Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 12216
Atrašanās vieta: Rīga
hvz kā tas ir uztaisīts, bet Lancai Musa šī fiča man patika. stūres feedback gan tam auto bija krietni mazāks kā 156, bet salīdzinot ar Getz utml. sūdiem tas auto stūrējās krietni labāk.
Jau labu laiciņu esmu koka stūres grozītājs. Ir nobraukti tuvāki un tālāki ceļa gabali. Un jāsaka ka man baigi labi patīk
Rokas nekad nesasvīst un nepaliek pretīgas pēc garāka ceļa. Stūre neslīdz (biju iedomājies ka slīdēs). Tas ka cietāka salīdzinot ar citām arī nemaz netraucē kā izrādās.
Arī nākamajiem auto gribētu koka stūri
Jau labu laiciņu esmu koka stūres grozītājs. Ir nobraukti tuvāki un tālāki ceļa gabali. Un jāsaka ka man baigi labi patīk
Rokas nekad nesasvīst un nepaliek pretīgas pēc garāka ceļa. Stūre neslīdz (biju iedomājies ka slīdēs). Tas ka cietāka salīdzinot ar citām arī nemaz netraucē kā izrādās.
Arī nākamajiem auto gribētu koka stūri
+1
_________________ SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion
Ziemā auksta
Īpaši laba viņa ir tālos ceļos karstā laikā
Nomazgā rokas, noslaiki stūri un brauc tālāk
Ir bijuši gadījumi, kad ādas strūre kļūst nebaudāmi mitra un lipīga un vēl smērējoša
Es par koka stūrēm !!!
Ziemā auksta
Īpaši laba viņa ir tālos ceļos karstā laikā
Nomazgā rokas, noslaiki stūri un brauc tālāk
Ir bijuši gadījumi, kad ādas strūre kļūst nebaudāmi mitra un lipīga un vēl smērējoša
Es par koka stūrēm !!!
+1
Kas reiz ir nobaudijis koka sturi, vienmer gribes koka sturi
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus Jūs šeit nevarat pievienot komentārus Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus Jūs šeit nevarat balsot aptaujās