Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 1 lapām pavisam
Logu tīrītāju birstes
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Logu tīrītāju birstes 
Gribēju pajautāt, kur labāk Rīgā pirkt logu tīrīāju birstes priekš manas Alfas 156. Un vispār cik normālas birstes tagad maksa? Citādi tagad mana Alfa ir ka motocikls, lietus laikā nebraucu pārāk bīstami Very Happy

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Re: Logu tīrītāju birstes 
Doln rakstīja:
Gribēju pajautāt, kur labāk Rīgā pirkt logu tīrīāju birstes priekš manas Alfas 156. Un vispār cik normālas birstes tagad maksa? Citādi tagad mana Alfa ir ka motocikls, lietus laikā nebraucu pārāk bīstami Very Happy

Pieļauju domu, ka iegādes vietai nav īpaši liela nozīme. Galvenais jau produkts. Es pēdējā laikā saviem braucamajiem lieku kaut kādus motgumus. Nav gluži pa latu pāris, bet arī nav 36 lati gabalā. Sezonu notur un labi.  emo

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Re: Logu tīrītāju birstes 
Prokurors rakstīja:
Doln rakstīja:

Pieļauju domu, ka iegādes vietai nav īpaši liela nozīme. Galvenais jau produkts. Es pēdējā laikā saviem braucamajiem lieku kaut kādus motgumus. Nav gluži pa latu pāris, bet arī nav 36 lati gabalā. Sezonu notur un labi.  emo

Tad sanāk, ka manai Alfai der jebkura universālā birste?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Ja tev nav 155 ar oriģinālajiem kātiem - nekādu problēmu pirkt kādas vien ienāk prātā, ka tik der pēc garuma

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
palaidniex rakstīja:
Ja tev nav 155 ar oriģinālajiem kātiem - nekādu problēmu pirkt kādas vien ienāk prātā, ka tik der pēc garuma

156 blakussēdētāja ir izliekta, slaucīs jau arī taisna parastā, bet nu diez vai tikpat labi  Rolling Eyes

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
MartinsT rakstīja:
palaidniex rakstīja:

156 blakussēdētāja ir izliekta, slaucīs jau arī taisna parastā, bet nu diez vai tikpat labi  Rolling Eyes

Var jau ņemt tās bez rāmja. Bet vai nav tā, ka 156 vadītājam vajag 550 un pasažierim 500 vai 530?

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ok, tad kuru autopreču veikalu ieteiksiet, kur varētu būt normāls piedāvājums, vai ir labas atsauksmes, vai arī Alfistiem papildus atlaides pieejamas?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
156tajai vislabākās slotas ir ir vai nu Champion(OE), vai Magneti Marelli kur pasažiera puses slota ir nedaudz izliekta "lokā".
Kur meklēt!? Champion slotas var mēģināt dabūt Ape motors, AD Baltic.
Es varu paskatīties pa kādām naudām es varu dabūt gan vienu, gan otru ražotāju.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
vilsons rakstīja:
156tajai vislabākās slotas ir ir vai nu Champion(OE), vai Magneti Marelli kur pasažiera puses slota ir nedaudz izliekta "lokā".

Для меня посмотри

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
vilsons rakstīja:

Man ar vajag. Man Magneti Marelli skan kaut kā stilīgāk. Gribu labāk tādus.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Sākoties vasarai, logu birstes ir Topā Very Happy

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
A spiderim ar spoilerim no Marelli kaut kas ir? ar visiem mīzējturētæjiem? Jo bez spoileriem neir labi... Ir pārbaudīts...
Ar un bez spoileriem ir Champions, to es zinu tākā...

Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 1 lapām pavisam
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration