, 33  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration