Autors |
Ziņojums |
Emilio
Pievienojies: 14 Mar 2014
Komentāri: 128
|
 Alfa 159 automātiskās gaismas
Alfa 159 ( MY09 ) ar automātiskajām gaismām.
1. Vakarā slēdzot gaismas uz auto, izslēgtām, gabarīti vai tuvās rezultāts ir viens un tas pats - vislaik ir ieslēgtas tuvās gaismas. Dienas gaišajā laikā šis slēdzis strādā pareizi - gaismas var izslēgt, var ieslēgt gabarītus, var ieslēgt tuvo gaismu, kā arī auto režīmu. Es noprotu, ka tas nav normāli, ka tumšajā laikā pie ieslēgta dzinēja nevar izslēgt gaismas. Idejas ?
2. Vai ir iespējams ( pie dīlera ? ) sakonfigurēt, ka auto režīmā gaišā dienas laikā viņš ieslēdz gabarītus kopā ar miglas lukturiem ?
Paldies jau iepriekš.
|
Tue Apr 01, 2014 11:23 pm |
|
 |
Oga
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 12375
2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
 Re: Alfa 159 automātiskās gaismas
Emilio rakstīja:Alfa 159 ( MY09 ) ar automātiskajām gaismām.
1. Vakarā slēdzot gaismas uz auto, izslēgtām, gabarīti vai tuvās rezultāts ir viens un tas pats - vislaik ir ieslēgtas tuvās gaismas. Dienas gaišajā laikā šis slēdzis strādā pareizi - gaismas var izslēgt, var ieslēgt gabarītus, var ieslēgt tuvo gaismu, kā arī auto režīmu. Es noprotu, ka tas nav normāli, ka tumšajā laikā pie ieslēgta dzinēja nevar izslēgt gaismas. Idejas ?
2. Vai ir iespējams ( pie dīlera ? ) sakonfigurēt, ka auto režīmā gaišā dienas laikā viņš ieslēdz gabarītus kopā ar miglas lukturiem ?
Paldies jau iepriekš.
Un tomēr... tieši kādēļ būtu automātiskās gaismas jāslēdz āra?
_________________ Alfa Romeo Spider S3
Alfa Romeo 156 GTA
Maserati Quattroporte V Automatica
|
Wed Apr 02, 2014 12:13 am |
|
 |
palaidniex
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15407
Atrašanās vieta: Rīga
1996 Alfa-Romeo Spider
|
+1
Kāpēc diennakts tumšajā laikā pie ieslēgta dzinēja būtu vajadzīgas izslēgtas tuvās?
Kādu automātiku iedomājies - kamēr stāvi gabarīti, kā sāc kustēties, tā tuvās ieslēdzas? Un tā pie katra krusta?
Tak kamēr brauc diennakts tumšajā laikā tuvajām jābūt ieslēgtām...
Gribi visur braukt tikai ar ieslēgtām ar miglām - jādodas uz šejieni
_________________ in Busso we trust...
|
Wed Apr 02, 2014 5:05 am |
|
 |
elbee
Member of

Komentāri: 21646
|
Vai nu sabojajies sledzis, bet tada gadijuma tas nestradatu ne vakara, ne diena, vai nu sledzis parak atri tiek lietots, automatiskais rezims (gaismu sensors) darbojas ar nelielu aizturi...
Bet vispar 159 automatiskajam gaismam pie mums nav nekadas jegas, jo vinai nav dienasgaitas lukturu ka piemeram Giulietta, bet auto rezima gabaritus un/vai miglas lukturus nav paredzets ieslegt. Es loti saubos, ka var saslegt ta lai Auto rezima diena degtu gabarits+miglinieks, bet nostradajot sensoram iedegtos tuvais, elektrikis parastais te neko neizdaris, rupnicas programetaji tadu opciju nav paredzejusi, ta ka bus vajadzigs kads, kas spej body kompi ierakstit jaunu programmu
_________________ Itāļu auto speciālisti, auto tirdzniecība - 67 383 626 www.autofficina.lv
|
Wed Apr 02, 2014 7:49 am |
|
 |
dzintis
Pievienojies: 20 Jul 2006
Komentāri: 3819
Atrašanās vieta: tur kur pēdējā alfa...
1996 Alfa-Romeo Spider
|
kad vakarpusē aizbrauc ar meiteni romantiskā izbraucienā pie ezera...un vajag siltu salonu...nemaz nevajag, lai visi redz automašīnu ar ieslēgtām tuvajām gaismām..
varbūt g....m ir savādāk..nezinu..
_________________ dejojam dizko!
|
Wed Apr 02, 2014 8:07 am |
|
 |
Emilio
|
Tikai viens cilvēks aizdomājās, ka ir brīži kad tu kādu gaidi ( ilgāku laiku ) ar ieslēgtu dzinēju ( stāvot uz vietas ), kur tuvās gaismas ir diezgan liekas.
Un tiesa - Latvijā tas auto režīms ir visai lieks.
|
Wed Apr 02, 2014 9:11 am |
|
 |
j.k.
Member of

Komentāri: 15462
2005 Alfa-Romeo 156GTA
|
Es atkal iedomājos ka čalis ir detektīvs un vajag izsekot kādu naktī.. moš vajag 159 carabinieri edition priekš tā
p.s. par tematu neko nezinu
_________________ 156GTA, 75TS
Put yourself in a corner and find a way out!
|
Wed Apr 02, 2014 9:33 am |
|
 |
Emilio
|
Jā tiešām man naktī nav ko darīt un es izsekoju cilvēkus
Skaidrs ir tas, ka kāds tur ir veicis nestandarta risinājumu ( kāds kaut ko ir pārtaisījis "pa savam" )
|
Wed Apr 02, 2014 9:37 am |
|
 |
Oga
Member of

Komentāri: 12375
2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
Emilio rakstīja:Jā tiešām man naktī nav ko darīt un es izsekoju cilvēkus
Skaidrs ir tas, ka kāds tur ir veicis nestandarta risinājumu ( kāds kaut ko ir pārtaisījis "pa savam" )
Nu pag. Pilnīgi "off" vai tad nav iespējams? Ja tur gribi, lai kaut kas deg, ka tik tās nav tuvās gaismas, tad gan, kā šķiet, reāla padomiņa nebūs
_________________ Alfa Romeo Spider S3
Alfa Romeo 156 GTA
Maserati Quattroporte V Automatica
|
Wed Apr 02, 2014 11:43 am |
|
 |
Emilio
|
Pilnīgi "off" nav iespējams. Kā tumšā laikā ieliec aizdedzē atslēgu ( vai kā to tagad jāsauc ) tā iedegas tuvās gaismas ( pat pie vēl neiedarbināta dzinēja ), vienalga kādā pozīcijā ir slēdzis auto, off, gabarīti vai tuvie.
Tiesa gaišā dienas laikā slēdzis strādā - kas man liek domāt, ka tā nav slēdža vaina.
|
Wed Apr 02, 2014 4:49 pm |
|
 |
MartinsT
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 12216
|
hmm, kāda mārrutka pēc tad slēdzim ir OFF pozīcija?
|
Wed Apr 02, 2014 4:53 pm |
|
 |
Emilio
|
To es arī gribu uzzināt kapēc slēdzim ir Off pozīcija, ja tā strādā tikai gaišajā dienas laikā.
|
Wed Apr 02, 2014 5:03 pm |
|
 |
dzintis
Pievienojies: 20 Jul 2006
Komentāri: 3819
Atrašanās vieta: tur kur pēdējā alfa...
1996 Alfa-Romeo Spider
|
pieslēdz kompi un noņem to funkciju.
_________________ dejojam dizko!
|
Wed Apr 02, 2014 5:06 pm |
|
 |
j.k.
Member of

Komentāri: 15462
2005 Alfa-Romeo 156GTA
|
Vakardien sapratu ka tā tiešām ir.
Off pozīcija īstenībā ir "auto".
A ko dara "Light sensor" funkcija iekš "My car"? Varbūt tur var atslēgt sensorus un uz "Off" būs izslēgtas gaismas?
_________________ 156GTA, 75TS
Put yourself in a corner and find a way out!
|
Thu May 01, 2014 9:08 am |
|
 |
Arnijs
Pievienojies: 22 Apr 2008
Komentāri: 567
Atrašanās vieta: Rīga, Purčiks
|
MartinsT rakstīja:hmm, kāda mārrutka pēc tad slēdzim ir OFF pozīcija? 
iespējams, ka kaut kur pa starpu vēl ganās drošinātājs uz gaismas sensoru bloku. Ja tā ir, tad viņu nahrenizējot, būs arī patiess "off".
_________________ Kur ir olas, tur ir arī brokastis /Mārtiņš Rītiņš/
|
Thu May 01, 2014 9:20 am |
|
 |
|