Atbildēt pie šī temata 27 lapa no 53 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 51, 52, 53  Nākošais
tehniskie jautajumi ,problemas,ķibeles
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Squash3 rakstīja:
2003 gada 166 2.4jtd mierīgi braucot pilsēta vaig 6km kamēr sāk pūst siltu gaisu bet liekas ka salonā vairāk pa 22 grādi nemaz nav ziemā motora tempertūra ap 70 grādiem un stāvot uz vietas ātri dzesējas

pie cik liela sala tas ir?-10 -20? kāpēc viņi tik slikti silst nezs?

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Liekas normāli silst viņa sākot no kādiem -6 grādiem. taču tai pat laikā degvielu arī tērē ļoti maz Ventspils-Rīga-Ventspils pietiek ar 20 eiro

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Squash3 rakstīja:
Liekas normāli silst viņa sākot no kādiem -6 grādiem. taču tai pat laikā degvielu arī tērē ļoti maz Ventspils-Rīga-Ventspils pietiek ar 20 eiro

kompis vidējo rāda pēc sētas mietiem Laughing

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Rāda samērā precīzi 1100km ventspils-Polija(suvalki)-Ventspils braucot vietām ar ātrumu ap 170 vietām kad bija kāds ar ko paskrieties  izgāja 60 eiro ar pilnu mašīnu pluss pilnu bagažnieku atpakaļ braucot, diemžēl neaceros cik man rādija vidējo bet ar nebija daudz. Pa Poliju ka braucu tā lai iekļautos satiksmē bija jābrauc krietni virs atļautā, Braucot mājās zīme 70 pats braucu 90 un no muguras man smagais pīpina lai kustos ātrāk Very Happy

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
liekas vidējais bija 5 vai 5.2. uz īsu gabalu piem viens km pilsētā vidējais būs kādi 11 litri

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
bildē redzamie 4.4 litri ir rudenī tagad ziemā ir vidēji uz tādu pašu gabalu 4,8-4,9

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Man 156 ar 1,9 arī lēni uzsilst. Kādu laiku ir jāpabrauc, lai salonā paliktu kaut cik normāli. Nekad nav bijis tā, ka paliek karsti un jāgriež temp nost   Very Happy

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Uzliku jaunu termostatu un ir o.k.
Diezgan ātri ir silts. Klimatakontrole strādā o.k.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
krods rakstīja:
Squash3 rakstīja:

Man pēc pieredzes ir stabils +1l pie rādījuma. Žūžinot uz 80, esmu dabūjis arī displejā 3.8l.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Kungi! Dāmas! Nav gan Alfa, bet tālu jau ar nekur nav - Lancia Lybra. Sāka visu laiku pīkstēt parkingsensori. Viss liecina, ka tie varētu būt rūpnīcā iesprausti, jo nu dikti jau iederās kopējā ainavā. Un, pat ja nav, tad kur meklēt šaizi? No ārpuses tīri kā slimnīcas bahilas. Iekšā tam štrunta sensoram tak nekas sasalt nevar? Neesmu tādu pušu zaģējis, bet man liekās, ka tur iekšā pat nekas nav?

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
jaunus meklē!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
dzintis rakstīja:
jaunus meklē!

Raut dēļ tā nost bamperi, pirkt krāsu, krāsot jaunos sensorus... Oriģinālos diez vai dabūšu, ķīnieši pēc formas galīgi neiet iekšā (krietni mazāki). Šo procedūru gribētos atstāt kā plānu Z. Var jau, protams, viņus ar pogu atslēgt, ko arī esmu izdarījis, bet ar viņiem patīkamāk...Smile Tāpēc es par to sasalšanu jautāju.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
problēma kontaktā visdrīzāk

Put yourself in a corner and find a way out!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Man bija viens nomiris no 4 un visa sistēma nestrādāja..ebajā   ap 15 eur  oriģināla vietā..laikam no polijas.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Arnijs rakstīja:
krods rakstīja:
Squash3 rakstīja:

Man pēc pieredzes ir stabils +1l pie rādījuma. Žūžinot uz 80, esmu dabūjis arī displejā 3.8l.

Absalūtais rekors uz kompja ir man 4.3 bet tas ir izdevies tik vienreiz 2 gadu laikā  uz lielu atālumu ar izskatās ok

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 27 lapa no 53 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 51, 52, 53  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration