Autors |
Ziņojums |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
 Baltic Fast Alfa - Kačerginė - 27.07.2013
Nākamais "Baltic Fast Alfa" drošās braukšanas posms 27. jūlijā Kauņā, "Nemuno žiedas" trasē.
Pasākuma mērķis- pilnveidot auto vadīšanas iemaņas slēgtā trasē. Uzdevums- uzstādīt pēc iespējas labāku viena apļa laiku. Braukšana notiks auto trasē. Dalība pasākumā atļauta ar tehniskā kārtība esošu jebkuru Alfa Romeo automašīnu, braucējam obligāta drošības ķivere. Sīkāka informācija, drošības noteikumi un dienaskārtība pirms katra posma starta.
Baltic Fast Alfa - Kačerginė - 27.07.2013 dienaskārtība:
11:00 Reģistrācija
12:00 Brīvie treniņbraucieni 2h garumā
14:00 Braukšana uz laiku grupās pa pieciem auto
15:30 Rezultāti un apbalvošana
19:00 Afterparty Kavinė "Kultūra", Donelaičio g. 16, Kaunas
Par braukšanu trasē dalības maksa 20EUR no personas. Reģistrācija pirmajam posmam atklāta, to var veikt SPIEŽOT ŠEIT
PS: Lūdzu uztvert šo pasākumu kā iespēju izbraukt ar savu auto pa leģendāro Kačerginės trasi un gūt baudu no tā vadīšanas un atrašanās jaukā kompānijā nevis kā ātrumsacīkstes, kur jācīnās ar pretiniekiem par milisekundēm. Tādēļ netiks izstrādāti speciāli noteikumi, atļauto auto modifikāciju listes un tml. Tas ir atpūtas pasākums nevis sacīkstes.
PPS: Vadītājam obligāti jābut kājas slēgtiem, stingri pie kajas pieguļošiem apaviem un vēlams uzvilkt bikses un kreklus ar garām piedurknēm. Automašīnās būs atļauts atrasties blakussēdētājam, ķivere obligāta visiem!
|
Fri Jul 05, 2013 10:06 am |
|
 |
elbee
Member of

|
Pagaidam no Latvijas pieteicies viens dalibnieks! Varetu, ludzu, mazliet aktivizeties? Paldies!
Un jautajums par naksnosanu. Vai ir kads, kas velas pec pirms vai pec afterparty naksnot Kauna? Un vispar piedalities taja? Man ir ideja braukt ar gimeni jau piektdien un palikt tur lidz svetdienai, bet pagaidam vel galigais lemums nav pienemts...
Lietuviesi naksnosanai iesaka:
- Leti un labi, svaigi uzbuveta http://www.booking.com/hotel/lt/kaunas-city.lt.html
- Centrala vieta uz galvenas Kaunas ielas http://www.booking.com/hotel/lt/kaunas.lt.html
- Krutaka Kaunas viesnica http://www.booking.com/hotel/lt/daugirdas-old-city.lt.html
_________________ Itāļu auto speciālisti, auto tirdzniecība - 67 383 626 www.autofficina.lv
|
Thu Jul 11, 2013 10:13 am |
|
 |
yuran
Member of

Pievienojies: 18 May 2007
Komentāri: 2339
Atrašanās vieta: Rīga<->Daugavpils
1984 Alfa-Romeo GTV6 2,5
|
Tu are melno brauksi?
Es it ka gribu ar GTV6 braukt, bet man TA apskates nav
Bet es brauksu 99% - tikai vajag izlemt ar GTV vai ar 159. un ar gimeni, vai viens pats (tad tikai uz vienu dienu, noteikti)
_________________ GTV6
|
Thu Jul 11, 2013 1:41 pm |
|
 |
elbee
Member of

|
yuran rakstīja:Tu are melno brauksi?
Ja, tikai bremzes jasamaina
_________________ Itāļu auto speciālisti, auto tirdzniecība - 67 383 626 www.autofficina.lv
|
Thu Jul 11, 2013 1:45 pm |
|
 |
Nr.7
Member of

Pievienojies: 12 Oct 2006
Komentāri: 4677
2000 Alfa-Romeo 156
|
Laikam, es vienīgais lohs pereģistrējos
ja būs kompānija (ralfiņš cer pievienoties), mani interesēs nakšņošana tikai pēc afterparty.
_________________ SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion
|
Thu Jul 11, 2013 1:58 pm |
|
 |
muuris
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 2628
Atrašanās vieta: Valmiera
|
HVZ
braukt vajadzētu
Ģimene, izņemot lielāko puiku, nekādu dižo entuziasmu neizrāda.
Pa lielam ja braukšu, tad uz 1 dienu un laikam viens pats. Ar vai bez afterparty, bet naktī atpakaļ.
Bļin, kā negribas treli vazāt
|
Thu Jul 11, 2013 3:35 pm |
|
 |
elbee
Member of

|
Izlemts! Mes ar sievu braucam piektdien, paliekam Best Western Santakos Hotel lidz svetdienai, braucam ar 75.
|
Sat Jul 13, 2013 10:27 am |
|
 |
dzintis
Pievienojies: 20 Jul 2006
Komentāri: 3819
Atrašanās vieta: tur kur pēdējā alfa...
1996 Alfa-Romeo Spider
|
muuris mani paņems līdz?
_________________ dejojam dizko!
|
Sat Jul 13, 2013 1:18 pm |
|
 |
muuris
Member of

|
[quote="dzintis"]muuris mani paņems līdz?[/quote
Krosam piekabes āķis ir?
|
Sat Jul 13, 2013 11:11 pm |
|
 |
dzintis
Pievienojies: 20 Jul 2006
Komentāri: 3819
Atrašanās vieta: tur kur pēdējā alfa...
1996 Alfa-Romeo Spider
|
...uz astes!!!
un nevis velkot...
_________________ dejojam dizko!
|
Sun Jul 14, 2013 3:09 pm |
|
 |
Oga
Member of

Komentāri: 12375
2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
Šobrīd daru visu iespējamo, lai tiktu uz Kačerginu. Motivācijai ĻOTI palīdzētu kāds/-a ar vēlmi dalīties degvielas izmaksās (rēķinu 2 bākas: 1. turp-atpakaļ, 2. uz vietas) un viesnīcas numura apmaksā. Pretpiedāvājums - varēs arīdzan dabūt pastūrēt.
_________________ Alfa Romeo Spider S3
Alfa Romeo 156 GTA
Maserati Quattroporte V Automatica
|
Wed Jul 17, 2013 10:31 am |
|
 |
Oga
Member of

2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
elbee rakstīja:Pagaidam no Latvijas pieteicies viens dalibnieks! Varetu, ludzu, mazliet aktivizeties? Paldies!
Un jautajums par naksnosanu. Vai ir kads, kas velas pec pirms vai pec afterparty naksnot Kauna? Un vispar piedalities taja? Man ir ideja braukt ar gimeni jau piektdien un palikt tur lidz svetdienai, bet pagaidam vel galigais lemums nav pienemts...
Lietuviesi naksnosanai iesaka:
- Leti un labi, svaigi uzbuveta http://www.booking.com/hotel/lt/kaunas-city.lt.html
- Centrala vieta uz galvenas Kaunas ielas http://www.booking.com/hotel/lt/kaunas.lt.html
- Krutaka Kaunas viesnica http://www.booking.com/hotel/lt/daugirdas-old-city.lt.html
Kaunas City ir ļoti ok gulēšanai. Viss jauns, nekas nesmird.  Djoševo & serģito. BET... tā ir uz centrālās gājēju ielas. Kur nolikt tačku (visapkārt maksas parkingi)?
Alfa Romeo 156 GTA
|
Wed Jul 17, 2013 10:39 am |
|
 |
Nr.7
Member of

Pievienojies: 12 Oct 2006
Komentāri: 4677
2000 Alfa-Romeo 156
|
Oga rakstīja:Šobrīd daru visu iespējamo, lai tiktu uz Kačerginu. Motivācijai ĻOTI palīdzētu kāds/-a ar vēlmi dalīties degvielas izmaksās (rēķinu 2 bākas: 1. turp-atpakaļ, 2. uz vietas) un viesnīcas numura apmaksā. Pretpiedāvājums - varēs arīdzan dabūt pastūrēt. 
mani tas interesē.
Ir jautājumi:
1) vai uz turieni plāno braukt piektdien vakarā, vai sestdien no rīta?
2) vai pastūrēt nozīmē aizvest līdz trasei un pēc tam mājās, vai arī dusmīgi izgāzt pa pašu trasi?
_________________ SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion
|
Wed Jul 17, 2013 11:21 am |
|
 |
Oga
Member of

2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
Nr.7 rakstīja:Oga rakstīja:Šobrīd daru visu iespējamo, lai tiktu uz Kačerginu. Motivācijai ĻOTI palīdzētu kāds/-a ar vēlmi dalīties degvielas izmaksās (rēķinu 2 bākas: 1. turp-atpakaļ, 2. uz vietas) un viesnīcas numura apmaksā. Pretpiedāvājums - varēs arīdzan dabūt pastūrēt. 
mani tas interesē.
Ir jautājumi:
1) vai uz turieni plāno braukt piektdien vakarā, vai sestdien no rīta?
2) vai pastūrēt nozīmē aizvest līdz trasei un pēc tam mājās, vai arī dusmīgi izgāzt pa pašu trasi?
1) sestdien no rīta
2) izgāzt pa trasi. Turp/atpakaļ arī pats, droši vien, kaut kā atperdoļīšu.
3) hoteli par 20 Ls arī droši vien varēšu pats pacelt
Alfa Romeo 156 GTA
|
Wed Jul 17, 2013 12:28 pm |
|
 |
muuris
Member of

|
Nu tad nolēmāmies.
Izbraucam piektdien no rīta.
Ietusējam pa Kauņu.
Sestdien trase+vakariņas=> pa nakti uz māju(no pieredzes +/-1nos mājā), svētdien atpūta
Transports = buss+33uz treļa
Kompānija
Sieva + abi sīči
Pitjons + gimene
P.S
kā maksaja dalības maksas gurķis un co, kas ar vienu auto braukāja?
Kipa kurš brauc uz laiku maksā?
|
Fri Jul 19, 2013 8:40 am |
|
 |
|