Atbildēt pie šī temata 290 lapa no 396 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 289, 290, 291 ... 394, 395, 396  Nākošais
Ko varat pateikt par šo konkrēto Alfu?
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
vilijs rakstīja:
nezinu nezinu dzinti bet pedāla uzlika it īpasi sajūga var norādīt to ka masina ir braukta pa pilssētu jo visi nedzivo latgalee kur taisni celi ! citi redz dzīvo arī milānā un tur arī katru dienu pārvietojas lidz ar to n'tās reizes dienā spaida to sajūgu! un mister hindo parādi man ādas kloki ar cipariniem c kā izskaidrosiet perfekto salonu un stūri bez nodiluma??? sofera benkim nav pat mazaka diluma pazimes un masīnā vēljoprojām smarzo pēc jaunas masīnas! masina pieder man nobraukums tur tads ir reals kam vajadzes aizbrauks pieslēgs un par to parliecinasies!

Villij, tak saki čomam, lai brauc un pērk, vai kam Tev tur vajag. Pēc tam, kad būs laiks, aizbrauciet uz servisu, pieslēdziet pie kompja, uzmetiet aci patiesajam noskrējienam, moš nolaidīsies no mākoņiem. Biju līdzīgs Tev kad bija kādi gadi 20 un likās, ka visu zinu, viss man skaidrs... Tad nafig prasīt viedokli? Redz, Tev pašam ir atbildes uz saviem jautājumiem. Bet, protams, nevajag aizrauties ar to realitātes sagrozīšanu, jo pēc tam pašam nākas baigi "dabūt pa pakaļu".

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
LV tirgus specifika, 160+ ta jau ir nopista miskaste, virs 200 masinas vispar nebrauc, tas visas jau ir nodotas tolmeta. Bet zem 100 noteikti ir krukits, nav vajadzibas pat masinu skatities, visi to tapat zin Wink Masinai neatkarigi no gada, dzineja, markas un modela, noskrejienam ir jabut 120~140k km robezas, tas vienigais ir ok, ne par daudz, ne par maz naac

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
man coms ka reizi nopirka 156 ar 1.9 dizeli ar 170 000 uz siltes, pec izskata nepateiksi bet nogajusi 711 000, vienigais kas nodod ir izsedets benkis un nodilusi plastmasas sture.....

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
yuran rakstīja:
vilijs rakstīja:
Hindo rakstīja:
dzintis rakstīja:
nezinu..bet ja uztinu tādu nobraukumu, tad parasti nomainu vismaz pedāļu gumijas...

Aha, un arī ātrumpārslēgam ādiņu derētu nomainīt, vismaz citām tur ir redzami cipari. shura
Kādi vairāki simti tūkstoši ir noripināti.
  nezinu nezinu dzinti bet pedāla uzlika it īpasi sajūga var norādīt to ka masina ir braukta pa pilssētu jo visi nedzivo latgalee kur taisni celi ! citi redz dzīvo arī milānā un tur arī katru dienu pārvietojas lidz ar to n'tās reizes dienā spaida to sajūgu! un mister hindo parādi man ādas kloki ar cipariniem c kā izskaidrosiet perfekto salonu un stūri bez nodiluma??? sofera benkim nav pat mazaka diluma pazimes un masīnā vēljoprojām smarzo pēc jaunas masīnas! masina pieder man nobraukums tur tads ir reals kam vajadzes aizbrauks pieslēgs un par to parliecinasies!

ja esi tads parliecinats, tad nafig vispar jautat bija??? c
un ludzu - adas klokis ar cipariem:

sāksim ar to ka es nevienam neko nejautāju un pat sajā saitā neesmu licis to masinu! bet tu klauns biki iebrauci auzās tu iemeti ~99-01g twisparka bildi! parādi man pēc 04g facelifta ādas kloki ar cipariniem c kad centīsies atrast tad lēnam sapratīsi kadu mulkību tu gvelz Wink

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
labi, labi, veiksmi pardosana, gudrinieks tads .  Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Hindo rakstīja:
vilijs rakstīja:

Villij, tak saki čomam, lai brauc un pērk, vai kam Tev tur vajag. Pēc tam, kad būs laiks, aizbrauciet uz servisu, pieslēdziet pie kompja, uzmetiet aci patiesajam noskrējienam, moš nolaidīsies no mākoņiem. Biju līdzīgs Tev kad bija kādi gadi 20 un likās, ka visu zinu, viss man skaidrs... Tad nafig prasīt viedokli? Redz, Tev pašam ir atbildes uz saviem jautājumiem. Bet, protams, nevajag aizrauties ar to realitātes sagrozīšanu, jo pēc tam pašam nākas baigi "dabūt pa pakaļu".
  kādam comam Confused redzu ka apliek manu masinu ieliku savu postu! mans vienīgais jautājums seit bij citēju:kā izskaidrosiet perfekto salonu un stūri bez nodiluma??? domāju ka atbildi te ari nesanemsu un man tas ari nav vajadzigs jo man nevienam nekas nav japieradaa!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Pats Tu klauns, visiem FL dizeliem ar 6 robu karbam ir sadi klokisi.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
8v dizeliem varbut nav 6 robu karbas... tad varbut klokis ir kaut kads savadaks.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
Pats Tu klauns, visiem FL dizeliem ar 6 robu karbam ir sadi klokisi.

jā ar 6 ātrumiem bet manejai ta tikai 5!!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
kurš tad pirks tāda gada mašīnu ar 5-ātrumu kārbu?
man pat fiatam automātam 6 ātrumi...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
labi gudrie alfisti veiksmi jums turpmāk vairs diskusijas neiesaistos!! alfinai ir 500000km istais nobraukums kopā knapi turas uz grīdas 3 lieli ielapi jau salonu un visu parejo parsuvu klokis, bij 6 atrumu karba tā nojuka tapec tagad 5atrumu ciparinus ar fleksi izslipejam! ja kads pazina jautā dieva dēl neiesakiet Laughing peace atā...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Paldies par atsauciibu!! Un shitada njemshanaas tikliidz kaads izsakaas kritiski par sludekli.. Nu nez..

Es gan nupat pats nopirku 2007. Gada, nu, ja neskaita ka vaaciets nevareeja paciesties ar savu Ziemassvetku davanu un pieregjistreejis jau 29.12.2006., kraans, Smile, ar 167kkm, manuprat normaals nobraukums.. Tiesa, mes gjimenee gan knapi 13kkm nobraucam gadaa ar 2 mashiinaam!

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Kaneelis rakstīja:
Paldies par atsauciibu!! Un shitada njemshanaas tikliidz kaads izsakaas kritiski par sludekli.. Nu nez..

Es gan nupat pats nopirku 2007. Gada, nu, ja neskaita ka vaaciets nevareeja paciesties ar savu Ziemassvetku davanu un pieregjistreejis jau 29.12.2006., kraans, Smile, ar 167kkm, manuprat normaals nobraukums.. Tiesa, mes gjimenee gan knapi 13kkm nobraucam gadaa ar 2 mashiinaam!

tev 29, bet manu iepreikšējais īpašnieks reģistrējis 30.12.2006 gada Very Happy
bet par tiem  pedāļiem un rokturi nodilušo -nu nezinu -man  pašam ir jāmaina   gan pedaļu uzlikas gan atruma  rokturis, bet noskrējiens man tikai tagad ir 107 tukstoši( oriģinālais) , tas nodilums tak atkarigs cik bieži tu spaidi tos pedāļus un rokturi aiztiec, nevis ka uz autobāņa  - iesledz viena un ripo. Tākā uz to es vispar neskatītos.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
vilijs rakstīja:
labi gudrie alfisti veiksmi jums turpmāk vairs diskusijas neiesaistos!! alfinai ir 500000km istais nobraukums kopā knapi turas uz grīdas 3 lieli ielapi jau salonu un visu parejo parsuvu klokis, bij 6 atrumu karba tā nojuka tapec tagad 5atrumu ciparinus ar fleksi izslipejam! ja kads pazina jautā dieva dēl neiesakiet Laughing peace atā...

šim es ticu par visiem 100%. shura

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
avalon rakstīja:
tas nodilums tak atkarigs cik bieži tu spaidi tos pedāļus un rokturi aiztiec, nevis ka uz autobāņa  - iesledz viena un ripo. Tākā uz to es vispar neskatītos.

Manā skatijumā tāda mašīna, kura ir redzejusi tikai pilsētu ir izļurkāta krietni vairāk nekā tāda, kura braukusi garus gabalus un noskrējiens ir uzskaitījies. Stāvot stūķī motors taču netiek noslāpēts a darba stundas taču rit... Rolling Eyes
Zinot auto vēsturi es drīzāk pirktu tādu kura ir 200kkm nogājusi pa bāni, nekā ar 90kkm, bet tikai pa pilsētu!
Lai vai kā mašīnu var nokaut arī pa 15kkm, ja ļoti pacenšas... Laughing

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu Apmeklēt lietotāja mājas lapu
Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 290 lapa no 396 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 289, 290, 291 ... 394, 395, 396  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration