Atbildēt pie šī temata 10 lapa no 83 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 81, 82, 83  Nākošais
Par Alfa 159
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
MAF izbeidzies.
Man bez MAF iet labāk kā ar MAF, jau kādu laiku tā vizinos.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
yuran rakstīja:
Šodien izbraucot no Šlokenbekas reizes trīs noslāpu, ka blondīne. Izbraucot uz ceļa saprotu ka mašīna neiet tā kā vajag. Kāds var pateikt, ka tas ir sajūta pēc Breras ar 2,4 Jtd. Bet nē, vairāk par 160 kmh izspiest es nevarēju. Sad Mierīgi braucam talāk. Pēc kilometriem 30 sapratu ka Alfa atkal iet kā vajag. Nolēmu, ka bija kāds gļuks un nomierinājos.
Bet nē, pēc kāda laika atkal neiet. Pēc tam iet un atkal neiet....
Nolēmu atvienot MAF. Un bac - viss ir kārtībā! Pieslēdzu MAF - un atkal motors negriežas.
Kas par vainu - MAFs? Es āgrāk biju domājis, ka bez MAFa mašīna neiet. Bet te ir tā kā iet un iet ļoti labi.

P.S. Altez, sorry, bet tev ir nepareizais priekšstats par 1,9 jtd. Es īstenība visu laiku domāju, ka tu spiež pus gāzi tikai. Bet tagad saprotu, ka īstenība Alfa negāja vispār  Embarassed

Tad, kad es izbraucu, auto gāja ļoti normāli.  hmm  Godīgi sakot, neko vairāk no 1,9 jtd nevarētu vēlēties. Katrā ziņā, dzinējs likās atsaucīgs un pamatā arī uz pusgāzīti braucu Smile Vismaz tajā brīdī nelikās, ka ar auto būtu kāda problēma.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
moderno MAFu ar "thin film" burvība, itkā precīzs davējs līdz lēnām sāk "melot"

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Brivdienas sanaca ta pavairak nobraukt ar 2.4 159, tai skaita ~200km trases rezima Ahvenisto trase Somija. Cik forsi ir r 2.4 braukt lielus gabalus pa atram un labam sosejam es nemaz nestastisu, jo jus jau tapat domasiet, ka smird, kratas, neiet, tere daudz degvielas, supo dupsi un neturas pie cela... aiwa

Ahvenisto trase gan ta masina turas un vadas loti labi, es pat teiktu, ka vienkarsi izcili. GT ari bija laba, bet si ir vel stabilaka, vel prognozejamaka, vel stingraka, precizak sturejama, labak nobremzejama un galu gala tai ir ertaka pozicija pie stures. Un braukt vareja atri, laikus gan nezinu, bet man likas, ka ir atri. Kaut kadi somi pat interesejas, kas tur pa dzineju ieksa, nevarot lidzi tikt. Bet ari par to es negribeju stastit.

Ieveroju, ka trase uzsilstot masinai sak zust atrums taisne un likuma izejas. No sakuma likas, ka kaut kam pipec, jo temp bulta peksni uzleca uz 120. Pec tam ieveroju, ka pec pauzites, kad masina atdzisusi, pirmaja apli taisnes gala ir 160+, otraja vairs netiek lidz 160, bet tresaja knapi parkapj pari 140. Vobsem uzsisltot zud jauda, pabrauc apli mierigak, temperatura nokrit uz 90, taisne atkal iet labak. Ara bija saule un krietni virs 20. Sodien sapratu, kas par vainu. Interkuleris nespej atdzeset gaisu, par mazu. Sajutas lidzigi ka uzbraucot Alpos, masina vienkarsi sak neiet...

Ta luk ar tam turbo masinam trase, 1.9 dizelim nekas tamlidzigs netika noverots, no ka var secinat, ka 2.4 ir vienkarsi par mazu interkuleris... vai nu vienkarsi piedzits ar ellu un vairs nespej pienacigi dzeset emo

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
how hard it can be?

Vai nu kur visiem:

Vai nu zem haubez vienu maziņo:

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Padalisos un es par savu pieredzi.
Vispirms, paldies Ficinai ka sagatavojat manu Alfu braucienam un Somiju tik atri. Ar jaunu MAFu masina brauc ta ka vajag. Un ar jauniem bremzu diskiem un kluciem bremze daudz efektivak.

Pats biju pirmo reizi Ahvenisto trase. Trase ir superiga! Ir loti tehniska, gan ar atriem, gan ar leniem pagriezieniem. No sakuma bija sajuta, ka 159ai seit nav erti. Parak smaga masina. Bet pec kadu laiku atradu pareizas traektorijas un gaju atrak un atrak. Sassija 159ai ir loti laba. Iet likumos ka pa sliedem. Nav tieksmes likumos izlsidet ar purnu. Vsipar vadamiba ir loti neitrala. Un tas bija redzams ari pec riepam - jo aizmugures riepas dilst pavisam nedaudz mazak neka priekseji. Sedet pie stures ir pateisam loti erti, un kas galvenais sedeklis reali ture likumos.
Pec kada laika uzprasijos pabraukt ar Elbee Alfu (paldies Wink ). Laikam ar dzineju nebija viss 100% kartiba, jo brauca apmeram tik pat, ka 1,9 jtd. Varbut tikai bedaudz labak. Piemeram uz taisnem ta nevareja atrauties no manejas.

Bet visadas citas zinas ta masina man loti iepatikas. super TI salons ir mega-erts un ir labi piemerots aktivai vadisanai. Bremzes ir arkatigi labas! Nebija neviena rezies, kad man nostradatu ABS, kaut maneja Alfa man ABS stradaja ik pa laiku. Piekare - it ka par cik tur zemaka, 10 vai 20 mm? Bet iet masina daudz stabilak! Ipasi tas ir jutams atrajos pagriezienos. Pagriziena pirms finisa taisnes, kur atrums ir ap 120 kmh tas bija acimredzami - TI versija iet bez saubam atrak taja vieta.
A, un kas pats galvenais - 2,4 nejutas (vismaz trase) par smagu masinu. Toties jutas par stabilaku. 2.4 man patik vairak un vairak.  Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs 159 
Nu jau 6 menešus  lietoju 159to lusso, ir iziets cauri visam EGR , PDF un Maf sensoru ciklam .. Smile saku beidzot izbaudit auto.. vienigais ko gribas uzlabot  ir  piekare.. tapec ir doma njemt KW koiloverus..
Pec neta pieejamas informacijas tie ir uz doto momentu viss labakie koiloveri 159tai alfai ikdienas lietoshanai..

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Sveiki!
Nenormāli patīk 159, bet visi apkārt ļoti skeptiski izturas pret manu lēmumu pirkt AR 159. Arī servisā teica, ka būšot daudz problēmu. Vai tiešām viss ir tik bēdīgi?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
karlmaikl rakstīja:
Sveiki!
Nenormāli patīk 159, bet visi apkārt ļoti skeptiski izturas pret manu lēmumu pirkt AR 159. Arī servisā teica, ka būšot daudz problēmu. Vai tiešām viss ir tik bēdīgi?

Palasi kārtīgi visu Šeit un forumā var daudz informācijas uzziet.
Bet visā visumā katras auto ir tik labs cik labi pret to attiecas īpašnieks, salauzt var da jeb ko.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
karlmaikl rakstīja:
Sveiki!

Tad tev visi apkārt nezin, kas ir īsta problēma! Varu iznomāt savu sievastēvu uz nedēļu un Alfa Romeo iespējamie remonti liksies kā atpūta Karību salās...  naac

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Neviens pēdējos 5-8 gados ražots auto, kas noskrējis 200 000 nav nekāda dāvana Sad
sarežģītas tehnoloģijas, kas domātas apkārtējai videi (katalizatori, kvēpu filtri) , degvielas ekonomijai (lamdba zondes, MAF ) , tīkamākai braukšanai ( divsajūgu kārbas, dalītie spara rati ) prasa dārgus un sarežģītus remontus (pats vairs mājā nesaremontēsi un bieži vien arī tuvējā servisā nē )
Nedomāju, ka 159 ir vārgāka vai daudz dārgāka uzturēšanā kā citi auto
viss atkarīgs no auto stāvokļa + naudas daudzuma, ko varēsi atļauties viņā ieguldīt
Sen zināmā patiesība par alfām - nepērc lētāko, ko var nopirkt, pērc labāko, kas ir piedāvājumā
un pirms pirkšanas izdomā kādu komplektāciju vēlies
izdarot pareizo izvēli var ļoti daudz naudas un nervu ietaupīt
lai saprastu kādu gribi, vajag izbraukt ar visām  - 2.2 un 3.2 benzīnu 1.9 , 2.0 un 2.4 dīzeli un tad arī pieņemt lēmumu Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
arba rakstīja:
lai saprastu kādu gribi, vajag izbraukt ar visām  - 2.2 un 3.2 benzīnu 1.9 , 2.0 un 2.4 dīzeli un tad arī pieņemt lēmumu Smile

vajag izbraukt ar 1.75TBI, kā arī ar 2.0 un 2.4 dīzeļiem  Very Happy 2.2 un 3.2 var aizmirst uzreiz imho  Rolling Eyes

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
laba zina ir ta ka 159 ir piekares zina izturigaka par konkurentiem, un alfas dizeli ir sevi pieradijusi ka loti uzticami dzineji Wink  ne velti ar tiem tiek ari komplekteti opeli un vel dazi citu marku auto Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
MartinsT rakstīja:
arba rakstīja:

vajag izbraukt ar 1.75TBI, kā arī ar 2.0 un 2.4 dīzeļiem  Very Happy 2.2 un 3.2 var aizmirst uzreiz imho  Rolling Eyes
tas ir atkarigs no katra pasa velmes bet ja es ar sitam piekritu Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
mēnesi braucu ar 159, lietus katru dienu, bet neesmu sapratis kā strādā logu tīrītājs automātiskajā režīmā Sad

ko regulā ar to mazo kloķīti, it kā vajadzētu jūtību, bet man liekas, ka nekas tur nemainās
kā tur ir ?

otrs jautājums- braucu sausā laikā, ieslēgs autom. rež, sāk līt , viņš neieslēdzas , tā jābūt ?

Atbildēt pie šī temata 10 lapa no 83 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 81, 82, 83  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration