Autors |
Ziņojums |
edza
Pievienojies: 16 Nov 2011
Komentāri: 14
|
 Ludzu palidziet. ;(
Vakar mierigi braucot , man kkur izteceja viss tosols kkur pie radiatora, un auto ieksha palika auksts un motors uzkarsa.
pirmstam man vislaik nebija normaala darba temperatura.
auto tikko nopirku
dzineejs 2.5 v6
tosols iztecejejis
zem ellas vacinja man ir balts, uz schupa ir paaugstinajies liimenis.
esu lloti bediigs mekleju servisu kur, man par sakarigam cenam, vareetu sataisiit motoru.
|
Sun Apr 28, 2013 9:29 am |
|
 |
Hindo
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 2000
Atrašanās vieta: Rīga/Ķekava
|
 Re: Ludzu palidziet. ;(
edza rakstīja:Vakar mierigi braucot , man kkur izteceja viss tosols kkur pie radiatora, un auto ieksha palika auksts un motors uzkarsa.
pirmstam man vislaik nebija normaala darba temperatura.
auto tikko nopirku
dzineejs 2.5 v6
tosols iztecejejis
zem ellas vacinja man ir balts, uz schupa ir paaugstinajies liimenis.
esu lloti bediigs mekleju servisu kur, man par sakarigam cenam, vareetu sataisiit motoru.
Neesmu drošs vai taisīt veco atmaksāsies vai labāk būtu ielikt citu, jo 2.5 V6 nav tie retākie dzinēji.
Dodies (ar auto uz treilera vai šnorē) uz AC darbnīcu, Auto Bravu (būs mega dārgi), Arfilu (HVZ kā būs), Lubānas ielu (HVZ kā sanāks) un tad jau tiks skaidrībā kas, ko un kā.
Katrā ziņā, izsaku līdzjūtību.
_________________ SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion
|
Sun Apr 28, 2013 9:44 am |
|
 |
koijotins
Member of

Pievienojies: 02 May 2008
Komentāri: 5936
Atrašanās vieta: Lēdurga
1984 Alfa-Romeo 90
|
loti iespejams ka vienkarsi radiators sapuvis, batas nogulsnes uz elas korka veidojas ari ja tiek braukati mazi gabali  kura Latvijas nosturi tu atrodies?
_________________ visa veida itāļu auto remonts un rezerves daļas 28397250
|
Sun Apr 28, 2013 9:46 am |
|
 |
Hindo
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 2000
Atrašanās vieta: Rīga/Ķekava
|
koijotins rakstīja:loti iespejams ka vienkarsi radiators sapuvis, batas nogulsnes uz elas korka veidojas ari ja tiek braukati mazi gabali kura Latvijas nosturi tu atrodies?
Bet ja līmenis dzinējā kāpj un nejau no eļļas?
_________________ SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion
|
Sun Apr 28, 2013 9:55 am |
|
 |
edza
|
Hindo rakstīja:koijotins rakstīja:loti iespejams ka vienkarsi radiators sapuvis, batas nogulsnes uz elas korka veidojas ari ja tiek braukati mazi gabali kura Latvijas nosturi tu atrodies?
Bet ja līmenis dzinējā kāpj un nejau no eļļas?
nu tur noteikti kkur kkas beigts baltais uz korkja un tur ieksha viss apkart .
|
Sun Apr 28, 2013 10:05 am |
|
 |
edza
|
koijotins rakstīja:loti iespejams ka vienkarsi radiators sapuvis, batas nogulsnes uz elas korka veidojas ari ja tiek braukati mazi gabali kura Latvijas nosturi tu atrodies?
dzivoju rīgā, bet auto atrodas tgd laukos mālpilī.
koijot tu jau mani zini es pirms kkad pusotra gada taisiju savu zilo 156, kurai ar nomainijam blivi un kjip viss ok .
bet nu izradaas ka daugavpili toreiz kko nebija sadarijushi labi, un pec kadam 2 nedeļām man klanis izlīda pa bloku arā.
|
Sun Apr 28, 2013 10:09 am |
|
 |
koijotins
Member of

1984 Alfa-Romeo 90
|
nu tad vari piebraukt pie manis, uzmetisu aci
|
Sun Apr 28, 2013 10:20 am |
|
 |
alfa146
Pievienojies: 24 May 2007
Komentāri: 1994
|
edza rakstīja:
bet nu izradaas ka daugavpili toreiz kko nebija sadarijushi labi, un pec kadam 2 nedeļām man klanis izlīda pa bloku arā.
А поподробней можно?Что за машинка?
|
Sun Apr 28, 2013 10:32 am |
|
 |
edza
|
alfa146 rakstīja:edza rakstīja:
А поподробней можно?Что за машинка?
pirms gandriz 2 gadiem nopirku alfu daugavpili , kurai kkas bija ķīmiķots.
itka vajadzeja tik blivi nomainit un siksnu. bet laikam vajadzeja arii pārbaudīt vai leja klaņi pieskrūvēti.
viens nebija pieskrūvets kārtīgi un tad kustējās paradijās divaina skaņa un jau pēc neilga laika klanis pa bloku bij ārā
|
Sun Apr 28, 2013 12:54 pm |
|
 |
koijotins
Member of

1984 Alfa-Romeo 90
|
jeb uz sudigas klokenes ieliktas jaunas sales kas pec daziem tukstosiem aiziet pa pieskari, vobsem uz pardosanu ir labi, pec tam
|
Sun Apr 28, 2013 1:06 pm |
|
 |
edza
|
koijotins rakstīja:jeb uz sudigas klokenes ieliktas jaunas sales kas pec daziem tukstosiem aiziet pa pieskari, vobsem uz pardosanu ir labi, pec tam 
nu tam kam piederēja vinš zinaja, ka nebuus labi un tadēļ pārdeva.
bet tas sen jau aizmirsts un auto tika izjaukts pa detaļām.
tgd cits auto.
|
Sun Apr 28, 2013 1:23 pm |
|
 |
alfa146
Pievienojies: 24 May 2007
Komentāri: 1994
|
koijotins rakstīja:jeb uz sudigas klokenes ieliktas jaunas sales kas pec daziem tukstosiem aiziet pa pieskari, vobsem uz pardosanu ir labi, pec tam 
D-pils style
|
Sun Apr 28, 2013 2:33 pm |
|
 |
|