Kā Freemont lietotājs nu jau laikam 2 gadi ir šādas tādas domas ko pateikt ja kāds taisās tādu auto pirkt.
Bet nu patiesība laikam te viss jau ir pareizi pateikts. Par tādu cenu neko citu neviens īsti nepiedāvā. Ik pa laikam arī izmantoju treso sēdekļu rindu. Ietilpība aizmugurē ir laba. Bet jārēķinās ar to ka augstu no zemes atrodas un tas kādam var radīt diskomfortu iekraujot šo to. Toties ne apmales ne aku vāki mani vairs neuztrauc

. Bija iespēja salīdzināt bagāžas nodalījumu ar Sharan. Vācietim tas ir bik lielāks un zemāks ar. Un elementārā ķebļu izņemšana to padara vēl ietilpīgāku. Lai gan arī par Fiatu es saku "kvadratish, praktish, gut". Vienmēr visu esmu salicis (rati lielie, mazie, bērnu velosipēds, somas, un parastie krāmi).
Tālā ceļā nenogurst. Vadītāja krēsls ir gana ērts. Visas daudz slēpto novietņu kastes. Aizmugures durvju atvēršana 90°.
Man vēl piesaista ta vienkāršība kas tur visur ir. Arī pats varu pārbaudīt eļļas līmeni, ir eļļas mērstienis

. Viss ir vienkāršs un saprotams.
internetā palasot var atrast ka ir arī savas slimības. Piemēram bluetooth bloks radio.
Automātiskā kārba ir mēsls kura ar dažādiem uzlabojumiem tiek ražota vēl no `80 gadiem.
Dzinējs 2.0 dīzelis ir labs. Savam esmu izspiedis biki pāri 200 Zs un tad tas auto arī sāk raiti kustēt. Žēl ka nav pieejams kāds lielāks dzinējs. Tas 3.6 benzīns ir pat ar vēl mazāk Nm lai gan jauda lielāka.
Vēl liels pluss ka šamos nezog.
itāliska tanī auto nav nekā izņemot laikam to dīzeļdzinēju eiropas tirgum. Āaa un tas auto pārsteidzoši maz svārstās uz līkumiem, biju gaidījis vairāk.
Daži eksemplāri ir arī auto kapsētās un šādas tādas detaļās var dabūt arī lietotas.