Autors |
Ziņojums |
Gunča
Pievienojies: 30 May 2010
Komentāri: 1193
Atrašanās vieta: Preiļi
2001 Alfa-Romeo 166
|
Tas DINKŠ arī audi quatrām ir novērots...
|
Sat Jan 18, 2014 2:37 pm |
|
 |
dzintis
Pievienojies: 20 Jul 2006
Komentāri: 3819
Atrašanās vieta: tur kur pēdējā alfa...
1996 Alfa-Romeo Spider
|
bet ātrumu tas nemaz nemazina!
_________________ dejojam dizko!
|
Sat Jan 18, 2014 7:28 pm |
|
 |
Gunča
2001 Alfa-Romeo 166
|
Nemazina gan..
|
Sat Jan 18, 2014 10:13 pm |
|
 |
petjka
Member of

Pievienojies: 22 Mar 2011
Komentāri: 1606
1990 Alfa-Romeo 75
|
zeenjaa rakstīja:par tām buksēm runājot... atradu šitādu te
http://www.fibreglast.com/product/urethane-casting-resin-shore-a/urethanes
tieši skatos uz 40 Shore A esot īpaši mīksts poliuritāns ielejot un paurbjot vajadzētu būt tīri ok... teorijā. tikai hvz kā viņu dabūt un vai var stāvēt ilgi atlikums. tomēr 40 ls un izlietošu tikai pusi, lētāk taisīt, kā petjka.. no ASV padārgi sanāk sūtīt, ja ES viņu nevar dabūt.
Uretanu lej ari lv, pagooglee
|
Sat Jan 18, 2014 11:04 pm |
|
 |
kaspars
Pievienojies: 21 Oct 2006
Komentāri: 2200
|
manuprāt Jelgavā bij kaut kādi čaļi kas ar to nodarbojas. lej / virpo visādu PU brīnumus.
_________________ candymountainmotorsports ™
...because only milk and juice comes in 2L...
|
Sun Jan 19, 2014 11:19 am |
|
 |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
kaspars rakstīja:manuprāt Jelgavā bij kaut kādi čaļi kas ar to nodarbojas. lej / virpo visādu PU brīnumus.
Kluba sporta dampim visi atlikusie mikstie savienojumi ir izgatavoti Jelgava. Bet tas nav risinajums, ja gribas ietaupit uz originaldetalam... Jo materiali ir daudz cietaki un, ja kads kaut ko izgatavo no rokas viena eksemplara, tas nav leti.
_________________ Itāļu auto speciālisti, auto tirdzniecība - 67 383 626 www.autofficina.lv
|
Sun Jan 19, 2014 12:20 pm |
|
 |
zeenjaa
Pievienojies: 10 Sep 2006
Komentāri: 1565
Atrašanās vieta: Jelgava
|
Beidzot ziema  brīvdienās pat nebija laika visus iespaidus sarakstīt par CW + svaigs siengs uz ceļiem
Atzinums Nr.1 - svarīgākā poga iekš CW "ASR OFF"  principā ziemā ieslēgtu to vajag, tikai tad, kad grūtniece iekāpj mašīnā  nu lab, vēl arī kad šitais dranķis "lietus-ledus" izveidojas.
Atzinums Nr.2 - 60:40 aizmugure:priekša = jautri, jautri, jautri!!! tā ir afigennākā fīča, kāda ir vispār ever izdomāta  jautri un droši vienlaicīgi. Audī qvatras likās tik garlaicīgi, ka šoferīši gandrīz bija gatavi maksāt, lai izbrauktu ar CW kādu mazu aplīti
Atzinums Nr.3 - tā mašīna ir gudrāka nekā es domāju. pat ar atslēgtu ASR viņa pamanās pie lielām sānslīdēm piebremzēt ar pareizo riteni un iztaisnot mašīnu, lai neaiziet galīgi šķērsām. uz plača nedaudz maisa, bet pilsētā tomēr labi, ka ir kāds, kas nolaiž tevi uz zemes un atgādina par drošību
nu tas tā  paldies visiem, kas ieteica un slavēja
un tagad pie nopietnākām lietām:
6dien jau 9.00 biju uz TA  izsvilpa mani ārā pa "pastiprināta eļļas noplūde no kārbas".
nu nezinu, ko viņš tur ieraudzīja, jo pilēja un tecēja no visurienes, sniegs kusa tomēr. ķip tā eļļa tādā caurspīdīgi, orandži-brūnā krāsā. nez man izskatījās pēc rūsaina ūdens t.i. vnk sniegs kūst un netīrs pil lejā, bet nu šis ne pa kam nepiekāpās, teica, ka no labās priekšējās pusass puses kārbai tek eļļa.
ir kādas idejas? sāpīgs ($$) pasākums? ķipa kkāds saļņiks?
|
Mon Feb 03, 2014 10:34 am |
|
 |
avalon
Pievienojies: 18 Mar 2008
Komentāri: 150
Atrašanās vieta: Rīga
2006 Alfa-Romeo 156 CW
|
zeenjaa rakstīja:Beidzot ziema brīvdienās pat nebija laika visus iespaidus sarakstīt par CW + svaigs siengs uz ceļiem
Atzinums Nr.1 - svarīgākā poga iekš CW "ASR OFF" principā ziemā ieslēgtu to vajag, tikai tad, kad grūtniece iekāpj mašīnā nu lab, vēl arī kad šitais dranķis "lietus-ledus" izveidojas.
Atzinums Nr.2 - 60:40 aizmugure:priekša = jautri, jautri, jautri!!! tā ir afigennākā fīča, kāda ir vispār ever izdomāta jautri un droši vienlaicīgi. Audī qvatras likās tik garlaicīgi, ka šoferīši gandrīz bija gatavi maksāt, lai izbrauktu ar CW kādu mazu aplīti
Atzinums Nr.3 - tā mašīna ir gudrāka nekā es domāju. pat ar atslēgtu ASR viņa pamanās pie lielām sānslīdēm piebremzēt ar pareizo riteni un iztaisnot mašīnu, lai neaiziet galīgi šķērsām. uz plača nedaudz maisa, bet pilsētā tomēr labi, ka ir kāds, kas nolaiž tevi uz zemes un atgādina par drošību
nu tas tā paldies visiem, kas ieteica un slavēja
un tagad pie nopietnākām lietām:
6dien jau 9.00 biju uz TA izsvilpa mani ārā pa "pastiprināta eļļas noplūde no kārbas".
nu nezinu, ko viņš tur ieraudzīja, jo pilēja un tecēja no visurienes, sniegs kusa tomēr. ķip tā eļļa tādā caurspīdīgi, orandži-brūnā krāsā. nez man izskatījās pēc rūsaina ūdens t.i. vnk sniegs kūst un netīrs pil lejā, bet nu šis ne pa kam nepiekāpās, teica, ka no labās priekšējās pusass puses kārbai tek eļļa.
ir kādas idejas? sāpīgs ($$) pasākums? ķipa kkāds saļņiks?
ja gribi vispar atslegt to ASR -tad paturi to pogu 10 sek nospiestu
|
Mon Feb 03, 2014 11:02 am |
|
 |
petjka
Member of

1990 Alfa-Romeo 75
|
avalon rakstīja:
ja gribi vispar atslegt to ASR -tad paturi to pogu 10 sek nospiestu 
o, nezināju. Būs jāpamēģina.
es rāvu nost abs devēju, lai atrubītu stabilitātes kontroli...
|
Mon Feb 03, 2014 3:54 pm |
|
 |
dzintis
Pievienojies: 20 Jul 2006
Komentāri: 3819
Atrašanās vieta: tur kur pēdējā alfa...
1996 Alfa-Romeo Spider
|
bet nu tagad ir labais...ledus un pa virsu svaigs sniegs....
_________________ dejojam dizko!
|
Mon Feb 03, 2014 4:35 pm |
|
 |
marciss
Pievienojies: 09 Jun 2011
Komentāri: 432
Atrašanās vieta: Capital
|
paturot taas 10sec kautkam jaaiedegaas/jaaiepiixtaas? man nesanaak
|
Mon Feb 03, 2014 4:56 pm |
|
 |
Gunča
2001 Alfa-Romeo 166
|
Kur sniegs? Kāds sniegs?
Gunča rakstīja:Bļa, atkal eļļa no stūres mehānisma pagalmā ... šoreiz kaut kur no priekšas. Iespējams no radiatora vai kādas trubas ... vakarā atkal nesanāks pagulēt...
Sniegs nokusa, eļļa palika..
|
Mon Feb 03, 2014 5:22 pm |
|
 |
avalon
Pievienojies: 18 Mar 2008
Komentāri: 150
2006 Alfa-Romeo 156 CW
|
marciss rakstīja:paturot taas 10sec kautkam jaaiedegaas/jaaiepiixtaas? man nesanaak 
man paturot tas 10 sek -lampinas gaisma pazud zem tas podzinas un varu griest saulites cik uziet , vienigi atpakal ieslegt to lampinu nevar -kamer nenoslape motoru un nepieskil no jauna
|
Mon Feb 03, 2014 5:25 pm |
|
 |
Tutolli
Member of

Pievienojies: 21 Mar 2010
Komentāri: 1109
2004 Alfa-Romeo 156SW
|
avalon rakstīja:marciss rakstīja:paturot taas 10sec kautkam jaaiedegaas/jaaiepiixtaas? man nesanaak 
man paturot tas 10 sek -lampinas gaisma pazud zem tas podzinas un varu griest saulites cik uziet , vienigi atpakal ieslegt to lampinu nevar -kamer nenoslape motoru un nepieskil no jauna
Jā, lampiņa nodziest pie pogas un ieslēgt arī nevar, šovakar speciāli aizbraucu līdz laukumam, lai pamēģinātu kāda atšķirība katrā no pogas pozīcijām, vislielākā atšķirība ir starp default stāvokli un vienkārši nospiežot, kad sistēma atļauj spolēt, bet pilnībā tā stabilitātes sistēma vienalga neatslēdzas pat pēc tam, kad patur 10 sekundes, kaut ko ik pa brīdim iejaucas un traucē izklaidēties...
P.S.
Man gan parastais SW, bez 4x4...  , varbūt CW atslēdzas pavisam?
|
Mon Feb 03, 2014 9:28 pm |
|
 |
petjka
Member of

1990 Alfa-Romeo 75
|
Tutolli rakstīja:avalon rakstīja:marciss rakstīja:paturot taas 10sec kautkam jaaiedegaas/jaaiepiixtaas? man nesanaak 
Jā, lampiņa nodziest pie pogas un ieslēgt arī nevar, šovakar speciāli aizbraucu līdz laukumam, lai pamēģinātu kāda atšķirība katrā no pogas pozīcijām, vislielākā atšķirība ir starp default stāvokli un vienkārši nospiežot, kad sistēma atļauj spolēt, bet pilnībā tā stabilitātes sistēma vienalga neatslēdzas pat pēc tam, kad patur 10 sekundes, kaut ko ik pa brīdim iejaucas un traucē izklaidēties...
P.S.
Man gan parastais SW, bez 4x4... , varbūt CW atslēdzas pavisam?
paturot 10 sek, tā lampiņa tikai nodziest. Stabilitātes kontrole tāpat paliek ieslēgta. Pārbaudīju savam cw
|
Tue Feb 04, 2014 3:28 pm |
|
 |
|