|
2 lapa no 2 lapām pavisam
|
Autors |
Ziņojums |
palaidniex
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15407
Atrašanās vieta: Rīga
1996 Alfa-Romeo Spider
|
finns rakstīja:Quattordici rakstīja:Es sakuma ieteicu servisu, jo nekas nebija teikts par hidrauliku un izklausijas pec karbas nomirshanas... tada varianta neko pats nevar izdarit, jo spid karbas remonts (ar diferenciala mainu, visticamak)
Bet ja vienkarsi pazuda skidrums, tad visticamak ka slave cilindrs kaput, zem haubes atrodas, nomainit nav jabut parak gruti, bet pec tam laikam pareizi ir jaatgaiso sistema.
Bet 166 sajugam ir divi hidrauliskie cilindri, primarais un sekndarais, primaro gan bez servisa nav viegli nomainit.
Man gan pirmais ienaaca praataa, ka kautkas ar kulisi. Mozh kur uzspiests, aizlauzts vienaa pusee stiprinaajums vai kas tads. Katraa zinjaa, ne jau nu uzreiz kaarba lupataas. Mozh tadelj, ka es esmu peec dabas optimists. 
Nu skaidrs...
Nākamreiz teikšu, lai paskatās, safočē, došu padomus kā remontēt un tad 75% gadījumu uz servisu, bet jau pēc lielāka rēķina...
25% reāli vinnēs, pārējie - nez vai...
Nu man arī 155 kulise nomira, un? Pat ja man pateiktu, kas tieši tur noticis, un zinātu, ka jāsametina no vecām fiata kulisēm, "ievērojot mazus, bet būtiskus sīkumus, es to tāpat nedarītu, jo nav laika, metināmā un pacēlāja...
Mainīt sajūga cilindru saviem spēkiem protams var, bet vai tas ir tā vērts?
Esmu mainījis sajūgu 155, pats nomainīju, bet neuzskatu, ka esmu pelnījis ordeni. Man tas aizņēma visu dienu. Vai es biju ieguvējs - neņemšos apgalvot. Esmu visādiem vadiem eksperimetnējis, mainījis komutatorus, gaisa masas mērīājus, svečvadus, līmējis gasa caurules, tīrījis kondiškas radiatorus, kas reāli aizauguši...Un? Pozitīvs iznākums - gandrīz vienmēr. Lielākoties tas ir darīts ziņkārības, tā teikt hoooobi nolūkos. Pats skrūvēju, skatījos domāju... Bet ja nav laika, saprašanas, vai vēlmes iediļināties - es tomēr labāk uzticos servisam. Ātrāk un bieži vien lētāk...
Ja nav naudas un ir daudz brīva laika, tad - pašdarbība gan ir izeja...
_________________ in Busso we trust...
|
Wed May 08, 2013 1:52 pm |
|
 |
Edc
Member of

Komentāri: 3475
1999 Alfa-Romeo GTV
|
Nu bet vismaz būtu aptuvena nojauta, kas ir čupā. Nevis aizbrauktu uz "kādu servisu" un tur pateiktu, ka motors jāmaina
Tas tā nedaudz pārspīlēti, bet var gadīties....
|
Wed May 08, 2013 2:04 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

1996 Alfa-Romeo Spider
|
Edc rakstīja:Nu bet vismaz būtu aptuvena nojauta, kas ir čupā. Nevis aizbrauktu uz "kādu servisu" un tur pateiktu, ka motors jāmaina
Tas tā nedaudz pārspīlēti, bet var gadīties....
Nu ir kas Dievu lūdzot punu uzdauzīs...
|
Wed May 08, 2013 2:06 pm |
|
 |
Prokurors
Pievienojies: 02 May 2011
Komentāri: 646
1996 Alfa-Romeo 146
|
Pieļauju domu, ka bieži vien ar jautājumiem par iespējamiem problēmu iemesliem cilvēks vairāk grib dzirdēt iepriecinošu ziņu, nevis detalizētu remonta shēmu. Nu ķipa kā zvanot ārstam prasīt - dakter, a kāpēc man čurājot sāp? Nu tak ne jau, lai uzzinātu, kur un kā jāšpricē penicilīns, bet lai nomierinātu sevi, ka tripera ta nav!
Droši vien tak ir starpība starp "kārba kaput" un "sajūga cilindrs jānomaina"?
|
Wed May 08, 2013 2:08 pm |
|
 |
vilsons
Pievienojies: 18 Jul 2006
Komentāri: 5241
2012 Alfa-Romeo MITO
|
palaidniex rakstīja:vovkavovka rakstīja:paldies par sakarigu atbildi par to,kas varetu but jamaina. to,ka serviss ir izeja no situacijas,tas katram ir skaidrs
bet ko, Tavuprāt, ir jāatbild cilvēkam, kurš izstāsta simptomus un pats nespēj iedomāties kas pie vainas?
Ja esi - mehs - pašam jāsaprot, ja neesi - vai tas ko maina iznākumā... Vai es ko jaucu un nesaprotu?
Atbildi nu tā, cik vien objektīvi vien spēj paskatoties uz situāciju no malas...
Nu tīri tā interesanti ir... Bez sarkasma, pilnīgi nopietni vaicāju!
nu man te nesen viens klients ari vaicāja, lai apskatos kas tā par gaudojošu skaņu nāk. izrādijās pie vainas aizmugurējais kreisais rumbas gultnis. nu un? nu čalis paprasija cik tas ir sarežģīti viņu nomainīt, nu izstāstiju, ka tā un tā ja ir tas un tas, ka tā un tā ja ir tas un tas. viss. pēc pāris dienām čalis zvanija, lai pateiktu paldies, ka passtāstiju kas un kā. pats nomainijis pa vakaram un ka nekas sarežģīts neesot bijis, kaut arī čalis nav nekāds tehniskais petrolheds.
_________________ Vieglo un smago auto rezerves daļu vairumtidzienība un mazumtirdzniecība.
m.b:+371 26545924
|
Wed May 08, 2013 2:12 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

1996 Alfa-Romeo Spider
|
Prokurors rakstīja:Pieļauju domu, ka bieži vien ar jautājumiem par iespējamiem problēmu iemesliem cilvēks vairāk grib dzirdēt iepriecinošu ziņu, nevis detalizētu remonta shēmu. Nu ķipa kā zvanot ārstam prasīt - dakter, a kāpēc man čurājot sāp? Nu tak ne jau, lai uzzinātu, kur un kā jāšpricē penicilīns, bet lai nomierinātu sevi, ka tripera ta nav!
Droši vien tak ir starpība starp "kārba kaput" un "sajūga cilindrs jānomaina"?
- Sliš, ot chego lučše umereķ - ot dizernterii ili ot tripera
- Ot Tripera!
- ?
- Lučše umereķ mužikom, čem zasrancem...
|
Wed May 08, 2013 2:12 pm |
|
 |
|
Pašlaik ir Tue Jun 17, 2025 10:05 am | Visi laiki ir GMT + 3 Stundas
|
2 lapa no 2 lapām pavisam
|
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus Jūs šeit nevarat pievienot komentārus Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus Jūs šeit nevarat balsot aptaujās
|
|
|