Autors |
Ziņojums |
Noname
Pievienojies: 24 Aug 2010
Komentāri: 84
|
Nu nezinu.
Vēl nesen savai 159ajai abas šīs atsaites mainīju.
Ņēmu oriģinālās un cena bija tīri demokrātiska.
Negribu samelot, bet priekšējā kaut kad ap 10eur un pakaļējā kādi 14 vai 17eur.
Ceru ka pareizi ciparus atcerējos, bet nu ap 50eur toch nebija.
|
Sat Jun 28, 2014 6:17 pm |
|
 |
petjka
Member of

Pievienojies: 22 Mar 2011
Komentāri: 1606
1990 Alfa-Romeo 75
|
Noname rakstīja:Nu nezinu.
Vēl nesen savai 159ajai abas šīs atsaites mainīju.
Ņēmu oriģinālās un cena bija tīri demokrātiska.
Negribu samelot, bet priekšējā kaut kad ap 10eur un pakaļējā kādi 14 vai 17eur.
Ceru ka pareizi ciparus atcerējos, bet nu ap 50eur toch nebija. 
159 nav gluži CW unikālo detaļu ziņā
|
Sat Jun 28, 2014 6:57 pm |
|
 |
koijotins
Member of

Pievienojies: 02 May 2008
Komentāri: 5936
Atrašanās vieta: Lēdurga
1984 Alfa-Romeo 90
|
a reali prasi prieks CW maksa tik un tik, panem no 159 un maksa stipri mazak  neesu iedzilinajies sitaja, izdomat var visu un vienmer, bet vai tas atmaksajas iztereta laika zina?
ja nemaldos tad garumi sakrit, virzieni laikam abolisiem preteji, vobsem fleksis un metinamais ar jaliek pie darba
_________________ visa veida itāļu auto remonts un rezerves daļas 28397250
|
Sat Jun 28, 2014 9:44 pm |
|
 |
zeenjaa
Pievienojies: 10 Sep 2006
Komentāri: 1565
Atrašanās vieta: Jelgava
|
Paldies Ficīnai par telefonisku konsultāciju, tā tiešām daudz ko šoreiz atrisināja, ņemot vērā, ka tālāk biju jau noslāņojies iet ar K-2
Auto temp. Izrādījās mirkļa vājums
Bet tomēr jautājums paliek par tipisko turbīnes sūcējskaņu, vai tas ir ļoti bīstami, jeb līdz Rīgai varu braukt savā goda un nebaidīties? Kura siksna piedzen turbīnu? Zobens nevar noplīst? Citādi jau tikai jauda pazudīs, ja pārstās griezt? ES pareizi spriežu?
|
Wed Jul 23, 2014 7:20 pm |
|
 |
zeenjaa
|
Paldies Ficīnai par telefonisku konsultāciju, tā tiešām daudz ko šoreiz atrisināja, ņemot vērā, ka tālāk biju jau noslāņojies iet ar K-2
Auto temp. Izrādījās mirkļa vājums
Bet tomēr jautājums paliek par tipisko turbīnes sūcējskaņu, vai tas ir ļoti bīstami, jeb līdz Rīgai varu braukt savā goda un nebaidīties? Kura siksna piedzen turbīnu? Zobens nevar noplīst? Citādi jau tikai jauda pazudīs, ja pārstās griezt? ES pareizi spriežu?
|
Wed Jul 23, 2014 7:21 pm |
|
 |
aiso
Pievienojies: 14 May 2012
Komentāri: 231
Atrašanās vieta: Valmiera
|
Turbīnu griež atgāzes, bet noplīst var jebkas un jebkad. Ja baidies braukt, tad stum vai staigā kājām
|
Wed Jul 23, 2014 8:00 pm |
|
 |
zeenjaa
|
kāds atceras/zin kur sameklēt utt kādas xenona spuldzes paredzētas CW? veco kkur garažā pakāsu un pirms jaukt laukā to purnu gribas lai stāv jaunas divas spuldzes nu vai viena ko nomainīt. bet nevaru atrast. manuālī arī neraksta visu izšķirstiju
|
Mon Oct 06, 2014 3:24 pm |
|
 |
marciss
Pievienojies: 09 Jun 2011
Komentāri: 432
Atrašanās vieta: Capital
|
D2S
Lai samainītu priekša nav jājauc, es ir piešāvies jau 10 min tikt galā neko nejaucot. Vēlams mainīt pa pāriem, jo ar laiku tonis atšķiras.
etk.lv ir par lebu cenu.
|
Mon Oct 06, 2014 3:35 pm |
|
 |
zeenjaa
|
marciss rakstīja:D2S
Lai samainītu priekša nav jājauc, es ir piešāvies jau 10 min tikt galā neko nejaucot. Vēlams mainīt pa pāriem, jo ar laiku tonis atšķiras.
etk.lv ir par lebu cenu.
jā šito es arī atradu! tiešām labas cenas!
man vajag arī to xenona bloku noņemt kontaktus paskatīties, jo aizdomas, ka spuldze vesela, bet nedeg vienā pusē. iepriekš rakstiju par problēmām xenona topikā. tā ka pērku rezerves spuldzes un nāksies izjaukt priekšu, lai pie blokiem normāli ērti piekļūt.
bet uz priekšdienām, kā tu piešāvi? to skalojamo bačoku skrīvēji nost labajā pusē? kreisajā vēl +/- varētu piekļūt
|
Mon Oct 06, 2014 3:48 pm |
|
 |
marciss
Pievienojies: 09 Jun 2011
Komentāri: 432
Atrašanās vieta: Capital
|
man tas pats jaaizveic, raustaas xenons labajaa pusee. Tu vareetu DIY manuaali sabildeet procesu
Pirms maini blokus, samaini spuldzes vietaam, lai redzeetu kas pie vainas.
Lai tiktu pie spuldzeem (iesaku saakt ar labo): Noskruuvee dzineeja dekoratiivo vaaku, kaut uz pusi. Tad dzeseeshanas bachokam 3 skuuves un ar paliec uz dzineeja pusi. Paraadiisies daudz (saliidzinosihi) vietas lai vareetu tikt klaat un saprast kaa tur viss notiek ar ievietoshanu. Tad kad pieshaavies, otru pusi var uz aklo jau salikt
OEM ballastus var aizvietot ar vieteejiem aftermarketiem? pie reizes arii pashus spuldzhu konektorus varbuut veerts nomainiit.
|
Mon Oct 06, 2014 11:19 pm |
|
 |
zeenjaa
|
nu mēģināšu, bet nu tik brīvdienās un laika man ierobežots  ja kautkas nesanāks - vedīšu pie elektriķiem, lai ņemās.
|
Tue Oct 07, 2014 8:52 am |
|
 |
zeenjaa
|
Svaigs, nakts 10cm sniegs tā ir CW paradīze....
|
Sun Dec 28, 2014 1:20 am |
|
 |
zeenjaa
|
diez vai ar esošo CW pieredzēšu nākamo riepu pirkšanu, tādēļ ierakstīšu, lai paliek vēsturei, ja nu kādam noder.
Ilgstoši meklējot un lasot visus testus un atsauksmes esmu apstājies pie, manuprāt, labākā varianta ziemas riepām no sērijas "labākais par konkrēto cenu".
COOPER WEATHER MASTER SA2. 101V 225/55 R17 = 65e/gb (protams jaunas)
priekš Continental grupas riepas un atbilstošiem rādītājiem un testu rezutlātiem es teiktu, ka ļooooti labi! vēl skatīsies ziemā kā uzvedīsies, bet pagaidām patīk.
|
Wed Nov 11, 2015 12:43 pm |
|
 |
zeenjaa
|
tā nu ir sanācis, ka 2 dienu laikā esmu mistiskā kārtā izsitis abas miglu lampas  pirmais variants - izsita speciāli - bet tad jautājums kam jābūt galvā, lai izsistu tikai miglas lukturus Alfai  otrs variants ir 0,1% iespējamība, ka 2 dienu laikā ar radzēm vai šķembām izsistas braucot. jo citi vizuāli defekti bamperim nav.
no 156sedana/SW der? vai jāmeklē tieši no CW? kādam nemētājas? stikliņi atsevišķi nemainās?
|
Fri Nov 20, 2015 1:26 pm |
|
 |
dzintis
Pievienojies: 20 Jul 2006
Komentāri: 3819
Atrašanās vieta: tur kur pēdējā alfa...
1996 Alfa-Romeo Spider
|
Jaunas 14 eur. Der no visām 156. alfām un no Fiat Croma
_________________ dejojam dizko!