Autors |
Ziņojums |
Edc
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 3475
Atrašanās vieta: Rīga
1999 Alfa-Romeo GTV
|
Bija forši atkal ar kartingu pabraukties. Tikai bija sākumā kaut kā nepierasts, ka nav motora skaņas.
6 no 10 ir alfisti nedēļas topā, pagaidām...
Šo to arī piefilmēju:
https://youtu.be/rMKLMMzbcOE
https://youtu.be/NXCD4cQRj6Y
|
Wed Jul 26, 2017 10:33 pm |
|
 |
italis
Pievienojies: 16 Jul 2006
Komentāri: 2030
|
Jap, lai gan galīgs klusums jau arī nav - gan riepas kauc, gan tie tinumi griežās...
Lai arī solītā 10 raceru grupa nesanāca, pasākums bija rezultatīvs  Iesvīst dabūja visi. Gan sutīgā pievakare, gan tas, ka pie tik maza dalībnieku sastāva nesanāk pauze elpas atvilkšanai. Pasākums ir jauns, šamējiem ir kur piestrādāt gan apgūstot procesa vadību, gan radot publikas interesi nākt un braukt. Cafe esot projektā
Te arī rezulti:
_________________ 'Quoconque Jeceris Stabit
|
Thu Jul 27, 2017 9:56 am |
|
 |
ega
Komentāri: 3570
Atrašanās vieta: Rīga, Daugavpils
1996 Alfa-Romeo 155
|
patika un vajadzēs tur piekāpt vēl - līdz taisnām rokām tāls ceļš ejams
forši, ka ir arī mājaslapa, kurā var redzēt visus savus rezultātus, progresus utt. - http://eklatvia.clubspeedtiming.com/sp_center/
|
Thu Jul 27, 2017 11:02 am |
|
 |
tomizators
Pievienojies: 13 Sep 2015
Komentāri: 106
2016 Alfa-Romeo Giulietta
|
Pirmā doma, ka pa vecajām Gerkens & co flīzēm būs pilnīga slidotava, bet nebija ne vainas. Viss ļoti labi, prieks par katru iespēju kaut kur pazīmēt trajektorijas!
Jāvācās tik vēl un jābrauc!
_________________ Paskaties Instagramā: tomizators / alfa166ti
|
Thu Jul 27, 2017 11:45 am |
|
 |
italis
|
ega rakstīja:patika un vajadzēs tur piekāpt vēl - līdz taisnām rokām tāls ceļš ejams
forši, ka ir arī mājaslapa, kurā var redzēt visus savus rezultātus, progresus utt. - http://eklatvia.clubspeedtiming.com/sp_center/
Labs
|
Thu Jul 27, 2017 11:49 am |
|
 |
Edc
Member of

Komentāri: 3475
1999 Alfa-Romeo GTV
|
italis rakstīja:ega rakstīja:patika un vajadzēs tur piekāpt vēl - līdz taisnām rokām tāls ceļš ejams
Labs
Un var redzēt, ka iTalis pirms tam tur ir tomēr bijis 3 reizes. Nevis 1 garāmejot, kā stātīja.
|
Thu Jul 27, 2017 12:46 pm |
|
 |
Zāģis
Member of

Pievienojies: 21 Aug 2007
Komentāri: 528
Atrašanās vieta: Rīga, Mežciems
1995 Alfa-Romeo 155 Q4
|
Mini sacensība ļoti laba, šodien vispār rokas jūt, ka ir stūre grozīta!
Pēc pirmā brauciena jau likās, ka iemaņas zudušas un nespēju tikt līdzi tiem, kas brauc patstāvīgi, bet otrais brauciens pārliecināja, ka vajag tikai gāzt un būs rezultāts, kā teikt iemaņas nekur nepazūd
Man patika, un gaidu nākamo kartingu pasākumu
Jā, dīvaini ka skaņas kartingam nav, bet tomēr atšķirības jutās....ja pirmais (zilais) kartings vieglāk stūrējās un ne tik labi stājās, tad otrais (dzeltenais) likās, ka stūre smagāka, bet bremzes asākas. Var jau būt ka tā nemaz nebija, un tās ir tikai manas sieviešu iedomas
|
Thu Jul 27, 2017 1:38 pm |
|
 |
italis
|
Mani nervozē tie asie stūri zem ikriem, mani nervozē ļurcīgie/nenostiprinātie beņķi, mani nervozē skrūvju galviņas beņķu iekšpusē dažiem kartiem...
Zilajam piemēram nefiksējas/nāk vaļā krēsls...braucot!
|
Thu Jul 27, 2017 1:49 pm |
|
 |
italis
|
Edc rakstīja:
Un var redzēt, ka iTalis pirms tam tur ir tomēr bijis 3 reizes. Nevis 1 garāmejot, kā stātīja. 
...kā jau teicu - 1reiz slēpos no lietus, 2reiz gāju uz solāriju, 3reiz organizatoriski jautājumi.
|
Thu Jul 27, 2017 1:52 pm |
|
 |
Zāģis
Member of

Pievienojies: 21 Aug 2007
Komentāri: 528
Atrašanās vieta: Rīga, Mežciems
1995 Alfa-Romeo 155 Q4
|
ega rakstīja:patika un vajadzēs tur piekāpt vēl - līdz taisnām rokām tāls ceļš ejams
es tikai īsti neiebraucu tajā "proskill" tabulā... kopējā top tabulā rādās sievišķis Inese, domāju vakar ka gana labi braukusi, tagad sāku pētīt viņas rezultātus un izrādās pa 2 sek sliktāk kā man  a es ar savu rezultātu neesmu pat top 100 . kā tas tā?
it kā jau tam nav nozīmes, bet gribās saprast kā tur ir ar tiem dāmu rezultātiem un kur ierindojos es
|
Thu Jul 27, 2017 1:54 pm |
|
 |
ega
1996 Alfa-Romeo 155
|
sarkanais karts bija labs - šaurs un stingrs beņķis, nekas netraucēja dejotāja vietai un kājām, da i pats karts nekratījās uz visām pusēm braucot... otrajā braucienā sanāca jau turēties pie stūres līkumos un kaut kādā momentā dabūju punu uz muguras.
par proskill varētu būt tā, ka tie skaitās iekš šiem atsevišķiem braucieniem. Tipa katrs startē ar 1200 punktiem un tad atņem punktus no pārējiem par kuriem ir ātrāks, vai atdod tiem, kas ir ātrāki par viņu. Tā kā mūsu kompānija startēja mazākās porcijās 2-os braucienos, tad gan jau, ka īpaši daudz tos punktus jebkurā gadījumā nevarēja dabūt.
tak što jāskatās vien pēc laika
|
Thu Jul 27, 2017 2:15 pm |
|
 |
ega
1996 Alfa-Romeo 155
|
Zāģis rakstīja: bet gribās saprast kā tur ir ar tiem dāmu rezultātiem un kur ierindojos es 
a kam tev tur kaut kādi dāmu rezultāti? lūk, labākie mēneša laiki - kur tur vispār ir vēl kāda dāma?
https://gyazo.com/2609d6d247e4da6adc92825b550c9203
|
Thu Jul 27, 2017 2:18 pm |
|
 |
italis
|
to skilu manuprāt vāc gan no laikiem, gan no reizēm...
man darbinieki tā īsti precīzi to sistēmu nevarēja izskaidrot. Un vispāā, es esot pirmais, kas par to skilu tabuliņu interesējas
|
Thu Jul 27, 2017 2:29 pm |
|
 |
ega
1996 Alfa-Romeo 155
|
italis rakstīja:to skilu manuprāt vāc gan no laikiem, gan no reizēm...
man darbinieki tā īsti precīzi to sistēmu nevarēja izskaidrot. Un vispāā, es esot pirmais, kas par to skilu tabuliņu interesējas 
varētu būt, ka vēl no iegūstās vietas braucienā, jo vispārējā ieskaitē čalim ar lielāko skilu daudzumu tie apļa laiki ir tādi nekādi
|
Thu Jul 27, 2017 3:53 pm |
|
 |
tomizators
Pievienojies: 13 Sep 2015
Komentāri: 106
2016 Alfa-Romeo Giulietta
|
italis rakstīja:Zilajam piemēram nefiksējas/nāk vaļā krēsls...braucot! 
Tas bija labs šoks man otrajā braucienā. Kā pirmajā līkumā piebremzēju, tā attapos ar stūri bīstami tuvu reprodukcijas reģionam.
Un lai brauktu tajā pozīcijā, kur viņam sāk fiksēties krēsls, tad man būtu kājas par 20% jānogriež
Tā vien gribējās vēl pabraukāt, lai sanāk arī pārējos agregātus saprast. Āķis lūpā!
_________________ Paskaties Instagramā: tomizators / alfa166ti
|
Thu Jul 27, 2017 5:19 pm |
|
 |
|