|
1 lapa no 1 lapām pavisam
|
Autors |
Ziņojums |
Riky
Pievienojies: 07 May 2013
Komentāri: 78
|
 Poliču kungi
Gribēju padalīties ar šīs dienas lielo pārsteigumu. Braucu mājās gar mēbeļu namu uz Coca Cola pusi, nezinu īsti to ielu, bet jā, katru dienu tur braucu ar savu mīļo AR 156 2.5 V6 ar ātrumu 80km/h, un vnk ne no kurienes pēkšņi uz ceļa izlec policists un sāk vicināties ar zizli, nu ok, apturu malā sagaidu visu ko viņi tur saraksta, atnes man protokolu un 60ls sods, man vnk acis  pirmais pārkāpums savā mūžā un tāds cipars, bet ok, viņš visu paskaidro par atmaksas laiku, labi, es vēl uzjautāju kpc pirmajā reizē tik liels sods, saprotu ka ātrums liels, bet varēja jau pirmajā reizē mazliet saprātīgāk, bet poliča kungs tik lepni ''Ja jau ir Alfa, tad jau tas ir sīkums'' man vnk mute vaļā un neko braucu savu gaitu tālāk. Bet nu policists uz goda
|
Fri Jun 21, 2013 4:33 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15407
Atrašanās vieta: Rīga
1996 Alfa-Romeo Spider
|
 Re: Poliču kungi
Riky rakstīja:Gribēju padalīties ar šīs dienas lielo pārsteigumu. Braucu mājās gar mēbeļu namu uz Coca Cola pusi, nezinu īsti to ielu, bet jā, katru dienu tur braucu ar savu mīļo AR 156 2.5 V6 ar ātrumu 80km/h, un vnk ne no kurienes pēkšņi uz ceļa izlec policists un sāk vicināties ar zizli, nu ok, apturu malā sagaidu visu ko viņi tur saraksta, atnes man protokolu un 60ls sods, man vnk acis pirmais pārkāpums savā mūžā un tāds cipars, bet ok, viņš visu paskaidro par atmaksas laiku, labi, es vēl uzjautāju kpc pirmajā reizē tik liels sods, saprotu ka ātrums liels, bet varēja jau pirmajā reizē mazliet saprātīgāk, bet poliča kungs tik lepni ''Ja jau ir Alfa, tad jau tas ir sīkums'' man vnk mute vaļā un neko braucu savu gaitu tālāk. Bet nu policists uz goda 
tur taču drīkst tikai līdz 50...
_________________ in Busso we trust...
|
Fri Jun 21, 2013 4:59 pm |
|
 |
Riky
|
Zinu jā, bet nu redzēja tak datu bāzē ka neviena pārkāpuma nekad nav bijis, liekat 30-40ls bet uzreiz taads blieziens pa kabatu  un vēl tā frāze apmēram ja tev ir Alfa, tad kas tad tev,.
|
Fri Jun 21, 2013 5:04 pm |
|
 |
Gunča
Pievienojies: 30 May 2010
Komentāri: 1193
Atrašanās vieta: Preiļi
2001 Alfa-Romeo 166
|
Pareizi... Alfa tak gandrīz Ferrari...
|
Fri Jun 21, 2013 5:07 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

1996 Alfa-Romeo Spider
|
Riky rakstīja:Zinu jā, bet nu redzēja tak datu bāzē ka neviena pārkāpuma nekad nav bijis, liekat 30-40ls bet uzreiz taads blieziens pa kabatu un vēl tā frāze apmēram ja tev ir Alfa, tad kas tad tev,.
būtu pārkāpis līdz 70, varētu cerēt...
A uz 120 moš varēji mēģināt pirmajā reizē?
|
Fri Jun 21, 2013 5:12 pm |
|
 |
Riky
|
Vareja ari uz 120  Labi ok, par sodu kas ir tas ir, pats vainīgs, bet nu komentāri vnk pārspēj visu. Tik pat labi, apturēs kādu ar masserati un tam jau uzreiz buus sods simtos, jo vinam tak labs auto.
|
Fri Jun 21, 2013 5:15 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

1996 Alfa-Romeo Spider
|
Riky rakstīja:Vareja ari uz 120 Labi ok, par sodu kas ir tas ir, pats vainīgs, bet nu komentāri vnk pārspēj visu. Tik pat labi, apturēs kādu ar masserati un tam jau uzreiz buus sods simtos, jo vinam tak labs auto. 
Par to pašunevar iedot vairæk kā norādīts ĀPK...
|
Fri Jun 21, 2013 5:47 pm |
|
 |
|
Pašlaik ir Sun Apr 27, 2025 11:45 pm | Visi laiki ir GMT + 3 Stundas
|
1 lapa no 1 lapām pavisam
|
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus Jūs šeit nevarat pievienot komentārus Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus Jūs šeit nevarat balsot aptaujās
|
|
|