Autors |
Ziņojums |
RUTULIS
Pievienojies: 10 Dec 2014
Komentāri: 21
Atrašanās vieta: Ventspils
|
 netieku masinaa...
Sveiki Alfisti.
Lieta sekojosa. 156alfina 1998 gads. Nevaru tikt masina...atslegas ir tikai no aizdedzes un akitiss nosedies tapec ar pulti nevaru atslekt. Ir kadi varianti ka dabut vala masinu?
|
Sat May 09, 2015 12:01 pm |
|
 |
Biker
Member of

Pievienojies: 29 Jan 2007
Komentāri: 781
Atrašanās vieta: Rīga
2004 Alfa-Romeo GT
|
 Re: netieku masinaa...
RUTULIS rakstīja:Sveiki Alfisti.
Lieta sekojosa. 156alfina 1998 gads. Nevaru tikt masina...atslegas ir tikai no aizdedzes un akitiss nosedies tapec ar pulti nevaru atslekt. Ir kadi varianti ka dabut vala masinu?
Itka var caur pagrieziena lukturiti sparna meginat padot 12v un ar pulti atslegt. Vienreiz dzive ta izdevas. Lai veicas.
_________________ Mūsu klienti brauc! http://auto-apkopes-serviss.lv
|
Sat May 09, 2015 1:00 pm |
|
 |
ega
Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 3570
Atrašanās vieta: Rīga, Daugavpils
1996 Alfa-Romeo 155
|
Aizdedzes atslēga atšķiras no slēdzeņu atslēgas?
Bagāžnieku var atvērt?
|
Sat May 09, 2015 1:02 pm |
|
 |
arba
Member of

Pievienojies: 16 Jul 2006
Komentāri: 5514
Atrašanās vieta: Rīga
1975 Alfa-Romeo GTV 2000 Bertone
|
ja tas ir Rīgā, tad var izsaukt SOS, viņi atver durvis jebkam 2 min laikā
man reiz gadījās, cik maksāja neatceros
_________________ es atgriezos 3 x
|
Sat May 09, 2015 4:25 pm |
|
 |
RUTULIS
|
Ar savu atslēgu neko nevaru atslēkt. Sazinājos ar bijušo alfas īpašnieku un viņam nav bijušas nevienas citas atslēgas...
Rīt pamēģināšu ar to strāvas padošanu bet kaut ka maz ticams ka izdosies.
|
Sat May 09, 2015 6:55 pm |
|
 |
RUTULIS
|
arba rakstīja:ja tas ir Rīgā, tad var izsaukt SOS, viņi atver durvis jebkam 2 min laikā
Alfiņa dzīvojas pa Ventspili
|
Sat May 09, 2015 6:56 pm |
|
 |
Arnijs
Pievienojies: 22 Apr 2008
Komentāri: 567
Atrašanās vieta: Rīga, Purčiks
|
RUTULIS rakstīja:arba rakstīja:ja tas ir Rīgā, tad var izsaukt SOS, viņi atver durvis jebkam 2 min laikā
Neredzu īpašas problēmas. Ņem ejošu aķi, (vai arī kāds čoms ar savu auto var nobarot šo pasākumu) 2 pagarākus vadus un domkratu. Dabū vienu pusi uz bluķiem un , palienot apakšā, var tikt klāt pie startera + vada (vai arī pie ģeneratora +) Caur pagriezienu lampiņu - pat diezgan ticams, ka var arī nesanākt Arī masu neaizmirsti pievienot. Ar vienu pašu + vadu nekas nenotiek.
_________________ Kur ir olas, tur ir arī brokastis /Mārtiņš Rītiņš/
|
Sat May 09, 2015 7:37 pm |
|
 |
RUTULIS
|
Arnijs rakstīja:RUTULIS rakstīja:arba rakstīja:ja tas ir Rīgā, tad var izsaukt SOS, viņi atver durvis jebkam 2 min laikā
Neredzu īpašas problēmas. Ņem ejošu aķi, (vai arī kāds čoms ar savu auto var nobarot šo pasākumu) 2 pagarākus vadus un domkratu. Dabū vienu pusi uz bluķiem un , palienot apakšā, var tikt klāt pie startera + vada (vai arī pie ģeneratora +) Caur pagriezienu lampiņu - pat diezgan ticams, ka var arī nesanākt Arī masu neaizmirsti pievienot. Ar vienu pašu + vadu nekas nenotiek.
Rīt tiks mēģināti visi varianti!
Paldies par padomiem un tad jau uzrakstīšu kā man gāja.
|
Sat May 09, 2015 8:48 pm |
|
 |
RUTULIS
|
Sodien izravu pagriezienu no sparna un pieliku divus vadus. Nekas nasanaca. Tik tani puse dega pagriezienu lampas gan prieksa gan aizmugure. Meginasu celt masinu augsa un tikt pie startera vai generatora...
|
Sun May 10, 2015 9:48 pm |
|
 |
Prokurors
Pievienojies: 02 May 2011
Komentāri: 646
1996 Alfa-Romeo 146
|
RUTULIS rakstīja:Sodien izravu pagriezienu no sparna un pieliku divus vadus. Nekas nasanaca. Tik tani puse dega pagriezienu lampas gan prieksa gan aizmugure. Meginasu celt masinu augsa un tikt pie startera vai generatora...
Pirms celt... Esi pilnīgi pārliecināts, ka aķis nosēdies mašīnai un nevis baķorka nosprāgusi pultij?
|
Sun May 10, 2015 10:23 pm |
|
 |
RUTULIS
|
Prokurors rakstīja:RUTULIS rakstīja:Sodien izravu pagriezienu no sparna un pieliku divus vadus. Nekas nasanaca. Tik tani puse dega pagriezienu lampas gan prieksa gan aizmugure. Meginasu celt masinu augsa un tikt pie startera vai generatora...
Pirms celt... Esi pilnīgi pārliecināts, ka aķis nosēdies mašīnai un nevis baķorka nosprāgusi pultij?
Bateriju ari mainiju. Pec tam uzsitu pa riepam un signalizacija negaudoja. Tad nu noteikti akitis tuks.
|
Wed May 13, 2015 6:43 pm |
|
 |
|