Autors |
Ziņojums |
Asais
Pievienojies: 24 Aug 2014
Komentāri: 30
|
 Zobrata ķīlis
.
Pēdējoreiz rediģējis Asais Sun Nov 23, 2014 6:13 pm; pavisam rediģēts 1 reizi
|
Fri Oct 24, 2014 9:37 pm |
|
 |
j.k.
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15462
Atrašanās vieta: Rīga
2005 Alfa-Romeo 156GTA
|
ko pēc tam vainot ja neizturēs?
_________________ 156GTA, 75TS
Put yourself in a corner and find a way out!
|
Sat Oct 25, 2014 11:28 am |
|
 |
Asais
|
j.k. rakstīja:ko pēc tam vainot ja neizturēs?
Nū ķīļa izgatavotāju - autoffcina, jau vainot nevarees  takā būs jau uz sevi
|
Sat Oct 25, 2014 1:24 pm |
|
 |
vilsons
Pievienojies: 18 Jul 2006
Komentāri: 5241
2012 Alfa-Romeo MITO
|
Tam kurš to taisija ir "ideāla" izpratne par to, kas ir ķīlis. Es tādu gara darbu neliktu.
_________________ Vieglo un smago auto rezerves daļu vairumtidzienība un mazumtirdzniecība.
m.b:+371 26545924
|
Sat Oct 25, 2014 1:29 pm |
|
 |
Asais
|
vilsons rakstīja:Tam kurš to taisija ir "ideāla" izpratne par to, kas ir ķīlis. Es tādu gara darbu neliktu.
Es arī biju gaidijis ko labāk no tā servisa pēc viņu vārdiem - jā mierīgi varēs salabot.
|
Sat Oct 25, 2014 1:34 pm |
|
 |
dima.a
Member of

Pievienojies: 19 Apr 2010
Komentāri: 659
|
vilsons rakstīja:Tam kurš to taisija ir "ideāla" izpratne par to, kas ir ķīlis. Es tādu gara darbu neliktu.
diem žēl,ne visi saprot,kam ir domāts ķīlis,bet nu labi,mēs varam paņemt un pārtaisīt,vai pasūtīt jaunu un atgriezt naudu par šo darbu!
|
Mon Oct 27, 2014 10:40 am |
|
 |
Biker
Member of

Pievienojies: 29 Jan 2007
Komentāri: 781
2004 Alfa-Romeo GT
|
 Re: Zobrata ķīlis
Asais rakstīja:Jūsu prāt prāta darbs likt virsuu zobratu ar šādu ķīli? naak uz sadalenes...

Cik es saprotu tad kilis ir tikai apruvenai orintacija. Kilis nenotur zobratu pie sadales varpstas. Ir masinas kuram vispar nav sada kilisa. Un cik zinu tad kilis ir mazaks par vietu sadales varpsta, lai butu iespejams precizi ieregulet sadales varpstu Ta ka pie labakas gribesanas zobrats pie sadales varpstas ir pieskruvet pozicija kura kilis nemaz nepieskaras sadales varpstai. Drosi var sadu uzstadit, tikai ir pareizi jaieregule sadales varpstas pozicija, jeb jasaliek parezi zobsiksna, ko var izdarit tikai ar spec instrumentiem. Pienemu ka tas ir 1.9 vai 2.4 dizelis tikai nezinu cik varstu.
Pirms izsakam ko sliktu izlasam gramatinu un iepazistamies ar minimaliem motora uzbuves principiem. Tas tiem kas izsaka viedokli nezinot par ko.
_________________ Mūsu klienti brauc! http://auto-apkopes-serviss.lv
|
Mon Oct 27, 2014 1:20 pm |
|
 |
dima.a
Member of

Pievienojies: 19 Apr 2010
Komentāri: 659
|
 Re: Zobrata ķīlis
|
Mon Oct 27, 2014 4:31 pm |
|
 |
Asais
|
dima.a rakstīja:vilsons rakstīja:Tam kurš to taisija ir "ideāla" izpratne par to, kas ir ķīlis. Es tādu gara darbu neliktu.
diem žēl,ne visi saprot,kam ir domāts ķīlis,bet nu labi,mēs varam paņemt un pārtaisīt,vai pasūtīt jaunu un atgriezt naudu par šo darbu!
Nu jau ir uzstādīts tas pats.
|
Mon Oct 27, 2014 5:38 pm |
|
 |
Asais
|
dima.a rakstīja:vilsons rakstīja:Tam kurš to taisija ir "ideāla" izpratne par to, kas ir ķīlis. Es tādu gara darbu neliktu.
|
Mon Oct 27, 2014 5:38 pm |
|
 |
Biker
Member of

Pievienojies: 29 Jan 2007
Komentāri: 781
2004 Alfa-Romeo GT
|
Asais rakstīja:dima.a rakstīja:vilsons rakstīja:Tam kurš to taisija ir "ideāla" izpratne par to, kas ir ķīlis. Es tādu gara darbu neliktu.
Lai labi ripo, ja pievilki skriemeli pie sadales varpstas ar nepieciesamiem NM, tad viss bus kartiba.
_________________ Mūsu klienti brauc! http://auto-apkopes-serviss.lv
|
Mon Oct 27, 2014 7:32 pm |
|
 |
Asais
|
Biker rakstīja:Asais rakstīja:dima.a rakstīja:vilsons rakstīja:Tam kurš to taisija ir "ideāla" izpratne par to, kas ir ķīlis. Es tādu gara darbu neliktu.
Lai labi ripo, ja pievilki skriemeli pie sadales varpstas ar nepieciesamiem NM, tad viss bus kartiba.
Paldies. Nu cerēsim
|
Mon Oct 27, 2014 10:00 pm |
|
 |
|