Autors |
Ziņojums |
palaidniex
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15407
Atrašanās vieta: Rīga
1996 Alfa-Romeo Spider
|
MartinsT rakstīja:2.0TS kopš iepriekšējās zobsiksnas maiņas 3.5 gadi un 35Kkm. nākamnedēļ ieplānots siksnu nomainīt, bet sacēlās jautājums - vai ūdenssūkni vajag mainīt? man it kā liekas, ka ir viņam pa 35Kkm knapi pusdzīve nodzīvota......ko guru saka?
V6 esot jāmaina, kā ir ar TSiem hvz...
_________________ in Busso we trust...
|
Tue May 28, 2013 9:12 am |
|
 |
koijotins
Member of

Pievienojies: 02 May 2008
Komentāri: 5936
Atrašanās vieta: Lēdurga
1984 Alfa-Romeo 90
|
var ari nemainit, tik ja pec pusgada vins saks tecet varesi vainot pats sevi  vins nav tik dargs lai butu verts  santimu
_________________ visa veida itāļu auto remonts un rezerves daļas 28397250
|
Tue May 28, 2013 9:28 am |
|
 |
MartinsT
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 12216
|
man bij doma, ka viņam resurss ir vismaz 60Kkm, esmu nobraucis 35Kkm un ja tagad braucu zem 10Kkm gadā, tad viņam vēl 3 gadus būtu jākalpo.....vai tur tāda matemātika nestrādā?
|
Tue May 28, 2013 9:37 am |
|
 |
dima.a
Member of

Pievienojies: 19 Apr 2010
Komentāri: 659
|
MartinsT rakstīja:man bij doma, ka viņam resurss ir vismaz 60Kkm, esmu nobraucis 35Kkm un ja tagad braucu zem 10Kkm gadā, tad viņam vēl 3 gadus būtu jākalpo.....vai tur tāda matemātika nestrādā? 
teoretiski tā arī ir,bet praktiski ...neviens tev nepateiks,kā viņš uzvedīsies pēc 10Kkm!
|
Tue May 28, 2013 10:26 am |
|
 |
Norkis
Pievienojies: 27 Oct 2006
Komentāri: 968
Atrašanās vieta: Saulkrasti
2011 Alfa-Romeo Giulietta
|
dima.a rakstīja:MartinsT rakstīja:man bij doma, ka viņam resurss ir vismaz 60Kkm, esmu nobraucis 35Kkm un ja tagad braucu zem 10Kkm gadā, tad viņam vēl 3 gadus būtu jākalpo.....vai tur tāda matemātika nestrādā? 
teoretiski tā arī ir,bet praktiski ...neviens tev nepateiks,kā viņš uzvedīsies pēc 10Kkm!
Bet tas tak būs vēl pēc gada
|
Tue May 28, 2013 10:48 am |
|
 |
Kalvito
Pievienojies: 06 Apr 2012
Komentāri: 63
Atrašanās vieta: Liepāja
2002 Alfa-Romeo 156SW
|
ja tu brauc tik maz un ja saks sulot, tad domaju nav jau antifriz tik dargs lai neuzlietu limeni vajadzibas gadijuma.
|
Tue May 28, 2013 11:07 am |
|
 |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
var ari to siksnu nemainit. braukt kamer iet, un tad uz tolmetu...
_________________ Itāļu auto speciālisti, auto tirdzniecība - 67 383 626 www.autofficina.lv
|
Tue May 28, 2013 11:15 am |
|
 |
MartinsT
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 12216
|
elbee rakstīja:var ari to siksnu nemainit. braukt kamer iet, un tad uz tolmetu...
arī variants, bet nu tolmets nekur nepazudīs. dzirdēju, ka Liepājas Metalurga dēļ pašlaik cenas esot nokritušās.....laikam jāpagaida
|
Tue May 28, 2013 12:32 pm |
|
 |
koijotins
Member of

1984 Alfa-Romeo 90
|
MartinsT rakstīja:elbee rakstīja:var ari to siksnu nemainit. braukt kamer iet, un tad uz tolmetu...
arī variants, bet nu tolmets nekur nepazudīs. dzirdēju, ka Liepājas Metalurga dēļ pašlaik cenas esot nokritušās.....laikam jāpagaida 
cenas ir riktigi zeme  par 60% ka minimums
|
Tue May 28, 2013 5:24 pm |
|
 |
petjka
Member of

Pievienojies: 22 Mar 2011
Komentāri: 1606
1990 Alfa-Romeo 75
|
pieķēros vest crossu kārtībā. Par amīšiem pastsāstīšu crossa topikā.
Kad savedīšu amjus kārtībā, programmā ir čipošana.
Tagad vnk lietas- jānomaina eļļa... huju, iepriekšējais eļļas mainītājs ir bijis kačoks... mēģināju visādi... nekā. Zvaigznīte aparuta. **rsā ir. Ar meiseli prātīgi, bet bez rezultātiem. Fuuu, ar roraclēgu atnāca vaļā.
Jautājums- kur nopirkt kartera eļļas skrūvi? Rīt jāuzzvana fficinai, moš šiem ir.
Nomainīt abs dačiku likās sīkums. kļūdas izdzēstas, čih pih.
konkurss: kurš mainīja iepriekšējo reizi eļlu?
|
Fri May 31, 2013 12:14 am |
|
 |
vilsons
Pievienojies: 18 Jul 2006
Komentāri: 5241
2012 Alfa-Romeo MITO
|
petjka rakstīja:pieķēros vest crossu kārtībā. Par amīšiem pastsāstīšu crossa topikā.
Tagad vnk lietas- jānomaina eļļa... huju, iepriekšējais eļļas mainītājs ir bijis kačoks... mēģināju visādi... nekā. Zvaigznīte aparuta. **rsā ir. Ar meiseli prātīgi, bet bez rezultātiem. Fuuu, ar roraclēgu atnāca vaļā.
Jautājums- kur nopirkt kartera eļļas skrūvi? Rīt jāuzzvana fficinai, moš šiem ir.
konkurss: kurš mainīja iepriekšējo reizi eļlu?
tas gadījumā nebija vienlaicīgi ar sajūgu un spararatu?
Jo pirki eļļu pie manis
_________________ Vieglo un smago auto rezerves daļu vairumtidzienība un mazumtirdzniecība.
m.b:+371 26545924
|
Fri May 31, 2013 12:30 am |
|
 |
petjka
Member of

1990 Alfa-Romeo 75
|
vilsons rakstīja:petjka rakstīja:pieķēros vest crossu kārtībā. Par amīšiem pastsāstīšu crossa topikā.
konkurss: kurš mainīja iepriekšējo reizi eļlu? tas gadījumā nebija vienlaicīgi ar sajūgu un spararatu?
Jo pirki eļļu pie manis
mhm, bij gan.
grāmatiņu esmu lasījis, man arī patīk visas skrūves pievilkt "priekš sevis"... nu lai neatnāk vaļā. Laikam neesmu vienīgais tāds.
|
Fri May 31, 2013 1:22 am |
|
 |
Nr.7
Member of

Pievienojies: 12 Oct 2006
Komentāri: 4677
2000 Alfa-Romeo 156
|
 kad V6 kartera skrūvei bija aprauts viss ko var apraut, veco skrūvi man nācās nogriezt. No ~20 kaudzē samestajiem karteriem nevienam nebija ne tuvu tāda vītne. Nācās pielāgot kaut kādu temperatūras devēju
_________________ SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion
|
Fri May 31, 2013 9:19 am |
|
 |
koijotins
Member of

1984 Alfa-Romeo 90
|
petjka rakstīja:vilsons rakstīja:petjka rakstīja:pieķēros vest crossu kārtībā. Par amīšiem pastsāstīšu crossa topikā.
konkurss: kurš mainīja iepriekšējo reizi eļlu? tas gadījumā nebija vienlaicīgi ar sajūgu un spararatu?
Jo pirki eļļu pie manis
mhm, bij gan.
grāmatiņu esmu lasījis, man arī patīk visas skrūves pievilkt "priekš sevis"... nu lai neatnāk vaļā. Laikam neesmu vienīgais tāds.
ta korka skruve reti kad nak vienkarsi vala  tur ir sava pieeja ka vinu neapraut, zvaigznites vieta lietojam m8 seskanti, labu katinu, un straujam kustibam ir vala
p.s pedejo reizi ellu mainiju es
|
Fri May 31, 2013 11:19 am |
|
 |
petjka
Member of

1990 Alfa-Romeo 75
|
he, risinaajums ir jauna skruuve-
OEM nr. 46 476 967 cena ~17Ls
APE motoraa CORTECO nr. 220126S 2,20Ls un ir uz vietas
Fignja ir tur, ka M18 skruuvei taa viitne izdilst un ja taa ir orginaalaa, tad reekinu ir bijushas ~15 elljas mainjas. Man viitne izskatiijaas taada padilusi, izstiepta. Tur arii tas saals, ka pievelk ta ar pareizo speeku, bet valjaa nevar dabuut.
Taa ka - ik peec 100.000 jaamaina skruuve pa 2ls
|
Fri May 31, 2013 5:20 pm |
|
 |
|