Visi esam dzirdējuši kādi ir policisti Igaunijā. Vakar īstenībā veiksmīgi izspruku Galvenais stiepu ar darba masjīnu tā norm, karoč rādīju citiem igaunju satiksmes dalībniekiem kā jābrauc, bet parādīju kā jāapstājas kad ments stādina
Vinjiem ārpus apdzīvotas max ir 100 a es nācu uz 140 nju nekas īpašs un tad tur tāds kalns tipa un man jau tā ienāca prātā ka moš aiz kalna dzjeki stāv un ķer ar radarinju, nju nebraukšu uz 100 bet nju zin kā atlaidu pedāli un uzripoju. Pašā augšā esot man rādija 120 un tad ieraugu lejā stāv inspektori staltbrieži srazu tā sabremzēju uz 100 a dzjeks lejā jau sāk stresot un rāda lai apstājos. Nu neko apstājos arī. Vinjsh man atnāk un sāk kauko reivot igauniski es neko nesaprotu un jautāju: "Kā lūdzu, es nesaprotu" Šis tad sāk gogļīt krieviski prasīdams tiesības un tehpasport, a es srazu vinjam sāku jautāt kā lai ātrāk un taisnāk tiek uz Latviju, vinjsh tad man sāk teikt, ka tur un tur ir ceļa remonts un jāapbrauc būs. A es tā: "Kā... a mums neviens neko neteica." vārds pa vārdam par to kā apbraukt un nokļūt Valgā un tad Valkā. Tad šis jautā uz cik bija šajā ceļa posmā jābrauc. Es tad saku nu uz 100 laikam. Vinjsh tā a cik Tu brauci? Es saku uz....emmm..120. Tad šis radaru parāda tur 116 Šis vēl tā pasaka: "Jeslji znak jehatj na 100, tagda nada na 100 a nje na boljshe. Nje nu jeslji denjik mnogo tagda davai jehaj bistreje, mi nji zjadnije napisatj protakol. Tak shto astaroznjeje jedj. Vsjo, sjislivovo putji." Un vissss.... es svēti aizbraucu tālāk bez papīru kārtošanas un bez kronu un bakšu zuduma