Autors |
Ziņojums |
Trax
Pievienojies: 17 Aug 2006
Komentāri: 7415
Atrašanās vieta: LV
|
Ik pa laikam paskatos piedāvājumus lietoto vlosipēdu tirgū - acīs iekrita šis sludinājums: http://www.ss.lv/msg/lv/transport/bycycles/mountain/bdjmxb.html Kurš izdomā iegādāties velosipēdu un tad to pārdot, jo nepieciešams buss? Man tas atgādina vienu iesniegumu laikā, kad strādāju satelīttelevīzijas iekārtu uzņēmumā - "lūdzu anulēt līgumu numur xxxx, sakarā ar to, ka pirms pirkuma nepakonsultējos ar sievu!"
|
Sun Jun 16, 2013 4:49 pm |
|
 |
lāča_kungs
Member of

Pievienojies: 04 Sep 2007
Komentāri: 2329
Atrašanās vieta: Rīga
|
|
Sat Jun 22, 2013 10:44 am |
|
 |
italis
Pievienojies: 16 Jul 2006
Komentāri: 2030
|
Vakar satikts šāds monster bicycle....  26"
_________________ 'Quoconque Jeceris Stabit
|
Thu Jul 04, 2013 9:35 am |
|
 |
xls99
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 4132
2003 Alfa-Romeo 147GTA
|
|
Thu Jul 04, 2013 1:19 pm |
|
 |
egils19
Member of

Pievienojies: 13 Jan 2013
Komentāri: 824
Atrašanās vieta: Carnikava
1974 Alfa-Romeo Spider
|
Viss ir OK pa pludmali, smiltis. Uz asfalta - aizmirstam par sho velo.
|
Thu Jul 04, 2013 1:28 pm |
|
 |
italis
Pievienojies: 16 Jul 2006
Komentāri: 2030
|
egils19 rakstīja:Viss ir OK pa pludmali, smiltis. Uz asfalta - aizmirstam par sho velo.
... nebūt nē. Izbraucu līkumu, ir OK arī pa asfaltu. Tiesa ir jūtams lielo riepu svars. Resnās riepas turklāt amortizē. Bet visādi citādi pilnīgi lietojams. Turklāt šeit jau nebūtu jāmeklē šamā velo praktiskās puses...
_________________ 'Quoconque Jeceris Stabit
|
Thu Jul 04, 2013 1:59 pm |
|
 |
xls99
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 4132
2003 Alfa-Romeo 147GTA
|
Taisniba jau ir. Stils prasa upurus
|
Thu Jul 04, 2013 4:21 pm |
|
 |
ega
Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 3570
Atrašanās vieta: Rīga, Daugavpils
1996 Alfa-Romeo 155
|
ko tik neizdomā, lai ceļus nelabotu (c)
|
Thu Jul 04, 2013 5:03 pm |
|
 |
lāča_kungs
Member of

|
Šodien iemēģināts jaunais posms gar centrāltirgu. Ir labi, ja ne tas gopstop posms zem salinieka, tad vispār eleganti. Var mīties no centra līdz pat dolei
_________________ i never finish anythi
|
Mon Jul 08, 2013 3:16 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

Komentāri: 15407
1996 Alfa-Romeo Spider
|
lāča_kungs rakstīja:Šodien iemēģināts jaunais posms gar centrāltirgu. Ir labi, ja ne tas gopstop posms zem salinieka, tad vispār eleganti. Var mīties no centra līdz pat dolei
ir tik traki un gopņiki jau trenē iemaņas?
_________________ in Busso we trust...
|
Mon Jul 08, 2013 3:18 pm |
|
 |
lāča_kungs
Member of

|
Nē, nu šodien bija ok, cilvēki sauļojās atpūšas. Bet piekrīti, no toyota centra tur ved šaura taciņa, tad caur tādu smuku krūmu, koku pudurīti. Sarkangalvīte tur toč staigā
_________________ i never finish anythi
|
Mon Jul 08, 2013 3:22 pm |
|
 |
Trax
|
king of the road (c) aizvakar kļuvu par (beidzot) laba velo īpašnieku - ar 50% cenu tas bija laākais piedāvajums pilsetā. Vakardien biedēju šosejniekus uz jūrmalas veloceliņa. vidējais ātrums arī pieaudzis. Kurš piedalīsies Mārupes vivus.lv maatonā?
|
Fri Aug 09, 2013 12:24 am |
|
 |
Trax
|
Šodien piedalījos savā pirmajā velomaratonā - vivus.lv mainīja nosaukumu uz SMSCredit.lv velomaratonu - man būtībā vienalga, kuri nedabūs mani par savu klientu.
Galvenie secinajumi - klipsu pedāļi sūkā. Pamatīgi sūkā - šodien redzēju 2 brekšus bučojam priežu saknes, jo nevar laicīgi izvilkt kājas no pedāļiem. Mans čosm pārmeta kūleni - arī nepaspēja izkabināties.
Un vēl - Palaidnieks, Tev vajag uzbazties orgiem ar tehnikas demonstrējumiem - tur visi gribetāji magāja savus rumakus ar kautkādiem šrotiem - Bosch un noname spiediena mazgātājiem. Darīja to ilgi un rinda saruka ātri, jo vairs neviens nevēlējās mazgāt, ja tik ilgi jāgaida.
|
Sun Aug 25, 2013 10:57 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

Komentāri: 15407
1996 Alfa-Romeo Spider
|
Trax rakstīja:Šodien piedalījos savā pirmajā velomaratonā - vivus.lv mainīja nosaukumu uz SMSCredit.lv velomaratonu - man būtībā vienalga, kuri nedabūs mani par savu klientu.
Galvenie secinajumi - klipsu pedāļi sūkā. Pamatīgi sūkā - šodien redzēju 2 brekšus bučojam priežu saknes, jo nevar laicīgi izvilkt kājas no pedāļiem. Mans čosm pārmeta kūleni - arī nepaspēja izkabināties.
Un vēl - Palaidnieks, Tev vajag uzbazties orgiem ar tehnikas demonstrējumiem - tur visi gribetāji magāja savus rumakus ar kautkādiem šrotiem - Bosch un noname spiediena mazgātājiem. Darīja to ilgi un rinda saruka ātri, jo vairs neviens nevēlējās mazgāt, ja tik ilgi jāgaida.
orgi ir welcomēti piekāpt - esam gatavi viņu piedāvājumiem...
_________________ in Busso we trust...
|
Mon Aug 26, 2013 8:14 am |
|
 |
riexc
Member of

Pievienojies: 17 May 2009
Komentāri: 638
2003 Alfa-Romeo 156SW
|
Trax rakstīja:Šodien piedalījos savā pirmajā velomaratonā - vivus.lv mainīja nosaukumu uz SMSCredit.lv velomaratonu - man būtībā vienalga, kuri nedabūs mani par savu klientu.
Pie tiem pedāļiem pieradīsi un vēlāk vairs nemācēsi ar parastajiem, jo braucot pa saknēm kājas kritīs nost. Lai sākumā vieglāk, uztaisi vieglāku regulējumu tiem pedāļiem, tad kāja izņemsies pie mazākā pagrieziena!!
|
Mon Aug 26, 2013 9:32 am |
|
 |
|