Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 3 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3  Nākošais
Hei zēni, izpalīdziet :)
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Cosa Nostra rakstīja:
Es šonedēļ izgāju skati ar savu Charger un man bija caurumi miglinieku vietā, jo parasti man migliniekos ir xenoni un servisam bija vienkāršāk norevidēt lukturus, kā meklēt spuldzītes, kuras tur uz laiku iesprauzt. Skatē neko neteica.

+1
jo var sagadīies, ka Tev kāds nomaitā bamperi, bet dabū bez miglinieku caurumiem citu nav iespējams/maksā kocmocy...
Jo nav neviena punkta kas neļautu iet skati ar izņemtiem/demontētiem migliniekiem.

Un drīzāk bija tā, ka, ja tie ir uzstādīti - tad gan tiem ir jāstrādā...  Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Jap. Ir diskutets. Ja lukturi ir, tiem jadeg. Ja caurumi, tad viss ok. Manam disko miglas likt ir bezjedzigi aiz kam tur ir caurumi. Viss ok.
Esot dazi meginajusi aizlimet ar melnu platu limlentu. Nederot. Ja lukturis ir, tad jadeg. Risinajums - turpat pie TA izskruvet.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Hm... man dazus gadus atpakali neiedeva uzlimi tikai tapec, ka iznemu migliniekus. Varbut tapec ka diezgan sen tas bija...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Quattordici rakstīja:
Hm... man dazus gadus atpakali neiedeva uzlimi tikai tapec, ka iznemu migliniekus. Varbut tapec ka diezgan sen tas bija...

jaa...man ar tada lieta bija.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Quattordici rakstīja:

Man atmiņĀ TA, kad turpat pirms vārtiem džeks vēsā mierā nodarbojās ar miglinieku demontāžu...  Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
CSDD čoms teica, ka tas esot atkarīgs no inspektora kretinitātes pakāpes. daži gados vecāki kurkuļi nelaižot cauri ar plikiem caurumiem. Daži gados jaunāki nepievēršot uzmanību.  hmm Man, protams, vienkāršāk būtu uzlikt rāmīšus, nekā meistarot ciet caurumus.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Es par šo ar diskusēju ar TA inspektoru. Viņa skaidrojums bija tāds: līmēt ciet ar līmlenti nedrīkst, bet drīkst vienkārši atvienot vadus no lukturiem un tad tas tiek uzskatīts par dekoratīvo elementu.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Palasiju normativos aktus. Kaa es to redzu un interpreteeju:

Tikai atvienoti vadi nederees, jo:
"204.2. Ieslēdzot miglas lukturus, jādeg visiem uzstādītajiem priekšējiem miglas lukturiem. Miglas lukturiem jābūt ieslēdzamiem vienīgi tad, kad jau ieslēgti gabarītlukturi un pakaļējās numura zīmes apgaismojums."

Aizliimeet ar izoleni ar nederees, jo:
"204.4. Miglas lukturiem jābūt atbilstoši nostiprinātiem pie nekustīgām automobiļa daļām tā, lai braukšanas laikā ceļa nelīdzenumi neizraisītu luktura vai tā sastāvdaļu svārstības attiecībā pret virsbūvi. Miglas luktura izkliedētājam jābūt tīram, bez plaisām, izlūzumiem u.tml. rakstura bojājumiem. Atstarojošai virsmai jābūt bez bojājumiem (korozija u.tml.). Nav pieļaujama jebkādu šķidrumu, pārklājumu un papildu elementu izmantošana.

Par neesoshiem migliniekiem nekas nav rakstiits vai ari es neatradu.
http://likumi.lv/doc.php?id=88101

Ja ir paarlieciiba, ka taisniiba autovadiitaaja pusee, tad ne tikai var, bet ari vajag izmantot 65 punktu un doties aprunaaties ar mainas vecaako. Esmu vienreiz to izmantojis.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Es divām mašīnām izgāju TA ar nedegošiem "dekoratīviem" elementiem...

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
dabā ir tā:
caurumi = pofig,
Miglinieki ir bet nedeg, = ja vien nekrīt ārā, veseli stikli un iekšā atbilstošas spuldzes vai spuldzes nav iekšā vispār arī laiž cauri.
Miglinieki aizlīmēti = vērtējums 2 neiedziļinoties kas un kapēc ticis līmēts.
miglinieki ir, bet nedeg. iekšā neatbilstošas spuldzes Xenon, LED utt vērtējums 2 par neatbilstošām spuldzēm.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Sveiki?
Vai kādam nav aizķēries beigts dīdzeļdzinējs?
Interesē no degvielas sprauslas iznākošais atpakaļgaitas T-gabals  (uz kura uzmaucas mazas trubiņas)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
dzintis rakstīja:
Sveiki?
Vai kādam nav aizķēries beigts dīdzeļdzinējs?
Interesē no degvielas sprauslas iznākošais atpakaļgaitas T-gabals  (uz kura uzmaucas mazas trubiņas)

Неужели у тебя и чего-то нету? shura  :hiphip:

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
a vot nav!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
dzintis rakstīja:
a vot nav!

Картинку скинь,конкретно что надо,может я чем подсоблю

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
alfa146 rakstīja:
dzintis rakstīja:
a vot nav!

Картинку скинь,конкретно что надо,может я чем подсоблю

Dīzeļcentrā 2 Ls ar santīmiem maksā. Varot piemeklēt no cita auto kam bosch sprauslas.
alfa146 sameklē - leak off connector , tad redzēsi bildi.

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 3 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration