|
290 lapa no 396 lapām pavisam
|
Autors |
Ziņojums |
Hindo
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 2000
Atrašanās vieta: Rīga/Ķekava
|
vilijs rakstīja: nezinu nezinu dzinti bet pedāla uzlika it īpasi sajūga var norādīt to ka masina ir braukta pa pilssētu jo visi nedzivo latgalee kur taisni celi ! citi redz dzīvo arī milānā un tur arī katru dienu pārvietojas lidz ar to n'tās reizes dienā spaida to sajūgu! un mister hindo parādi man ādas kloki ar cipariniem kā izskaidrosiet perfekto salonu un stūri bez nodiluma??? sofera benkim nav pat mazaka diluma pazimes un masīnā vēljoprojām smarzo pēc jaunas masīnas! masina pieder man nobraukums tur tads ir reals kam vajadzes aizbrauks pieslēgs un par to parliecinasies!
Villij, tak saki čomam, lai brauc un pērk, vai kam Tev tur vajag. Pēc tam, kad būs laiks, aizbrauciet uz servisu, pieslēdziet pie kompja, uzmetiet aci patiesajam noskrējienam, moš nolaidīsies no mākoņiem. Biju līdzīgs Tev kad bija kādi gadi 20 un likās, ka visu zinu, viss man skaidrs... Tad nafig prasīt viedokli? Redz, Tev pašam ir atbildes uz saviem jautājumiem. Bet, protams, nevajag aizrauties ar to realitātes sagrozīšanu, jo pēc tam pašam nākas baigi "dabūt pa pakaļu".
_________________ SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion
|
Sun Apr 28, 2013 9:53 am |
|
 |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
LV tirgus specifika, 160+ ta jau ir nopista miskaste, virs 200 masinas vispar nebrauc, tas visas jau ir nodotas tolmeta. Bet zem 100 noteikti ir krukits, nav vajadzibas pat masinu skatities, visi to tapat zin  Masinai neatkarigi no gada, dzineja, markas un modela, noskrejienam ir jabut 120~140k km robezas, tas vienigais ir ok, ne par daudz, ne par maz
_________________ Itāļu auto speciālisti, auto tirdzniecība - 67 383 626 www.autofficina.lv
|
Sun Apr 28, 2013 10:26 am |
|
 |
koijotins
Member of

Pievienojies: 02 May 2008
Komentāri: 5936
Atrašanās vieta: Lēdurga
1984 Alfa-Romeo 90
|
man coms ka reizi nopirka 156 ar 1.9 dizeli ar 170 000 uz siltes, pec izskata nepateiksi bet nogajusi 711 000, vienigais kas nodod ir izsedets benkis un nodilusi plastmasas sture.....
_________________ visa veida itāļu auto remonts un rezerves daļas 28397250
|
Sun Apr 28, 2013 10:58 am |
|
 |
vilijs
Pievienojies: 05 Oct 2007
Komentāri: 87
Atrašanās vieta: eiropa
|
|
Sun Apr 28, 2013 12:58 pm |
|
 |
yuran
Member of

Pievienojies: 18 May 2007
Komentāri: 2339
Atrašanās vieta: Rīga<->Daugavpils
1984 Alfa-Romeo GTV6 2,5
|
labi, labi, veiksmi pardosana, gudrinieks tads .
_________________ GTV6
|
Sun Apr 28, 2013 1:12 pm |
|
 |
vilijs
|
Hindo rakstīja:vilijs rakstīja: nezinu nezinu dzinti bet pedāla uzlika it īpasi sajūga var norādīt to ka masina ir braukta pa pilssētu jo visi nedzivo latgalee kur taisni celi ! citi redz dzīvo arī milānā un tur arī katru dienu pārvietojas lidz ar to n'tās reizes dienā spaida to sajūgu! un mister hindo parādi man ādas kloki ar cipariniem kā izskaidrosiet perfekto salonu un stūri bez nodiluma??? sofera benkim nav pat mazaka diluma pazimes un masīnā vēljoprojām smarzo pēc jaunas masīnas! masina pieder man nobraukums tur tads ir reals kam vajadzes aizbrauks pieslēgs un par to parliecinasies!
Villij, tak saki čomam, lai brauc un pērk, vai kam Tev tur vajag. Pēc tam, kad būs laiks, aizbrauciet uz servisu, pieslēdziet pie kompja, uzmetiet aci patiesajam noskrējienam, moš nolaidīsies no mākoņiem. Biju līdzīgs Tev kad bija kādi gadi 20 un likās, ka visu zinu, viss man skaidrs... Tad nafig prasīt viedokli? Redz, Tev pašam ir atbildes uz saviem jautājumiem. Bet, protams, nevajag aizrauties ar to realitātes sagrozīšanu, jo pēc tam pašam nākas baigi "dabūt pa pakaļu".
kādam comam  redzu ka apliek manu masinu ieliku savu postu! mans vienīgais jautājums seit bij citēju:kā izskaidrosiet perfekto salonu un stūri bez nodiluma??? domāju ka atbildi te ari nesanemsu un man tas ari nav vajadzigs jo man nevienam nekas nav japieradaa!
|
Sun Apr 28, 2013 1:13 pm |
|
 |
elbee
Member of

|
Pats Tu klauns, visiem FL dizeliem ar 6 robu karbam ir sadi klokisi.
_________________ Itāļu auto speciālisti, auto tirdzniecība - 67 383 626 www.autofficina.lv
|
Sun Apr 28, 2013 1:17 pm |
|
 |
elbee
Member of

|
8v dizeliem varbut nav 6 robu karbas... tad varbut klokis ir kaut kads savadaks.
|
Sun Apr 28, 2013 1:18 pm |
|
 |
vilijs
|
elbee rakstīja:Pats Tu klauns, visiem FL dizeliem ar 6 robu karbam ir sadi klokisi.

jā ar 6 ātrumiem bet manejai ta tikai 5!!
|
Sun Apr 28, 2013 1:19 pm |
|
 |
dzintis
Pievienojies: 20 Jul 2006
Komentāri: 3819
Atrašanās vieta: tur kur pēdējā alfa...
1996 Alfa-Romeo Spider
|
kurš tad pirks tāda gada mašīnu ar 5-ātrumu kārbu?
man pat fiatam automātam 6 ātrumi...
_________________ dejojam dizko!
|
Sun Apr 28, 2013 1:23 pm |
|
 |
vilijs
|
labi gudrie alfisti veiksmi jums turpmāk vairs diskusijas neiesaistos!! alfinai ir 500000km istais nobraukums kopā knapi turas uz grīdas 3 lieli ielapi jau salonu un visu parejo parsuvu klokis, bij 6 atrumu karba tā nojuka tapec tagad 5atrumu ciparinus ar fleksi izslipejam! ja kads pazina jautā dieva dēl neiesakiet  peace atā...
|
Sun Apr 28, 2013 1:31 pm |
|
 |
Kaneelis
Komentāri: 348
Atrašanās vieta: Tīraines ciems
2006 Alfa-Romeo 159SW
|
Paldies par atsauciibu!! Un shitada njemshanaas tikliidz kaads izsakaas kritiski par sludekli.. Nu nez..
Es gan nupat pats nopirku 2007. Gada, nu, ja neskaita ka vaaciets nevareeja paciesties ar savu Ziemassvetku davanu un pieregjistreejis jau 29.12.2006., kraans,  , ar 167kkm, manuprat normaals nobraukums.. Tiesa, mes gjimenee gan knapi 13kkm nobraucam gadaa ar 2 mashiinaam!
|
Sun Apr 28, 2013 2:48 pm |
|
 |
avalon
Pievienojies: 18 Mar 2008
Komentāri: 150
Atrašanās vieta: Rīga
2006 Alfa-Romeo 156 CW
|
Kaneelis rakstīja:Paldies par atsauciibu!! Un shitada njemshanaas tikliidz kaads izsakaas kritiski par sludekli.. Nu nez..
Es gan nupat pats nopirku 2007. Gada, nu, ja neskaita ka vaaciets nevareeja paciesties ar savu Ziemassvetku davanu un pieregjistreejis jau 29.12.2006., kraans, , ar 167kkm, manuprat normaals nobraukums.. Tiesa, mes gjimenee gan knapi 13kkm nobraucam gadaa ar 2 mashiinaam!
tev 29, bet manu iepreikšējais īpašnieks reģistrējis 30.12.2006 gada
bet par tiem pedāļiem un rokturi nodilušo -nu nezinu -man pašam ir jāmaina gan pedaļu uzlikas gan atruma rokturis, bet noskrējiens man tikai tagad ir 107 tukstoši( oriģinālais) , tas nodilums tak atkarigs cik bieži tu spaidi tos pedāļus un rokturi aiztiec, nevis ka uz autobāņa - iesledz viena un ripo. Tākā uz to es vispar neskatītos.
|
Sun Apr 28, 2013 7:09 pm |
|
 |
Hindo
Member of

Komentāri: 2000
Atrašanās vieta: Rīga/Ķekava
|
vilijs rakstīja:labi gudrie alfisti veiksmi jums turpmāk vairs diskusijas neiesaistos!! alfinai ir 500000km istais nobraukums kopā knapi turas uz grīdas 3 lieli ielapi jau salonu un visu parejo parsuvu klokis, bij 6 atrumu karba tā nojuka tapec tagad 5atrumu ciparinus ar fleksi izslipejam! ja kads pazina jautā dieva dēl neiesakiet peace atā...
šim es ticu par visiem 100%.
_________________ SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion
|
Sun Apr 28, 2013 7:24 pm |
|
 |
Tutolli
Member of

Pievienojies: 21 Mar 2010
Komentāri: 1109
Atrašanās vieta: Rīga
2004 Alfa-Romeo 156SW
|
avalon rakstīja:tas nodilums tak atkarigs cik bieži tu spaidi tos pedāļus un rokturi aiztiec, nevis ka uz autobāņa - iesledz viena un ripo. Tākā uz to es vispar neskatītos.
Manā skatijumā tāda mašīna, kura ir redzejusi tikai pilsētu ir izļurkāta krietni vairāk nekā tāda, kura braukusi garus gabalus un noskrējiens ir uzskaitījies. Stāvot stūķī motors taču netiek noslāpēts a darba stundas taču rit...
Zinot auto vēsturi es drīzāk pirktu tādu kura ir 200kkm nogājusi pa bāni, nekā ar 90kkm, bet tikai pa pilsētu!
Lai vai kā mašīnu var nokaut arī pa 15kkm, ja ļoti pacenšas...
|
Sun Apr 28, 2013 7:29 pm |
|
 |
|
Pašlaik ir Mon Jun 16, 2025 11:59 pm | Visi laiki ir GMT + 3 Stundas
|
290 lapa no 396 lapām pavisam
|
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus Jūs šeit nevarat pievienot komentārus Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus Jūs šeit nevarat balsot aptaujās
|
|
|