Autors |
Ziņojums |
dzintis
Pievienojies: 20 Jul 2006
Komentāri: 3819
Atrašanās vieta: tur kur pēdējā alfa...
1996 Alfa-Romeo Spider
|
tad gan ir mainījies daudz kas...
brauc ciemos..piereģistrēsim...
_________________ dejojam dizko!
|
Wed Jan 29, 2014 9:36 am |
|
 |
JM
Pievienojies: 23 Aug 2012
Komentāri: 163
Atrašanās vieta: Rīga
2001 Alfa-Romeo 147
|
dzintis rakstīja:tad gan ir mainījies daudz kas...
Hmm... no 24.01.2014. daudz kas ir pamainījies - http://www.csdd.lv/lat/registracija/transportlidzeklu_registracija/kas_nepieciesams__lai_latvija_vaditu_arvalstis_pastavigi_registretu_vieglo_automobili_/
Tjipa jāsaņem atļauja braukt LV, pie kam tikai uz 92 dienām... ar atsevišķiem izņēmumiem
|
Wed Jan 29, 2014 10:35 am |
|
 |
finns
Pievienojies: 07 May 2009
Komentāri: 1266
Atrašanās vieta: Rīga / Helsinki
1988 Alfa-Romeo 33
|
Kad par sho dzirdeeju, iedomaajos par Niksonu.
|
Wed Jan 29, 2014 10:56 am |
|
 |
zeenjaa
Pievienojies: 10 Sep 2006
Komentāri: 1565
Atrašanās vieta: Jelgava
|
JM rakstīja:dzintis rakstīja:tad gan ir mainījies daudz kas...
Hmm... no 24.01.2014. daudz kas ir pamainījies - http://www.csdd.lv/lat/registracija/transportlidzeklu_registracija/kas_nepieciesams__lai_latvija_vaditu_arvalstis_pastavigi_registretu_vieglo_automobili_/
Tjipa jāsaņem atļauja braukt LV, pie kam tikai uz 92 dienām... ar atsevišķiem izņēmumiem
tagad visi braukās ar Leišos vai vēl labāk Rus īrētiem auto
|
Wed Jan 29, 2014 11:39 am |
|
 |
JM
2001 Alfa-Romeo 147
|
zeenjaa rakstīja:JM rakstīja:dzintis rakstīja:tad gan ir mainījies daudz kas...
tagad visi braukās ar Leišos vai vēl labāk Rus īrētiem auto 
Nuuu jā, bet cik es saprotu, tad īrētam auto bez citiem riskiem (leiši var uzmest) ir jāpieder uzņēmumam, kurš nodarbojas ar mašīnu īri.....
Cits jautajums kā policija vai CSDD šito izkontrolēs...
|
Wed Jan 29, 2014 11:50 am |
|
 |
ega
Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 3570
Atrašanās vieta: Rīga, Daugavpils
1996 Alfa-Romeo 155
|
JM rakstīja:
Nuuu jā, bet cik es saprotu, tad īrētam auto bez citiem riskiem (leiši var uzmest) ir jāpieder uzņēmumam, kurš nodarbojas ar mašīnu īri.....
es saprotu, tas 92 dienu ierobežojums arī uz šo attiecas...
P.S. agrāk jau igauņi, kad viņiem uztaisīja aizliegumu pārdot alkoholu pēc 21, to iznomāja... kā ķīla bija jāatstāj nauda alkohola cenas apmērā. Ja alkoholu pēc tam neatnes atpakaļ, tad ķīlas nauda paliek veikalam...
|
Wed Jan 29, 2014 1:07 pm |
|
 |
dzintis
Pievienojies: 20 Jul 2006
Komentāri: 3819
Atrašanās vieta: tur kur pēdējā alfa...
1996 Alfa-Romeo Spider
|
jautājums par
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/alfa-romeo/147/cxepi.html
kāds var atrunāt? kaut ko sliktu pateikt?
_________________ dejojam dizko!
|
Wed Jan 29, 2014 2:40 pm |
|
 |
JM
2001 Alfa-Romeo 147
|
ega rakstīja:JM rakstīja:
es saprotu, tas 92 dienu ierobežojums arī uz šo attiecas...
P.S. agrāk jau igauņi, kad viņiem uztaisīja aizliegumu pārdot alkoholu pēc 21, to iznomāja... kā ķīla bija jāatstāj nauda alkohola cenas apmērā. Ja alkoholu pēc tam neatnes atpakaļ, tad ķīlas nauda paliek veikalam...
Teorētiski jau Jevropas savienībā ir brīva preču un pakalpojumu kustība  Kāpēc, lai igauņu uzņemums nevarētu iznomāt mašīnas LV iedzīvotājiem?  Jāpasūdzas Eiropas komisijai
|
Wed Jan 29, 2014 2:40 pm |
|
 |
Edgars L
Pievienojies: 07 May 2007
Komentāri: 177
Atrašanās vieta: Jēkabpils
|
 Re: Alfa romeo 147
ViktorsLatvija rakstīja:Sveiki, šobrīd apsveru domu pirkt AR, bet no daudziem dzirdu aizpriedumus, ka mašīna nav tā labākā, ka remontiem aiziet daudz utt.
Tātad jautājums sekojošs - Pirkt/Nepirkt AR? Ja pirkt, tad kāpēc? Ja nepirkt, tad kāpēc? Jūtu, ka māšīna ir mana, jo neskatoties uz citām mašīnām (jau 4 mēneši pa apli eju cauri visām markām), vienmēr atgriežos pie AR, it īpaši man iet pie sirds 147. Tāpēc vēlos uzzināt visus + un -, lai nekādu brīnumu nebūtu braucot ar šo mašīnu.
Jau iepriekš pateicos, ja kāds izteiks savu viedokli.
Ar cieņu, nākamais Alfists Viktors.
Atbilde uz jautājumu pirkt vai nē: noteikti pirkt, ja patīk!!! Man ir ko piedāvāt: http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/alfa-romeo/147/gkplb.html Auto tiek tirgots nevis tāpēc , ka draņķis, bet tāpēc, ka mums ģimenē tā patīk Alfas, ka esmu sievai nopircis jaunāku Alfu un veco ir jāpārdod! Mašīnai ir regulāri veiktas apkopes (arī Autoficinā), un tā ir bijusi labi uzturēta, šobrīd gaida savu jauno saimnieku!
_________________ Edgars
|
Wed Jan 29, 2014 2:45 pm |
|
 |
|