Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu 1, 2  Nākošais
Youngtimer Alfa radio
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Youngtimer Alfa radio 
Tiek meklets radio, ko ielikt Alfa Rome Spider '74 paneli. Cik saprotu, tam laikam jabut Blaupunkt.
Nav obligati no '74 gada, bet lai ir tas laikmets. Vajag darbojas, lai ir FM skala.
Dodiet zinu ja ko redz. Regulari skatos Ebay, bet neesmu neko interesantu pagaidam atradis

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Re: Youngtimer Alfa radio 
egils19 rakstīja:
Tiek meklets radio, ko ielikt Alfa Rome Spider '74 paneli. Cik saprotu, tam laikam jabut Blaupunkt.
Nav obligati no '74 gada, bet lai ir tas laikmets. Vajag darbojas, lai ir FM skala.
Dodiet zinu ja ko redz. Regulari skatos Ebay, bet neesmu neko interesantu pagaidam atradis

Aibrauc Kipsala uz Blaupunkt servisu, viniem tur pagalde visadi sroti metajas naac Bus ari letak ka ebay, kur par srotiem prasa piki ka par antikvaru :smo:

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Šitam izgāju cauri un paliku bez Smile
Man radās iespaids ka Becker Mexico ir vienīgais, ko varētu ielikt, bet iespējams, ka ir kas atkal parādijies

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
arba rakstīja:
Šitam izgāju cauri un paliku bez Smile
Man radās iespaids ka Becker Mexico ir vienīgais, ko varētu ielikt, bet iespējams, ka ir kas atkal parādijies

Man arī pagaidām nav radio un nebūs kamēr neatradīšu to kas iederās.
Kautkādi no Blaupunkt Frankfurt liekas tika piegādāti 70to gadu AR. Redzēju dažus labus, bet kautkā nenonācu līdz pirkumam.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
labs ir..paskatīšos...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
A šāds Tev neder http://www.ebay.de/itm/Pioneer-Component-KEX-20-BEST-OF-THE-BEST-VINTAGE-CAR-AUDIO-New-/300934558204?pt=LH_DefaultDomain_186&hash=item461118f1fc

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Izskatās labi, bet tā cena 45

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Šis pioneer tiešām nav slikts, cena iespārda. Būs jāpameklē šāds modelis pie citiem pārdevējiem.
Man pilnīgi pietiktu ar pliku radio, tas kasešnieks ir pilnīgi lieks, nav man vairs kasešu mājās.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
egils19 rakstīja:
Šis pioneer tiešām nav slikts, cena iespārda. Būs jāpameklē šāds modelis pie citiem pārdevējiem.
Man pilnīgi pietiktu ar pliku radio, tas kasešnieks ir pilnīgi lieks, nav man vairs kasešu mājās.

Man ir sads ar mirkofonu, ideals super

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Sanāca šodien nobraukt garām Autohof šrotam. Iebraucu un tur plauktiņā atradu veco Becker Grand Prix, kurš akurāt būs labs manam jungtimer Jaguāram.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Cena?
Bilde?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
20LVL

Funkcionējošs, bet Tev šāds nederēs. Mans Jags ir 10 gadus jaunāks par tavu Spideri. Es domāju, ka Tev ir jāņem tas Pioneer. Labāku Tu neko neatradīsi. Nepērc jau to radio savam grandam, kuram katru gadu vērtība krīt pa 5k EUR, bet Alfai, kura ar katru dienu paliek dārgāka. naac

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Cosa Nostra rakstīja:
20LVL

Funkcionējošs, bet Tev šāds nederēs. Mans Jags ir 10 gadus jaunāks par tavu Spideri. Es domāju, ka Tev ir jāņem tas Pioneer. Labāku Tu neko neatradīsi. Nepērc jau to radio savam grandam, kuram katru gadu vērtība krīt pa 5k EUR, bet Alfai, kura ar katru dienu paliek dārgāka. naac

Cena laba, aparāts man neder. 80-to gadu Jag varbūt der.
Pilnīgi piekrītu, ka tas Pioneer ir pareizais aparāts, жаба давит to pirkt. Paskatīšos vēl, varbūt atrodas kāds, kas šādu dod par mazākām naudiņām.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Cosa Nostra rakstīja:
A šāds Tev neder http://www.ebay.de/itm/Pioneer-Component-KEX-20-BEST-OF-THE-BEST-VINTAGE-CAR-AUDIO-New-/300934558204?pt=LH_DefaultDomain_186&hash=item461118f1fc

Nu jā, šajā cenu katehgorijā var dabut arī Blaupunkt Frankfurt.
Ja ir kādi saprātīgāki piedāvājumi arī mani interesētu kāds piem. veca pasāta vai golfa radio kam vēl ir divas apaļās pogas.
Šķiet ka šrotos šitādi jau varētu būt pazuduši.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
JR pameta labu domu par Pioneer. Pēc ebay pārmeklēšanas atradu vienu, kas nāk no 1983 gada, bet vienalga atbilst 70-to gadu stilam. Pioneer KP-4230
http://users.skynet.be/antique.autoradio/Pioneer/Pioneer-1983/Pioneer-Cata-1983_05.htm

http://www.ebay.co.uk/itm/290946098675?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu 1, 2  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration