|
53 lapa no 68 lapām pavisam
|
Autors |
Ziņojums |
versatile
Pievienojies: 28 May 2014
Komentāri: 665
2008 Alfa-Romeo 159SW
|
Domāju, ar to ir domāts - fig, kur saremontēsi vecu alfu
|
Wed Jan 04, 2017 11:25 am |
|
 |
palaidniex
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15407
Atrašanās vieta: Rīga
1996 Alfa-Romeo Spider
|
versatile rakstīja:Domāju, ar to ir domāts - fig, kur saremontēsi vecu alfu 
Nu, bet ir tak kur to izdarīt...
Tāpēc jau saku, ka rakstā ir sasprausti batoni
_________________ in Busso we trust...
|
Wed Jan 04, 2017 1:00 pm |
|
 |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
Citāts:Par Alfu Latvijas sabiedrības atsauksmes, godīgi sakot, ir sliktas. Bet sliktas tās ir dēļ pēcgarantijas apkalpošanas, kura, lai neteiktu skarbāk, ir pilnīgās auzās. Tas ir arī iemesls, kādēļ lietotas Alfa Romeo nav ļoti populārs pirkuma objekts.
Pecgarantijas tas ir tad, kad beigusies garantija vai ka? Man skiet, nekad nav bijusi problema ar 5+ gadus vecu Alfu remontesanu, perc detalas autoveikala un remonte, kur velies. Jaunam garantijas perioda masinam pirms ~10 gadiem bija gruti, jo detalas no Italijas naca nevis 2~3 dienas ka tagad, bet 2~3 nedelas, un italu attieksme pret garantijas gadijumiem atseviskos gadijumos ari bija tada mazliet divaina. Protams, tie jautajumi sakartojas. Un sobrid es uznemsos apgalvot, ka uzturet Alfu pecgarantijas (un ari garantijas) perioda ir daudz letak un vienkarsak ka kadu korejiesu auto, kuriem ar detalu pieejamibu un piegadi ir pilniga pakala. Aftermarket detalu cenas ir +/- vienadas. Ta pati kroda piesaukta nereali darga pusass pa 200eur maksa ~ tik pat gan Alfai, gan Insignia, gan Passat, un pat E90 BMW, bet pameginiet dabut pusasi kaut kadam KIA vai Hyundai.
Tie musu sabiedribas stereotipi man skiet radas 90. gadu sakuma, kad Latvija ieveda pirmas arzemju masinas. 123. mersis gaja miljonu un neko nevajadzeja darit, zajebis aparats. Granada un rekords ari bija ok, Golfinu vareja pats saremontet un nopirkt detalas tuveja veikala. Alfa 33 bija pipec kaut kads, boxer motors, detalas nav nekur un nekadas, masinas ruseja, sausmas! Alfa 75 bija vispar  tur neviens normals mehanikis nevareja ne sajugu nomainit ne buksi samainit sevi nenogalinot. Ruseja un nebija detalu, nekur un nekadu. Tapec Alfa suds, un tie 90. gadu specukii nodod savas zinasanas no paaudzes paudze. Un tagad joprojam katram, kam ienak prata paintereseties par Alfu, ir kads redinieks vai coms, kam Alfa nekad nav bijusi, bet kurs ir dzirdejis, ka Alfa ir suds, ruse, sarezgits remonts un dargas detals, kuru nekur nav.
Jaunas vinas LV neperk, jo Alfa ir salidzinosi darga masina ar struntigu reputaciju. Lietotas rumbulnieki neved, jo nevar pardot. Tapec vinas pie mums nav. Struntiga pecgarantijas apkalposana ir tuksa plapasana. Es ta ari nesaprotu, ko tas nozime  BM Auto ari visi kritize, jauni bmw esot sudi pedejie, mehaniki lohi, pienemeji idioti, cenas kosmoss, bet pilnas ielas ar BMW.
Ta ir un bus darga nisas masinas, ko perk cilveki, kas noverte tas kvalitates. Ar Giuia itali turpina so celu, domaju, tas ir pareizi. Masinai tiem, kas bauda brauksanu, noverte dizainu. Un skeptiki vienmer var nopirkt Passatu, Alfa nav spiesta lieta
_________________ Itāļu auto speciālisti, auto tirdzniecība - 67 383 626 www.autofficina.lv
|
Wed Jan 04, 2017 1:28 pm |
|
 |
versatile
2008 Alfa-Romeo 159SW
|
elbee, iemet, lūdzu, šo pie raksta komentāros, ja neesi jau izdarījis.
|
Wed Jan 04, 2017 2:17 pm |
|
 |
zeenjaa
Pievienojies: 10 Sep 2006
Komentāri: 1565
Atrašanās vieta: Jelgava
|
tur vēl briesmas par dzinēju sarakstītas  esot plaša dzinēju izvēle  veseli 1 dīzelis un 1 benzīns  nu man jau liekas, ka dažādu jaudu modifikācijas nevajadzētu saukt par citu dzinēju
|
Wed Jan 04, 2017 2:35 pm |
|
 |
elbee
Member of

|
versatile rakstīja:elbee, iemet, lūdzu, šo pie raksta komentāros, ja neesi jau izdarījis.
Ai, ne, tad jakorige un jakorekte, sis tads forumu variants
_________________ Itāļu auto speciālisti, auto tirdzniecība - 67 383 626 www.autofficina.lv
|
Wed Jan 04, 2017 2:54 pm |
|
 |
versatile
2008 Alfa-Romeo 159SW
|
Come on, elbee. Šis ir pirmais Giulia apskats LV saitos. Vajag, lai ir reāls komentārs par to, kāpēc slava tik slikta.
|
Wed Jan 04, 2017 3:20 pm |
|
 |
krizdabz
Pievienojies: 04 Jan 2017
Komentāri: 1
Atrašanās vieta: Rīga
|
elbee rakstīja:versatile rakstīja:elbee, iemet, lūdzu, šo pie raksta komentāros, ja neesi jau izdarījis.
Ai, ne, tad jakorige un jakorekte, sis tads forumu variants 
Viss kārtībā, formatējums arī mums nav galvenais. Galvenais ir iesaistīties diskusijās un vēlams ar argumentētiem un pieredzē balstītiem viedokļiem. Un es kā Kursors.lv vadītājs uzskatu, ka pie mūsu raksta prasās arī reālu alfistu komentāri. Galu galā, kad tad vēl komentēt, ja ne tagad - pie pirmā Džūlijas apskata Latvijas internetos.
|
Wed Jan 04, 2017 5:48 pm |
|
 |
HaL
Pievienojies: 07 Mar 2014
Komentāri: 29
|
nē - tieši dažādās dzinēja versijas sauc par dažādiem dzinējiem, jo atšķirība NAV tikai programmā, ir daudzas komponentes savādākas, to es noskaidroju pirms rakstīju!
katrā gadījumā - es vados pēc savas pieredzes un man vairākiem draugiem ir bijušas un ir alfas tagad un situācija pavisam noteikti IR labāka tagad kā pirms pāris gadiem, bet tāpat sabiedrības stereotipi ir iesakņojušies un tie traucē lietotas Alfas iegādi!
Nesen čoms savu 147 aizdzina uz tādu elementāru lietu kā zobsiksnas maiņu un tas beidzās ar vešanu pie dīlera, jo vajadzēja gan specifiskus tūļus, gan vēl visādi figļi migļi, ar kuru standartizēts serviss galā netika!
|
Wed Jan 04, 2017 5:55 pm |
|
 |
xls99
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 4132
2003 Alfa-Romeo 147GTA
|
Zobsiksnas mainja imho nav tas elementarakais darbs. Nav jau generatora siksna.
|
Wed Jan 04, 2017 6:01 pm |
|
 |
HaL
Pievienojies: 07 Mar 2014
Komentāri: 29
|
pirms 2 gadiem vēlviens čoms ilgi cīnījās ar sava 159 kārbu līdz arī dīleris to mainīja!
Nu NAV vēl viegli ar Alfām, bet paliek arvien labāk
protams - eļļas maiņa un kluču maiņa NAV tas, ko biju domājis ar pēcgarantijas apkalpošanu
|
Wed Jan 04, 2017 6:07 pm |
|
 |
versatile
2008 Alfa-Romeo 159SW
|
HaL rakstīja:Nesen čoms savu 147 aizdzina uz tādu elementāru lietu kā zobsiksnas maiņu un tas beidzās ar vešanu pie dīlera, jo vajadzēja gan specifiskus tūļus, gan vēl visādi figļi migļi, ar kuru standartizēts serviss galā netika!
autofficina un viss štokos.
Galvenais, lai standartizētais serivss nesazīmē metkas, pēc kurām nomaina:)
|
Wed Jan 04, 2017 7:29 pm |
|
 |
kurbel
Pievienojies: 17 Apr 2007
Komentāri: 1648
Atrašanās vieta: Carnikava
|
Vai kāda glīta 159 fotogrāfijās tikusi
|
Wed Jan 04, 2017 9:14 pm |
|
 |
Armands
Pievienojies: 05 Jul 2009
Komentāri: 212
Atrašanās vieta: Riga
|
Šodien Madonā redzēju giuliu ar LV numuriem laikam kāds ir iegādājies...varbut es kļūdos bet likās ka LV numuri
|
Sat Jan 07, 2017 10:32 pm |
|
 |
elbee
Member of

|
Armands rakstīja:Šodien Madonā redzēju giuliu ar LV numuriem laikam kāds ir iegādājies...varbut es kļūdos bet likās ka LV numuri
Varbut Autobravas demo auto
|
Sat Jan 07, 2017 10:54 pm |
|
 |
|
Pašlaik ir Sat Apr 26, 2025 7:27 pm | Visi laiki ir GMT + 3 Stundas
|
53 lapa no 68 lapām pavisam
|
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus Jūs šeit nevarat pievienot komentārus Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus Jūs šeit nevarat balsot aptaujās
|
|
|