Aizvakar neko nenojauzdams aizbraucu uz CSDD. Atgāzes normā, viss čotka, apejot rinķī ar nekā nesaka. Bet tad plokš - spaidot aizmugurējās bremzes uz stenda saplīst bremžu trubiņa, attiecīgi, uz labo ratu bremzes pa nullēm. Eh..
Izkrata hadeni, atrod plaisu riepā, ko atzīmēja kā vecuma plaisu (kas 2016 gada riepai man likās smieklīgi) Un uz manu komentāru, ka pacēlāja lokāmās malas biš strīķē pannu (jo džeks bija uzbraucis ar manāmu nobīdi uz kreiso pusi) saņēmu atbildi, ka nevajag zemas atsperes likt.

Labākais, kad iedeva man lapu - okei, 3 par bremžu noplūdi un 3 par bremžu neesamību aizmugurē pa labi. 2 par plēsto riepu. Un kas interesanti - 2x 2 par neatbilstošiem pagriezienu rādītājiem aizmugurē. Es prasu, kas pa vainu, šis saka - diodes. Es saku, ka tur nekas nav mainīts, viņas tādas ir no rūpnīcas. Nop. Man pasaka - nav ko likt diodes, liec parasto spuldzi.

Nu neko, zvans draugam servisam, bailīgs brauciens ar lielas distances ievērošanu un bremzēšanu ar ātrumiem. Paldies Dainim par operatīvu reakciju un remontu! Nomainīts riepu pāris un plīsušās trubiņas.
Šodien skatē, protams, cits inspektors. Izskata, sabremzē, viss čotka. Šis ielūr datorā un prasa man - kas ar pagriezieniem, viņi tak tādi ir oriģināli. Es saku - nu ja, tik iepriekšējais censonis to nav zinājis. Nobrīnījās, ielipināja uzlīmi logā un teica, ka paskaidros nezinātājam.
Kaut kā tā. Aizvakar pēc sava Instagram posta saņēmu daudz ziņas - visiem laikam patīk klausīties stāstus ar piedzīvojumiem TA.

Morāle - TA rezultāti ļoti atkarīgi no inspektora un viņa garstāvokļa. Bet tas reti kuram būs jaunums. Smuks tas zilais tonis uzlīmē, un nu var droši rullēt veselu gadu!