|
1 lapa no 2 lapām pavisam
|
Autors |
Ziņojums |
Braucejs
Pievienojies: 28 Jan 2012
Komentāri: 100
Atrašanās vieta: Rīga
|
 Pērku kondicioniera radiatoru
Sveiks. Interesē kondicioniera radiators (kondensators) 156jai, cik sapratu visiem dzinējiem vienāds, sākot ar 1.6 beidzot ar 2.5. Interesē lietots, par saprātīgu cenu, labā stāvoklī, t.i., varbūt dažus gadus atpakaļ mainīts, vai arī vnk labs. Jauns maksā tik daudz, ka pāriet jebkāda vēlme to visu remontēt, un pēc tam vēl pildīt kondišku.
P.s. 1.9 jtd 1999.gads
|
Sat May 03, 2014 10:48 pm |
|
 |
Arnijs
Pievienojies: 22 Apr 2008
Komentāri: 567
Atrašanās vieta: Rīga, Purčiks
|
 Re: Pērku kondicioniera radiatoru
Braucejs rakstīja: Jauns maksā tik daudz, ka pāriet jebkāda vēlme to visu remontēt, un pēc tam vēl pildīt kondišku.
P.s. 1.9 jtd 1999.gads
Nu nu.... Ja sūta no kādas rūpnīcas, sanāktu ap 100 naudiņām. Tas skaitās dārgi?
_________________ Kur ir olas, tur ir arī brokastis /Mārtiņš Rītiņš/
|
Sun May 04, 2014 10:19 am |
|
 |
Braucejs
|
Arnijs rakstīja:Braucejs rakstīja: Jauns maksā tik daudz, ka pāriet jebkāda vēlme to visu remontēt, un pēc tam vēl pildīt kondišku.
P.s. 1.9 jtd 1999.gads
Nu nu.... Ja sūta no kādas rūpnīcas, sanāktu ap 100 naudiņām. Tas skaitās dārgi? 
No kādas vēl rūpnīcas sūtīt? Var nopirkt pa 100, tik alfas vērtība ir tāda, kāda tā ir. Bet runa nav par to.
|
Sun May 04, 2014 11:15 am |
|
 |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
Braucejs rakstīja:Arnijs rakstīja:Braucejs rakstīja: Jauns maksā tik daudz, ka pāriet jebkāda vēlme to visu remontēt, un pēc tam vēl pildīt kondišku.
P.s. 1.9 jtd 1999.gads
No kādas vēl rūpnīcas sūtīt? Var nopirkt pa 100, tik alfas vērtība ir tāda, kāda tā ir. Bet runa nav par to.
Kada starpiba, kada ir masinas vertiba? Ja gribas lai strada kondicionieris un tapec ir jamaina radiators, tad tas jamaina, un 100 ir loti leti par kondiskas radiatoru jebkadai masinai... Neciesu so attieksmi, mana masina maksa 500eur, tapec tas uzturesana vairak ka 5eur neesmu gatavs ieguldit, rezultata pilnas ielas ar nopistam miskastem, kam nav ne tikai kondiskas, bet ari bremzu, riepu, piekares... Ja nav naudas masinu pienacigi uzturet, tad jabrauc ar tramvaju!
_________________ Itāļu auto speciālisti, auto tirdzniecība - 67 383 626 www.autofficina.lv
|
Sun May 04, 2014 11:55 am |
|
 |
muuris
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 2628
Atrašanās vieta: Valmiera
|
elbee rakstīja:Braucejs rakstīja:Arnijs rakstīja:Braucejs rakstīja: Jauns maksā tik daudz, ka pāriet jebkāda vēlme to visu remontēt, un pēc tam vēl pildīt kondišku.
P.s. 1.9 jtd 1999.gads
Kada starpiba, kada ir masinas vertiba? Ja gribas lai strada kondicionieris un tapec ir jamaina radiators, tad tas jamaina, un 100 ir loti leti par kondiskas radiatoru jebkadai masinai... Neciesu so attieksmi, mana masina maksa 500eur, tapec tas uzturesana vairak ka 5eur neesmu gatavs ieguldit, rezultata pilnas ielas ar nopistam miskastem, kam nav ne tikai kondiskas, bet ari bremzu, riepu, piekares... Ja nav naudas masinu pienacigi uzturet, tad jabrauc ar tramvaju!
Šo elbee domu citēt un ierāmēt, pilnībā piekrītu.
|
Sun May 04, 2014 12:36 pm |
|
 |
Braucejs
|
Kāds vispār ar to sakars? Es prasu te diskutēt par šo tēmu? Visi ir tik gudri, tikai kad atbraucu uz autofficinu, un teicu ka airbag lampina deg, un gribētu sataisīt, tad man pateica, ka tādas mašīnas nav tā vērtas, un remonts maksās vairāk nekā mašīna. Un piedāvāja vnk aizlīmēt lampiņu. Un tā ir pareizā attieksme? Nevajag te būt pašiem gudrākajiem, un rakstīt to, kas netiek jautāts. Ir piedāvājumi - ir, nav - nav. Vairāk mani neinteresē, nav ko te piemēslot topicu.
|
Sun May 04, 2014 12:47 pm |
|
 |
maarels1
Pievienojies: 19 Feb 2012
Komentāri: 55
|
|
Sun May 04, 2014 12:48 pm |
|
 |
Braucejs
|
maarels1 rakstīja:http://www.autojok.lv/alfa-romeo/156/radiatori
Paldies.  Šis gan labs piedāvājums.
|
Sun May 04, 2014 1:11 pm |
|
 |
koijotins
Member of

Pievienojies: 02 May 2008
Komentāri: 5936
Atrašanās vieta: Lēdurga
1984 Alfa-Romeo 90
|
tu negribi mainit radiatoru, bet esi gatavs nomainit visu air bag sistemu kam beidzies termins? izdarit to var par +/- 3000 einariem  jautajums vai tiesam to vajag  viekarsi nevajag jaukt svimpi ar pirkstu
kondiskas gadijuma pratigak ir likt jaunu radiatoru, nu miljonu vins nemaksa  lietoti visi bus +/- tadi jau kds tev ir  ietaupisi sodien piecuku un rit busi desmitnieku zaudejis  tada diemzel ir realitate
_________________ visa veida itāļu auto remonts un rezerves daļas 28397250
|
Sun May 04, 2014 1:29 pm |
|
 |
KaramBax
Pievienojies: 27 Jun 2007
Komentāri: 1440
Atrašanās vieta: Rīga-Jūrmala
1994 Alfa-Romeo 155
|
Braucejs rakstīja:Kāds vispār ar to sakars? Es prasu te diskutēt par šo tēmu? ...Vairāk mani neinteresē, nav ko te piemēslot topicu.
Piedod, bet alfistiem ir tendence būt "familiāriem", kas ir "savējo" izpausme, arī pret pilnīgi nepazīstamiem. Arī man patīk gudri *irst, ja ir labs garastāvoklis vai iedvesma.
Bet par to stāstu, ka detaļas cena vairākkārt pārsniedz mašīnas vērtību-
ne visi cilvēki saprot, ka ir tādi, kam sava mašīna nav tikai pakaļas pārvietojamais... un katram ir iemesls, kāpēc viņš grib braukt ar savu esošo mašīnu.
Tieši tāpat ir arī cilvēki, kuri nespēj saprast, kā ar vienu mašīnu var braukt ilgāk par 2-3 gadiem.
|
Sun May 04, 2014 11:44 pm |
|
 |
KaramBax
Pievienojies: 27 Jun 2007
Komentāri: 1440
Atrašanās vieta: Rīga-Jūrmala
1994 Alfa-Romeo 155
|
koijotins rakstīja:tu negribi mainit radiatoru, bet esi gatavs nomainit visu air bag sistemu kam beidzies termins? izdarit to var par +/- 3000 einariem jautajums vai tiesam to vajag viekarsi nevajag jaukt svimpi ar pirkstu
kondiskas gadijuma pratigak ir likt jaunu radiatoru, nu miljonu vins nemaksa lietoti visi bus +/- tadi jau kds tev ir ietaupisi sodien piecuku un rit busi desmitnieku zaudejis tada diemzel ir realitate 
Šim piekrītu pilnībā, arī vispārinājumam-
Jebkura detaļa, kas ir beigusi kalpot vecuma dēļ, tieši tāpat kā tāda, kura ir "mezgls, kas dilst", ir jāaizstāj ar jaunu.
Piemērs- motoreļļa, zobsiksna, vai kāds balstiekārtas plaukts.
Arī radiators, ja vien nav precīzi zināms, cik tas ir vecs (cik ilgi lietots/nelietots), vai nenodarbojies ar pētniecību un vari pa lēto pirms pirkšanas pārbaudīt spiediena noturību un visu caurulīšu sieniņu biezumu (cik sarūsējis).
Bet lietas, kas beigušas kalpot citu iemeslu dēļ, ne vecuma vai nodiluma, var aizstāt ar lietotām- visādi korpusi, lukturi un tamlīdzīgi štrunti.
Cita lieta ir attieksmē. Arī pārdevēja/servisa darboņa.
|
Mon May 05, 2014 12:09 am |
|
 |
MartinsT
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 12216
|
tajā brīdī, kad ir žēl katrs eiro, kas tiek maksāts par auto remontu/detaļu vienkārši vajag nomainīt auto
|
Mon May 05, 2014 7:58 am |
|
 |
arba
Member of

Pievienojies: 16 Jul 2006
Komentāri: 5514
1975 Alfa-Romeo GTV 2000 Bertone
|
kad beidza ražot 156 ?
pirms 10 gadiem, viņai vispār var atrast vēl labu lietutu detaļu ?
Mani šad tad pārsteidz ne tikai cilvēku attieksme pret auto, bet arī servisu, pat dārgu un autorizētu
un lūgumu nomainīt atslēgā batereju, kas nav mainīta 2 gadus saņemt pretjautājumu - viņa nestrādā, kāpēc jāmaina ?
vai patiešām man 3 eu bačenes dēļa jāsagaida brīdis, kad nevar auto durvis atvērt ?
_________________ es atgriezos 3 x
|
Mon May 05, 2014 9:38 am |
|
 |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
Ja vajag nopirkt detalu, tad to noperk auto detalu veikala vai srota. Diskusiju foruma raksta ar velmi padiskutet par detalas pirksanu. Ja vel piebilst, ka mana masina ir nozelojama, leta grabaza, kura negribu ieguldit ne kapeiku, tad velme padiskutet realizesies diez gan drosi!
_________________ Itāļu auto speciālisti, auto tirdzniecība - 67 383 626 www.autofficina.lv
|
Mon May 05, 2014 10:26 am |
|
 |
finns
Pievienojies: 07 May 2009
Komentāri: 1266
Atrašanās vieta: Rīga / Helsinki
1988 Alfa-Romeo 33
|
arba rakstīja:kad beidza ražot 156 ?
pirms 10 gadiem, viņai vispār var atrast vēl labu lietutu detaļu ?
Nu, ja pienjemtu, ka neviens, nekad mashiinu neremontee, tad noteikti, ka buutu gruuti atrast labu lietotu detalju. Bet taa kaa cilveekiem ir tomeer tendence mainiit daljas, tad 10 gadus vecas uz auto ir ne gluzhi visas. Un dazhi veel pamanaas nobliezt svaigi sataisiitu auto. Taa kaa nav tik traki  Var atrast, ja pameklee.
|
Mon May 05, 2014 10:48 am |
|
 |
|
Pašlaik ir Mon Apr 28, 2025 9:40 pm | Visi laiki ir GMT + 3 Stundas
|
1 lapa no 2 lapām pavisam
|
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus Jūs šeit nevarat pievienot komentārus Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus Jūs šeit nevarat balsot aptaujās
|
|
|