Atbildēt pie šī temata 311 lapa no 396 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 310, 311, 312 ... 394, 395, 396  Nākošais
Ko varat pateikt par šo konkrēto Alfu?
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Nr.7 rakstīja:
Ar 1-2kkm gadā es ieteiktu taksometru.

Paldies, demagoģija nav nepieciešama.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Vispār domāju to pilnīgi nopietni.
Ja tomēr savu auto, tad vislielāko motoru un ērtāko mašīnu, ko par to naudu vari atļauties.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Nr.7 rakstīja:
Ja tomēr savu auto, tad vislielāko motoru un ērtāko mašīnu, ko par to naudu vari atļauties.

Es arī atbildi biju domājis pilnīgi nopietni - Lielvārdē taksometra nav, turklāt savs auto ļauj braukt tagad un tūlīt, kad un kur vajag. Tāpēc arī teicu - demagoģija.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Lynx rakstīja:
Nr.7 rakstīja:

Es arī atbildi biju domājis pilnīgi nopietni - Lielvārdē taksometra nav, turklāt savs auto ļauj braukt tagad un tūlīt, kad un kur vajag. Tāpēc arī teicu - demagoģija.

Tev tas auto patīk? Izskatās, ka patīk, ja jau reiz ierunājies. Tad ņem ciet un esi laimīgs! Šķiet, sludinājumos visvairāk ir 1,6 benzīns. Ja nebrauksi dragreisā, tad būs i tev pietiekami, i sievai pa prātam.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Prokurors rakstīja:
Lynx rakstīja:
Nr.7 rakstīja:

Tev tas auto patīk? Izskatās, ka patīk, ja jau reiz ierunājies. Tad ņem ciet un esi laimīgs! Šķiet, sludinājumos visvairāk ir 1,6 benzīns. Ja nebrauksi dragreisā, tad būs i tev pietiekami, i sievai pa prātam.

+1000

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) MSN Messenger

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Vienīgi tie 1-2k km gadā izklausās ne pārāk labi arī no tā viedokļa, ka rūsai patīk auto, kas tiek reti lietoti. Un tur var rasties problēmas nejau tikai ar virsbūvi. Reti kad tiek ieeļļotas, izkustinātas gumijas, amīši, šarnīri utt. utjpr. Var jau būt, ka kļūdos, to daži labi šajā forumā zinās labāk pateikt.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Lynx rakstīja:
Nr.7 rakstīja:

Es tik nesapratu kā no Vācijas tikko atdzīts AR 147 var maksāt 1.5K-2K euro. Tie no linkiem 2 lapas atpakaļ. Cik tad tas maksāja Vācijā? Ja rēķina izmaksas un peļņu pārdevējam, diez vai 1000€ tā cena bija. Izskatās pēc frankenšteina auto, jo braucamās auto arī tur turkam pašam noderēs

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Hindo rakstīja:
Vienīgi tie 1-2k km gadā izklausās ne pārāk labi arī no tā viedokļa, ka rūsai patīk auto, kas tiek reti lietoti. Un tur var rasties problēmas nejau tikai ar virsbūvi. Reti kad tiek ieeļļotas, izkustinātas gumijas, amīši, šarnīri utt. utjpr. Var jau būt, ka kļūdos, to daži labi šajā forumā zinās labāk pateikt.

2000 km var būt kā 4 braucieni pa 500 km un 200 braucieni pa 10km.. man šķiet, ka šajā gadījuma ir otrais variants..

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
egils19 rakstīja:

Es tik nesapratu kā no Vācijas tikko atdzīts AR 147 var maksāt 1.5K-2K euro. Tie no linkiem 2 lapas atpakaļ. Cik tad tas maksāja Vācijā? Ja rēķina izmaksas un peļņu pārdevējam, diez vai 1000€ tā cena bija. Izskatās pēc frankenšteina auto, jo braucamās auto arī tur turkam pašam noderēs

Ja godīgi, es par to pašu vienmēr brīnos, kur bizness...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Bizness vienkārš - Leitis no diviem lego saliek vienu auto un tirgo nost. Vācietis savu naudu dabū no apdrošinātāja.
Nesen YouTube hīts bija auto Polijā, kur virsbūvi bija labojuši ar betonu, atklāja tikai kad uzsita to auto vēlreiz.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
egils19 rakstīja:
Bizness vienkārš - Leitis no diviem lego saliek vienu auto un tirgo nost. Vācietis savu naudu dabū no apdrošinātāja.
Nesen YouTube hīts bija auto Polijā, kur virsbūvi bija labojuši ar betonu, atklāja tikai kad uzsita to auto vēlreiz.

Nu bet jābūt arī pacietībai un prasmēm, lai ar to tik vien nodarbotos, kā visu laiku līmētu kopā autiņus no vairākiem... Sistu virsbūvi salabot un uztaisīt vizuāli lietojamu tomēr ar nav "blīkš-blākš-gatavs"... Smile Bet nu jā, katram savs pisness.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
neviens tak tik vecus šrotus kopā nemetina, aizmirstiet. R-eiropā cik tāda 147 maksā? 1000eur @mobile.de? nu tad perekupi tādus pērk par 600-700eur, ja kautkādi defekti, tad 500eur.....

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
egils19 rakstīja:

"Likt kopa" ari naudu maksa, ta ka tik letai masinai "likt kopa" nesanak. Visdrizak tas masinas ir bijusas ar kadiem mehaniskiem un vizualiem defektiem, kas taja gala ir izmestas

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
egils19 rakstīja:
Lynx rakstīja:
Nr.7 rakstīja:

Neaizmirstiet ka šiem abiem eksemlāriem klāt nāk reģistrācija LV +/- 500eur,plus vēl skatei šādi tādi sīkumi!!!
 Tik vecus autiņus toč nav vērts celt no šrotiem,ja piemēram ar kārbas defektu tur maksā 600eur + atvešana 300 eur+remonts 300eur,un pārējais kā sanāk!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
MartinsT rakstīja:
neviens tak tik vecus šrotus kopā nemetina, aizmirstiet. R-eiropā cik tāda 147 maksā? 1000eur @mobile.de? nu tad perekupi tādus pērk par 600-700eur, ja kautkādi defekti, tad 500eur.....

Te nu man ar šķiet, ka neviens nedrātēsies ar lego 1500 eiru dēļ. Saprotu X5 salipināt pa gabaliņam! Tad ir kampiens. Nedomāju, ka leitis pat 2009. gada 159 lipinās kopā, jo kā mēs labi zinām - rindas nestāv!

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu
Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 311 lapa no 396 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 310, 311, 312 ... 394, 395, 396  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration