Jautājums sekojošs Varbūt ir kāds dīzeļ eksperts kas var pastastit vai GT alfiņai der smidzinātāji no Saab TID vai Opel? Kodi citi, bet ebay saka ka viņiem visiem vienadi. Varbut tomer ir kads kas var pastastit kko tuvāk par so tēmu ??? Jau iepriekš večiem paldies par padomu
Jautājums sekojošs Varbūt ir kāds dīzeļ eksperts kas var pastastit vai GT alfiņai der smidzinātāji no Saab TID vai Opel? Kodi citi, bet ebay saka ka viņiem visiem vienadi. Varbut tomer ir kads kas var pastastit kko tuvāk par so tēmu ??? Jau iepriekš večiem paldies par padomu
Ja Bosch kodi vienādi tad sprauslas 1:1 tādas pašas.
Pievienojies: 02 May 2008
Komentāri: 5936
Atrašanās vieta: Lēdurga 1984 Alfa-Romeo 90
sprauslam katrai ir savs unikalais kods kas jaieraksta vadibnieka, 16varstam ir iespejami 2 sprauslu varianti abi bosch razojumi, der ari no opeliem un sabiem tik jaskatas lai bosch kodi sakristu
_________________ visa veida itāļu auto remonts un rezerves daļas 28397250
Paldies visiem mēģināsim. Nav cita varianta. Paziņoja ka esot beigtas visas sprauslas dēl rūsas. Rūsa rampā divi pleķīši bet smidzinātājiem esot kirdik un neatmaksajas labot.
Pievienojies: 10 Sep 2006
Komentāri: 1565
Atrašanās vieta: Jelgava
uldis_jelgava rakstīja:
Paldies visiem mēģināsim. Nav cita varianta. Paziņoja ka esot beigtas visas sprauslas dēl rūsas. Rūsa rampā divi pleķīši bet smidzinātājiem esot kirdik un neatmaksajas labot.
nezinu vai līdzīgs gadījums, bet man Ficinā nomainīja vadus/štekerus un pašas sprauslas nevajadzēja labot/mainīt
nezinu vai līdzīgs gadījums, bet man Ficinā nomainīja vadus/štekerus un pašas sprauslas nevajadzēja labot/mainīt
Man jau viņas bija izņemtas araa un tapec var drosi teikt ka kirdik
Pašlaik ir Sun Apr 27, 2025 1:34 pm | Visi laiki ir GMT + 3 Stundas
1 lapa no 1 lapām pavisam
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus Jūs šeit nevarat pievienot komentārus Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus Jūs šeit nevarat balsot aptaujās