Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 3 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3  Nākošais
2.5 v6 motors
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Stāv Wink braucot uz lēdurgu pirms Vidrižu atvariem guļbūves māja, pagalmā stāv sarkana ķirškrāsas Wink

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
es katru dienu braucu garam Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Jā esmu pamanijis ka katru dienu lido šurpu turpu Wink

Klau man jautājums, ir iespēja tikt pie 3.0 motora, ja ielieku 3.0 iekšā, cik zinu tad viņam no 2.5 atšķiras virzuļu lielums, pareizi? Kas man vēl jāmaina? Jeb ieliekot viņš uzreiz arī strādās?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
mainas sprauslas un iepludes kolektors kopa ar hrometajam trubinam un flanciem Rolling Eyes  vadiba mainas ar pa gadiem, tur atskiriba ir spararata un klokenes deveja, bet ja vadiba paliek tava tad 3.0 tev vajag kopa ar iepludi un sprauslam Wink

stradas ari ar visu no 2.5 bet ari ies ka 2.5 nevis 3.0

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Vienkārši ir iespēja dabūt 3.0 no 166 alfas. Tādēļ rodas jautājums vai varēšu ielikt savā 156? Un piemeram ja lieku savu iepluudi un sprauslas? tad bus man tas pats 2.5 tiesi taa? Un ja sprauslas un iepludes kolektors ir no 3.0 tad ies labak ka 2.5 ar manu vadiibu vai taapat?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Es tavā vietā liktu 2.5
Pēc tam mazāks čakars, nav jāzīlē vai kautkas neiet dēļ tā ka kautkas nesapas 2.5 dzinējam ar 3.0 ...

Put yourself in a corner and find a way out!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Es vienkārši cenšos saprast, vai ir iespējams tā ka man ir 2.5 kuram iemeties dzenis un ja es nopērku 3.0 salikt no abiem motoru kas iet ar manu vadību. Un cik daudz man japarliek no sava motora uz 3.0?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
vecajiem 2.5/3.0 vadiba vienada. liekot no 166 ir japarliek visi iespejamie kronsteini! mainijas ja nemaldos 2001 gada vadibas 166 un 2002 156 Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
166 no kuras var dabuut ir 1999. gada, Par kronsteiniem zinu jaa, tie nu noteikti nekaa neies kopaa ar 156. Gribu uzzināt tiešām vai varu paņemt to 3.0 un droši bez nekādām modifikācijām likt iekšā, izņemot to ka jāmaina kronšteini. Dalaties visā info ko zinat, gribu ātrāk atkal parādīties uz ceļa Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
brivdienas vari pieskriet pie manis Wink  paplapasim, ka ne ka gandriz kaimins naac

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
atsuti pz savu nummuru,. uzgriezisu brivdienas kad bus kads brivaks britins Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Riky rakstīja:
166 no kuras var dabuut ir 1999. gada, Par kronsteiniem zinu jaa, tie nu noteikti nekaa neies kopaa ar 156. Gribu uzzināt tiešām vai varu paņemt to 3.0 un droši bez nekādām modifikācijām likt iekšā, izņemot to ka jāmaina kronšteini. Dalaties visā info ko zinat, gribu ātrāk atkal parādīties uz ceļa Smile

Ja liksi motoru no 99.gada 166tās, viss būs bumbās. Tik liec to motoru ar visu 3.0litra ieplūdes kolektoru un degvielas sprauslām. Ja gribi, lai griežas vēl labāk, tad par salīdzinoši nelielām naudām var vēl saprogrammēt dzinēja vadībnieku un ta būs super  yo
Ar 2.5  man pieredze ir gana liela, esmu savā laikā ļoti daudz un visādas manipulācisas veicis. Rezultāts bija ļoti ok, 2.5 gāja ~ kā3.0 Laughing Ja gribi ko vairāk lai pastāstu tad pz.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
vilsons rakstīja:
Riky rakstīja:

Ja liksi motoru no 99.gada 166tās, viss būs bumbās. Tik liec to motoru ar visu 3.0litra ieplūdes kolektoru un degvielas sprauslām. Ja gribi, lai griežas vēl labāk, tad par salīdzinoši nelielām naudām var vēl saprogrammēt dzinēja vadībnieku un ta būs super  yo
Ar 2.5  man pieredze ir gana liela, esmu savā laikā ļoti daudz un visādas manipulācisas veicis. Rezultāts bija ļoti ok, 2.5 gāja ~ kā3.0 Laughing Ja gribi ko vairāk lai pastāstu tad pz.
shura daudz daudz shura

p.s par programmesanu, mos vari pacelt jaudu RMZ24 dzinejam Rolling Eyes

Pēdējoreiz rediģējis koijotins Thu Mar 06, 2014 11:58 pm; pavisam rediģēts 1 reizi

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Diemžēl, intelektu nevar apmainīt pret lielāku, kā to var izdarīt ar motoriem. Kāds nu ir, ar tādu jādzīvo.

Pretenzijas? PZ.

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 3 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration