Autors |
Ziņojums |
Prokurors
Pievienojies: 02 May 2011
Komentāri: 646
1996 Alfa-Romeo 146
|
 Cope
Neatradu neko par šo tēmu, tāpēc sāku jaunu. Ja kaut kur jau ir, tad dzēšam ārā. Bet jautājums bada pātagas vicinātājiem. Ja es sadomāju kādu pievakari sasmīdināt visus kaimiņus līdz bezsamaņai un pasēdēt pie manas mājas netālu esošās Daugavas ar vienu pīcku rokā, vai man tiešām jāpērk kaut kādas makšķernieku kartes vai kas tamlīdzīgs?
|
Mon Apr 21, 2014 6:40 pm |
|
 |
ralfins
Member of

Pievienojies: 17 Jul 2007
Komentāri: 6688
Atrašanās vieta: Rīga
|
 Re: Cope
Prokurors rakstīja:Neatradu neko par šo tēmu, tāpēc sāku jaunu. Ja kaut kur jau ir, tad dzēšam ārā. Bet jautājums bada pātagas vicinātājiem. Ja es sadomāju kādu pievakari sasmīdināt visus kaimiņus līdz bezsamaņai un pasēdēt pie manas mājas netālu esošās Daugavas ar vienu pīcku rokā, vai man tiešām jāpērk kaut kādas makšķernieku kartes vai kas tamlīdzīgs? 
...protams jāpērk...
|
Mon Apr 21, 2014 6:45 pm |
|
 |
aiso
Pievienojies: 14 May 2012
Komentāri: 231
Atrašanās vieta: Valmiera
|
 Re: Cope
Prokurors rakstīja:Neatradu neko par šo tēmu, tāpēc sāku jaunu. Ja kaut kur jau ir, tad dzēšam ārā. Bet jautājums bada pātagas vicinātājiem. Ja es sadomāju kādu pievakari sasmīdināt visus kaimiņus līdz bezsamaņai un pasēdēt pie manas mājas netālu esošās Daugavas ar vienu pīcku rokā, vai man tiešām jāpērk kaut kādas makšķernieku kartes vai kas tamlīdzīgs? 
Te tev nav Igaunija, pērc tik nost vai sūkā pirkstu.
|
Mon Apr 21, 2014 7:27 pm |
|
 |
Prokurors
1996 Alfa-Romeo 146
|
Tad nākamais jautājums - kur to karti parasti pērk? Tankštellēs un maksimās? Vai jābrauc kaut kādus speciālos makšķernieku veikalus meklēt?
|
Mon Apr 21, 2014 8:20 pm |
|
 |
ralfins
Member of

Pievienojies: 17 Jul 2007
Komentāri: 6688
|
Prokurors rakstīja:Tad nākamais jautājums - kur to karti parasti pērk? Tankštellēs un maksimās? Vai jābrauc kaut kādus speciālos makšķernieku veikalus meklēt?
...lielākajos makšķernieku veikalos vai netā http://www.makskeresanaskarte.lv ...
|
Mon Apr 21, 2014 8:26 pm |
|
 |
Prokurors
1996 Alfa-Romeo 146
|
OK. Paldies! Apsveru domu labāk pasēdēt ar makšķeri dārzā pie strūklakas... Rezultāts tāpat varētu būt identisks!  Tiesa gan, pie Daugavas būtu lielāka jautrība, jo tur kaimiņi iet izstadzināt suņus, bērnus un reizēm sievas...
|
Mon Apr 21, 2014 8:43 pm |
|
 |
Oga
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 12375
2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
Makšķernieka karte jau nu gan nav tas dārgākais brīvā laika pavadīšanas ekipējums  Ņem tik ciet un (pirms tam palasot noteikumus) plunkšķinies vien upē!
_________________ Alfa Romeo Spider S3
Alfa Romeo 156 GTA
Maserati Quattroporte V Automatica
|
Mon Apr 21, 2014 9:07 pm |
|
 |
Edc
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 3475
1999 Alfa-Romeo GTV
|
Oga rakstīja:Makšķernieka karte jau nu gan nav tas dārgākais brīvā laika pavadīšanas ekipējums Ņem tik ciet un (pirms tam palasot noteikumus) plunkšķinies vien upē!
Vēl jau arī vajag painteresēties vai tajā upē var mērcēt tārpu. Piemēram Salacā vēl ir papildus atļaujas jāpērk. Šinīs brīvdienās arī sanāca pasēdēt upmalā, Rūjā.  Tā arī labi pasēdējām laiks silts foršs...tikai zivju nav
|
Tue Apr 22, 2014 1:43 pm |
|
 |
zeenjaa
Pievienojies: 10 Sep 2006
Komentāri: 1565
Atrašanās vieta: Jelgava
|
|
Tue Apr 22, 2014 2:17 pm |
|
 |
xls99
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 4132
2003 Alfa-Romeo 147GTA
|
da tu ko, ta jau labak saliet tos 14,23 EUR baka un izgazt... kaifas nerealas garantetas... un nebus odi jabaro
bet ja pa makskeresanu, tad tiesam, nemot vera pareja ekipa un "darbariku" izmaksas, tas kartes cena tads sikums vien ir... un jutisies labu darbu padarijis, jo par to naudu (nu vai vismaz dalju no tas) tiek jaunas zivteles ielaistas upes/ezeros.
|
Tue Apr 22, 2014 2:49 pm |
|
 |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
Vecaja dizeli var liet kaut 1423, kaifa nekada
_________________ Itāļu auto speciālisti, auto tirdzniecība - 67 383 626 www.autofficina.lv
|
Tue Apr 22, 2014 2:54 pm |
|
 |
Prokurors
1996 Alfa-Romeo 146
|
xls99 rakstīja:da tu ko, ta jau labak saliet tos 14,23 EUR baka un izgazt... kaifas nerealas garantetas... un nebus odi jabaro
bet ja pa makskeresanu, tad tiesam, nemot vera pareja ekipa un "darbariku" izmaksas, tas kartes cena tads sikums vien ir... un jutisies labu darbu padarijis, jo par to naudu (nu vai vismaz dalju no tas) tiek jaunas zivteles ielaistas upes/ezeros.
Jaunajām zivtelēm noziedošu ar prieku. Jautāju tāpēc, ka kaut kad sen - iepriekšējā dzīvē, ar vienu pīcku nekādas atļaujas nevajadzēja.Pēdējo reizi zivi ķēris esmu pirms gadiem 20, bet dabūju mantojumā dažas bada pātagas un nodomāju vismaz principa pēc izmēģināt!
|
Tue Apr 22, 2014 5:06 pm |
|
 |
koijotins
Member of

Pievienojies: 02 May 2008
Komentāri: 5936
Atrašanās vieta: Lēdurga
1984 Alfa-Romeo 90
|
sogad es sev apsoliju ka aizbrauksu uz liniem  gadus 5 neesu bijis, ir vietas, iespejas, vobsem aģes ezers ir pilns ar lidakam un liniem
_________________ visa veida itāļu auto remonts un rezerves daļas 28397250
|
Tue Apr 22, 2014 5:55 pm |
|
 |
aiso
Pievienojies: 14 May 2012
Komentāri: 231
Atrašanās vieta: Valmiera
|
Prokurors rakstīja:
... iepriekšējā dzīvē, ar vienu pīcku nekādas atļaujas nevajadzēja.Pēdējo reizi zivi ķēris esmu pirms gadiem 20, bet dabūju mantojumā dažas bada pātagas un nodomāju vismaz principa pēc izmēģināt!
Te tev nav Igaunija
|
Tue Apr 22, 2014 6:37 pm |
|
 |
gynts
Pievienojies: 29 Mar 2014
Komentāri: 23
Atrašanās vieta: jēkabpils
|
[quote="zeenjaa"] Edc rakstīja:Oga rakstīja:Makšķernieka karte jau nu gan nav tas dārgākais brīvā laika pavadīšanas ekipējums Ņem tik ciet un (pirms tam palasot noteikumus) plunkšķinies vien upē!
Vēl jau arī vajag painteresēties vai tajā upē var mērcēt tārpu. Piemēram Salacā vēl ir papildus atļaujas jāpērk. Šinīs brīvdienās arī sanāca pasēdēt upmalā, Rūjā. Tā arī labi pasēdējām laiks silts foršs...tikai zivju nav 
Vietā teikts! bet laikam Daugavā nebija licenzētu posmu. tikai vispārējie (citu upju ietekās, satekās, zem tiltiem, pēc HES jāievēro attālumi).
Un gada kartes cena ir nekas salīdzinot ar to kaifu, ko makšķerēšana var tev sniegt  [/
licenzētu posmu nav ,bet ir vietas ar liegumiem,krās nedrīkst ! tapēc labāk pirms kkur doties-pameklēt info..
|
Fri Apr 25, 2014 3:26 pm |
|
 |
|