Atbildēt pie šī temata 9 lapa no 83 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 81, 82, 83  Nākošais
Par Alfa 159
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Pareizāk būtu jautāt , kur jūs braucat ? Salīdzinājums,no punkta a uz punktu b ,pa dazadiem marsrutiem.
Sesku iela,Purvciema ,Astras ,deglava,stadiona ,asara, matisa ,Barona,aspazijas,akmens tilts ,Liepajas .
Videjais atrums 22 km st ,darba diena 8.30 paterins 12.2l
Sesku,purvciema ,darzciema,slavu tilts ,krasta,salu tilts,Liepajas,vid atrums31 km st darba diena , 8 30 paterins8.8 l

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Bingo!
Kā jau ne reizi vien ir malts - degvielu ēd bremžu spaidīšana. Centrs = luksofori un neizbēgama bremzēšana...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Man ikdienas maršruts neļauj dabūt ekonomiskākus ciparus Mad
Ikdienas maršruts no rīta mājas-bērnudārzs (Artilērijas, Asaru, Daugavas stadions), tad uz darbu (Valmieras, Lāčplēša, Ulmaņa gatve, Robežu).
Vakarā vai nu iepriekšminētais maršruts apgrieztā secībā, vai arī Robežu, O.Vācieša, gar Uzvaras parku, Akmens tilts, 13.Janvāra, Barona, Artilērijas.

Vidējais ātrums vidēji 21-23 km/h.

Bet tā kā ikdienas maršruts īpaši nemainās, tad tas ļauj salīdzināt kā bija pirms un kā pēc izmaiņām un redzēt ka kāds litriņš ir nost Smile

Brīvdienās pilsēta kādi 9-11 litri varbūt ir. Ja salīdzina ar arbas pieminētajiem Vecāķiem, tad arī darbadienas vidū aizbraucot līdz Vecmilgrāvim 9 litros ierakstījos.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Mani tomēr tas patēriņš nedaudz pārsteidza - tikai par 1 litru mazāks, kā 2,5 benzīns , ar ko braucu ikdienā

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
arba rakstīja:
Mani tomēr tas patēriņš nedaudz pārsteidza - tikai par 1 litru mazāks, kā 2,5 benzīns , ar ko braucu ikdienā

Tas nav 1000kg smags Fiat 500 vai MiTo ar 1.3 dizeli un 90zs, tomer 1600kg pasmasas un 200 zirgi, vinus kaut ka jakustina  horse

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
arba rakstīja:

Tas nav 1000kg smags Fiat 500 vai MiTo ar 1.3 dizeli un 90zs, tomer 1600kg pasmasas un 200 zirgi, vinus kaut ka jakustina  horse

arbas auto taču arī ir 1600kg pašmasa un bik virs 200zs, piedevām vēl AT, bet nu jāpāņu fani prom uz savu forumu  Very Happy

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
arba rakstīja:

Manam pašmasa pēc papīriem pat 1775kg. Tas jo 2006. gada.

Un pa centru mīcoties visas mašīnas ēdīs daudz... Man pat no iepriekšējā auto Mazda 323F ar 1.5 benzīnu (88zs), manuālo kārbu un pašmassu ~1100kg savā režīmā pilsētā virs 12 l/100km ir bijis.  Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
tad tomēr ir degvielas patēriņa pārrunas!  shura pilnmēness atbalss

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Šodien izbraucot no Šlokenbekas reizes trīs noslāpu, ka blondīne. Izbraucot uz ceļa saprotu ka mašīna neiet tā kā vajag. Kāds var pateikt, ka tas ir sajūta pēc Breras ar 2,4 Jtd. Bet nē, vairāk par 160 kmh izspiest es nevarēju. Sad Mierīgi braucam talāk. Pēc kilometriem 30 sapratu ka Alfa atkal iet kā vajag. Nolēmu, ka bija kāds gļuks un nomierinājos.
Bet nē, pēc kāda laika atkal neiet. Pēc tam iet un atkal neiet....
Nolēmu atvienot MAF. Un bac - viss ir kārtībā! Pieslēdzu MAF - un atkal motors negriežas.
Kas par vainu - MAFs? Es āgrāk biju domājis, ka bez MAFa mašīna neiet. Bet te ir tā kā iet un iet ļoti labi.

P.S. Altez, sorry, bet tev ir nepareizais priekšstats par 1,9 jtd. Es īstenība visu laiku domāju, ka tu spiež pus gāzi tikai. Bet tagad saprotu, ka īstenība Alfa negāja vispār  Embarassed

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
yuran rakstīja:
Šodien izbraucot no Šlokenbekas reizes trīs noslāpu, ka blondīne. Izbraucot uz ceļa saprotu ka mašīna neiet tā kā vajag. Kāds var pateikt, ka tas ir sajūta pēc Breras ar 2,4 Jtd. Bet nē, vairāk par 160 kmh izspiest es nevarēju. Sad Mierīgi braucam talāk. Pēc kilometriem 30 sapratu ka Alfa atkal iet kā vajag. Nolēmu, ka bija kāds gļuks un nomierinājos.
Bet nē, pēc kāda laika atkal neiet. Pēc tam iet un atkal neiet....
Nolēmu atvienot MAF. Un bac - viss ir kārtībā! Pieslēdzu MAF - un atkal motors negriežas.
Kas par vainu - MAFs? Es āgrāk biju domājis, ka bez MAFa mašīna neiet. Bet te ir tā kā iet un iet ļoti labi.

P.S. Altez, sorry, bet tev ir nepareizais priekšstats par 1,9 jtd. Es īstenība visu laiku domāju, ka tu spiež pus gāzi tikai. Bet tagad saprotu, ka īstenība Alfa negāja vispār  Embarassed

DPF tev ir izgriezts,tapec padomaji,ka vainigs MAFs? Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Greek rakstīja:

Palūgšu bez ļauniem priekiem, bet obektīvi. Rakstu, ka kad atvieno MAFu, tad viss kārtībā, kad MAFs ir pieslēgts tad to iet, to neiet.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
yuran rakstīja:
Greek rakstīja:

Palūgšu bez ļauniem priekiem, bet obektīvi. Rakstu, ka kad atvieno MAFu, tad viss kārtībā, kad MAFs ir pieslēgts tad to iet, to neiet.

Man bija tas pats.. Tikai es nemeginaju atvienot mafu.. Kompim bija 3kludas-mafs,dpf un egr! Vecais bmw brauca ar bez mafa,tikai paterins bija loti,loti liels!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
man DPF ir izgriezsts un EGR nobloķēts... Pātēriņš ar atslēgtu MAFu ir normāls. Tas un samulsina, ka mašīna ar atslēgtu MAFu brauc kā vajag  Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
yuran rakstīja:
man DPF ir izgriezsts un EGR nobloķēts... Pātēriņš ar atslēgtu MAFu ir normāls. Tas un samulsina, ka mašīna ar atslēgtu MAFu brauc kā vajag  Rolling Eyes
NIKSONam savulaik ar 159to bija tieši tas pats, ar atvienotu gaisa masas mērītāju auto griezās ka prieks.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
vilsons rakstīja:
yuran rakstīja:
NIKSONam savulaik ar 159to bija tieši tas pats, ar atvienotu gaisa masas mērītāju auto griezās ka prieks.

Niksons, koļis, kas tev bija?  Razz

Atbildēt pie šī temata 9 lapa no 83 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 81, 82, 83  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration