|
58 lapa no 83 lapām pavisam
|
Autors |
Ziņojums |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
Gangamstyle rakstīja:Neticu ka ficina kaut ko sakariigi maak nocipot. Taa nav ciposana, ta ir standarta fankjika pietiishana vadiem ar izoleni... tad jau labaak pie karuusas.
Man skiet, jums ar krodu abiem laiks vilkt galva maisinus un doties Ogres Statoil virziena, Alfas nav nevienam, fficinas servisa neesat bijis neviens, bet viedoklis ir par visu.
Autofficina jau 5+ gadus liek senakas un lielakas Lietuvas cipotaju Galingas.lt programmas, tas tiek rakstitas katrai masinai individuali. Nevienai no n-desmit uztaisitajam Alfam nav bijusas nekadas tehniskas problemas saistitas ar tuningu, klienti apmierinati. Radijumi uz stendiem iepriecinosi. Masinas iet labi un ilgi.
Par karuusu neko nezinu, gan jau ir ok, krodam tikai viss vibre pec karuusa
_________________ Itāļu auto speciālisti, auto tirdzniecība - 67 383 626 www.autofficina.lv
|
Wed Jan 04, 2017 9:34 am |
|
 |
palaidniex
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15407
Atrašanās vieta: Rīga
1996 Alfa-Romeo Spider
|
elbee rakstīja:Gangamstyle rakstīja:Neticu ka ficina kaut ko sakariigi maak nocipot. Taa nav ciposana, ta ir standarta fankjika pietiishana vadiem ar izoleni... tad jau labaak pie karuusas.
Man skiet, jums ar krodu abiem laiks vilkt galva maisinus un doties Ogres Statoil virziena, Alfas nav nevienam, fficinas servisa neesat bijis neviens, bet viedoklis ir par visu.
Autofficina jau 5+ gadus liek senakas un lielakas Lietuvas cipotaju Galingas.lt programmas, tas tiek rakstitas katrai masinai individuali. Nevienai no n-desmit uztaisitajam Alfam nav bijusas nekadas tehniskas problemas saistitas ar tuningu, klienti apmierinati. Radijumi uz stendiem iepriecinosi. Masinas iet labi un ilgi.
pēc karuusa ne tikai vibrē, bet sāk arī rūsēt...
_________________ in Busso we trust...
|
Wed Jan 04, 2017 9:47 am |
|
 |
krods
Pievienojies: 04 Feb 2015
Komentāri: 618
2004 Alfa-Romeo 156SW
|
es vispār runāju par pusas vibrāciju ne motora bet tas tā!
Ficinā esmu bijis,pirku eļļu,es neko neesmu teicis par ficinu,laba vai slikta,BET vidoklis man ir gan jā!
tad kad sarkanajai NE MANAI ALFAI norāva pusasi,es viņu meklēju,parasti veikali neko man nepiedāvāja,tad no ko?zvanīju uz ficinu,tas takš oficiāls,alfas skrūvē katru dienu,noteikti puiši zin ko dara un ir kāds risinājums vai ideja!
labdien-labdien saku vajag pusasi uz 156 2.4jtd hmm,čalis saka vis pizda,analogu nav ir tikai oems cena bij neatceros kkas +-500 tas nav būtisksi,bet ir risinājms,itkā kkas kkad esot pircis citu tripodu,un kko tur metinājuši vai virpojuši,respektīvi kombinējuši,bet jā ir tikai oems un analogu nav,vis slikti..
bet tas kas runāja ar mani pa telefonu,teica sekošu lietu,kad šāda 156 ar šo dzinēju ir ļoti rets auto,detaļas viņam nevar tipa dabūt,tādas eiropā ir ļoti mazs,latvijā vispār nav,vis slikti utt,teica labāk tev vinju atdod mums kā pirmo iemaksu un paņemt 159to....
tajā pašā laikā zvanot uz auto brava,man 15 min laikā,atzvanīja un piedāvāja vieniego analogo pusasis skf!
tad raku tālāk pats,atradu skf kodus atradu kur tas pusasis ir,bij polijā viena,un viena lietuvā!
kad pēc kāda laika nopublicēju info šeit forumā ar visiem skf un oem kodiem cenām utt,man par parsteigumu zvanīja no ficinas un teica,labdien-mēs varam piedāvāt jums analogu skf
kautgan sākumā ar putām uz lūpām bljāva ka šī retā automašina ir jaatdod ficinai un jāņem 159to
p.s summa par pusas nomaiņu gan bij lētaka ficinā!
p.s 2 es nevienu neapvainoju personīgi,ne to kas runāja pa tel,ne ficinu kopumā,un nereklamēju autobravu,bet pastāstīju savu pieredzi!
|
Wed Jan 04, 2017 4:50 pm |
|
 |
Lauvenc
Pievienojies: 08 Jan 2008
Komentāri: 50
2008 Alfa-Romeo 159SW
|
elbee rakstīja:Gangamstyle rakstīja:Neticu ka ficina kaut ko sakariigi maak nocipot. Taa nav ciposana, ta ir standarta fankjika pietiishana vadiem ar izoleni... tad jau labaak pie karuusas.
Tuvākajā laikā pie (Autofficina) jums pieteikšos, lai atbrīvotos no EGR/DPF - tāpēc ir tāds jautājums: vai var amputēt EGR/FPF + nepieciešamā pārprogrammēšana, bet paliekot pie esošajiem 200Zs/400Nm? Ja manuprāt 230Zs/470Nm nav nepieciešami.. P.s. AR 159 SW automāts.
|
Wed Jan 04, 2017 5:22 pm |
|
 |
elbee
Member of

|
Lauvenc rakstīja:elbee rakstīja:Gangamstyle rakstīja:Neticu ka ficina kaut ko sakariigi maak nocipot. Taa nav ciposana, ta ir standarta fankjika pietiishana vadiem ar izoleni... tad jau labaak pie karuusas.
Tuvākajā laikā pie (Autofficina) jums pieteikšos, lai atbrīvotos no EGR/DPF - tāpēc ir tāds jautājums: vai var amputēt EGR/FPF + nepieciešamā pārprogrammēšana, bet paliekot pie esošajiem 200Zs/400Nm? Ja manuprāt 230Zs/470Nm nav nepieciešami.. P.s. AR 159 SW automāts.
Var tikai atslegt DPF un EGR
_________________ Itāļu auto speciālisti, auto tirdzniecība - 67 383 626 www.autofficina.lv
|
Wed Jan 04, 2017 5:26 pm |
|
 |
Lauvenc
Pievienojies: 08 Jan 2008
Komentāri: 50
2008 Alfa-Romeo 159SW
|
Tuvākajā laikā pie (Autofficina) jums pieteikšos, lai atbrīvotos no EGR/DPF - tāpēc ir tāds jautājums: vai var amputēt EGR/FPF + nepieciešamā pārprogrammēšana, bet paliekot pie esošajiem 200Zs/400Nm? Ja manuprāt 230Zs/470Nm nav nepieciešami.. P.s. AR 159 SW 2.4 automāts.
elbee rakstīja:
Var tikai atslegt DPF un EGR.
Super! Tad izdomāšu ko gribu, un nākamnedēļ pieteikšos!
|
Wed Jan 04, 2017 5:29 pm |
|
 |
elbee
Member of

|
Var ari uzlikt jaunu filtru, nu jau ir ari aftermarkets pieejams, kas nemaksa tukstosus. 159 1.9/2.4 DPF filtri 400~500EUR atkariba no razotaja. Masinam, kas razotas 2012 un jaunakam vispar neiesakam nemt filtrus ara, tas tikai laika jautajums, kad TA saks parbaudit. Tomer 2.4 iesakam nemt ara filtru, likvidet EGR un pie viena iepludi iztirit likvidejot klapites. Tad ta masina gan lec normali, gan iet patikami, gan neradis problemas ar dzineju del pastiprinatas izpludes karsesanas.
|
Wed Jan 04, 2017 7:20 pm |
|
 |
Braucejs
Pievienojies: 28 Jan 2012
Komentāri: 100
|
elbee rakstīja:Var ari uzlikt jaunu filtru, nu jau ir ari aftermarkets pieejams, kas nemaksa tukstosus. 159 1.9/2.4 DPF filtri 400~500EUR atkariba no razotaja. Masinam, kas razotas 2012 un jaunakam vispar neiesakam nemt filtrus ara, tas tikai laika jautajums, kad TA saks parbaudit. Tomer 2.4 iesakam nemt ara filtru, likvidet EGR un pie viena iepludi iztirit likvidejot klapites. Tad ta masina gan lec normali, gan iet patikami, gan neradis problemas ar dzineju del pastiprinatas izpludes karsesanas.
Un ko iesakat darīt ar 159 1.9jtd 16v ar plastmasas ieplūdes kolektoru? (Domāju tieši klapes)
|
Thu Jan 05, 2017 1:36 pm |
|
 |
elbee
Member of

|
Braucejs rakstīja:elbee rakstīja:Var ari uzlikt jaunu filtru, nu jau ir ari aftermarkets pieejams, kas nemaksa tukstosus. 159 1.9/2.4 DPF filtri 400~500EUR atkariba no razotaja. Masinam, kas razotas 2012 un jaunakam vispar neiesakam nemt filtrus ara, tas tikai laika jautajums, kad TA saks parbaudit. Tomer 2.4 iesakam nemt ara filtru, likvidet EGR un pie viena iepludi iztirit likvidejot klapites. Tad ta masina gan lec normali, gan iet patikami, gan neradis problemas ar dzineju del pastiprinatas izpludes karsesanas.
Un ko iesakat darīt ar 159 1.9jtd 16v ar plastmasas ieplūdes kolektoru? (Domāju tieši klapes)
Ar plastmas neko ipasu nevar iesakt. Nomainit pet jaunu, ja kaut kas nestrada  Bet Alfam 1.9 ar plastmasas kolektoriem ipasas problemas neesam noverojusi.
|
Thu Jan 05, 2017 2:19 pm |
|
 |
Braucejs
Pievienojies: 28 Jan 2012
Komentāri: 100
|
elbee rakstīja:Braucejs rakstīja:elbee rakstīja:Var ari uzlikt jaunu filtru, nu jau ir ari aftermarkets pieejams, kas nemaksa tukstosus. 159 1.9/2.4 DPF filtri 400~500EUR atkariba no razotaja. Masinam, kas razotas 2012 un jaunakam vispar neiesakam nemt filtrus ara, tas tikai laika jautajums, kad TA saks parbaudit. Tomer 2.4 iesakam nemt ara filtru, likvidet EGR un pie viena iepludi iztirit likvidejot klapites. Tad ta masina gan lec normali, gan iet patikami, gan neradis problemas ar dzineju del pastiprinatas izpludes karsesanas.
Ar plastmas neko ipasu nevar iesakt. Nomainit pet jaunu, ja kaut kas nestrada Bet Alfam 1.9 ar plastmasas kolektoriem ipasas problemas neesam noverojusi.
Lasīju Alfaownerī, ka ar plastmasas kolektoru ir trakāk nekā ar lieto, jo tieši plastmasas kolektorā ir metāla klapes, bet metāla kolektorā plastmasas. Vot i es domāju, ko darīt? Vai vispār kaut ko darīt, lai nenotiek šaize, vai braukt kamēr nav problēmu.  Vienīgā pazīme, kas man varētu norādīt uz problēmu saistītu ar klapēm, ir palaižot dzinēju, tas izlaiž nedaudz melnus dūmus pa izpūtēju. Omas pieturās saka, ka varētu gaiss iet garām asīm, uz kurām piestiprinātas klapes.
|
Thu Jan 05, 2017 3:32 pm |
|
 |
demooon87
Pievienojies: 01 Sep 2009
Komentāri: 278
|
elbee rakstīja:Braucejs rakstīja:elbee rakstīja:Var ari uzlikt jaunu filtru, nu jau ir ari aftermarkets pieejams, kas nemaksa tukstosus. 159 1.9/2.4 DPF filtri 400~500EUR atkariba no razotaja. Masinam, kas razotas 2012 un jaunakam vispar neiesakam nemt filtrus ara, tas tikai laika jautajums, kad TA saks parbaudit. Tomer 2.4 iesakam nemt ara filtru, likvidet EGR un pie viena iepludi iztirit likvidejot klapites. Tad ta masina gan lec normali, gan iet patikami, gan neradis problemas ar dzineju del pastiprinatas izpludes karsesanas.
Ar plastmas neko ipasu nevar iesakt. Nomainit pet jaunu, ja kaut kas nestrada Bet Alfam 1.9 ar plastmasas kolektoriem ipasas problemas neesam noverojusi.
Удаляли в пластассовых коллекторах заслонки много раз. Даже гораздо проще, чем в алюминиевых.
|
Fri Jan 20, 2017 12:07 am |
|
 |
marciss
Pievienojies: 09 Jun 2011
Komentāri: 432
Atrašanās vieta: Capital
|
vot sāku domāt par tām klapītēm. Uz 159 2.4 tā ir tikpat must have procedūra kā EGR/DPF off (tas tā kā jau būtu)? Itkā vēsākā laikā lec pasūdīgi, ar dūmiem utt, kas sasaucās ar klapīšu esamību... No darba viedokļa to ieteicams darīt kopā ar zobenes un ūdenssūkņa maiņu?
|
Fri Jan 20, 2017 12:11 pm |
|
 |
neste
Pievienojies: 10 May 2009
Komentāri: 135
|
Vai kādam ir pieredze ar šādu "anti DPF"? Ir velēšanās pasūtīt.
http://www.ebay.de/itm/Tubo-rimozione-filtro-antiparticolato-DPF-FAP-Alfa-Romeo-159-Brera-Spider/192062401607
Protams, būs nepieciešams vēl papildus pārprogrammēt smadzenes.
Varbūt pie mums kāds prot tādu uzmetināt no INOX?
|
Mon Jan 23, 2017 11:46 pm |
|
 |
alfa146
Pievienojies: 24 May 2007
Komentāri: 1994
|
Вопрос,а нафига?
Вырезал внутренности,аккуратно заварил,я себе трубу внутри банки вваривал,и красота.Зачем платить больше.
|
Mon Jan 23, 2017 11:54 pm |
|
 |
neste
Pievienojies: 10 May 2009
Komentāri: 135
|
Par naudu neiet runa, vienkārši reizi pa reizei gribas palutināt savu Alfu un nopirkt kaut ko skaistu.
Piemēram, tagad cenšos sameklēt perforēto bremžu disku komplektu (Brembo 330mm),
kāds teiks - ja nepiedalās sacensībās, tad ikdienas lietošanai tādus nevajag.
Piekrītu, varbūt arī nevajag, bet man gribās.
|
Tue Jan 24, 2017 12:14 am |
|
 |
|
Pašlaik ir Mon Jun 16, 2025 11:55 pm | Visi laiki ir GMT + 3 Stundas
|
58 lapa no 83 lapām pavisam
|
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus Jūs šeit nevarat pievienot komentārus Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus Jūs šeit nevarat balsot aptaujās
|
|
|